40

ХА ХА

преди 8 години

До Ястреб ОсманлиятаТи си живял по времето на османската империя, и затова ти е ясно, така ли? Или си чул една лелка така да казва...? ***!

39

Анонимен

преди 8 години

Абе см0тльовци, кой им симпатизира ?!? Стига сте писали глупости !Това ли е 21 век? Банда пияници, дето се чудят с кого да се сбият...да им симпатизира някой нормален човек... едва ли.

38

Смешници

преди 8 години

всякакви безработни *** си намериха призванието, тия същите като са толкова големи патриоти, защо не се запишат да служат в армията или полицията ? много просто, те не покриват критериите дори за такива ! все едно таксиметров шофьор да ми се прави на патриот..

37

защо не

преди 8 години

Много ***, много нещо. Като толкова си харесвате разни Пера и Динковци защо не си ги вземете дома. С две думи старите мутри в нови одежди и трябва да си доста слабоумен да не го видиш от дале4е. А ако проу4ването е вярно, към което проявявам голяма доза скептицизъм нивото в нашата "мила" дъжава е направо страховито!

36

Анонимен

преди 8 години

НЕ ГОВОРИМ ЗА МЕКИ И ТВЪРДИ КИТКИ, А ЗА НОВИ ОПОРНИ ТОЧКИ И НОВИ ОБРАЗИ НЕОБХОДИМИ ДА СЕ АТАКУВА НЯКОЙ С ТЯХ - ДАВАТ СЕ ОГРОМНИ ПАРИ ЗА ДА СЕ АТАКУВА НЕЧИЯ ПОЛИТИКА- КОЙТО ГИ ДАВА РАЗЧИТА ДА СПЕЧЕЛИ ПОНЕ ТРИ ПЪТИ ПО ВЕЧЕ

35

BG

преди 8 години

Перата, Бобеца, Карфиола и Компира са герой, патриоти и прочие. Тия местни бабаити, ако са патриоти защо не правят, раждат и възпитават поне три деца! Да създават със своите ръце и да укрепват родината. Нали са сал патриоти! Перата си купил джип за да ходи да пази границата, за него България била над всичко! Ами Пера мой човек защо не си купи трактор и да поработиш нивата на село, дето няма кой да я работи! Патриоти шмекери. Май повече клоните към бандитизъм и фашизъм.

34

Прозрение

преди 8 години

Това че повечето от българите подкрепят "патриотите" е обяснимо.Именно за това сме най-скапаната държава в ЕС и начело на държавата са бивши мутри.--------Не са мутри а ***'раси. Хващат муджахидините. Опъват ги с цел да докажат а.налното си превъзходство и ги пускат по живо по здраво. Зат'ва кат стигнат в Сърбията с оплакват на онези меки китки от ХК че съм им разпрани задниците от бой. Рзпрани са им ама не от бой.

33

Анонимен

преди 8 години

хахахахаахаххахахаха. Леле до къде е докарахме? Криминално проявени, дълъри, биячи и всякакви такива.... започнаха да стачкуват:)

32

Анонимен

преди 8 години

Как може да хвалите и правите престъпницте герой?!Явно за нас е характерно - всеки престъпник национален герой и резултат е България на последно място във всяка класация.Имаме ли държава тези африканци няма да влизат от където си поискат. И явно ни харесва как бандитите унижават заловените африканци. Те и нас унижават, ама с овчият мозък няма кой да го осъзнае. Трябва да се намерят нови хора честни хора, за да тръгнем напред.

31

Анонимен

преди 8 години

Това не са никакви граждански отряди! Това са едни мутри, които няма каква да правят и избиват комплекси........

30

Анонимен

преди 8 години

Това че повечето от българите подкрепят "патриотите" е обяснимо.Именно за това сме най-скапаната държава в ЕС и начело на държавата са бивши мутри.

29

Амужда

преди 8 години

До Бaрaй Сикурa(сaмурaйВсичко женско от рода ти щъ уплудя Самурайча, а и с мъжкото щъ упитам. Може и да стане.

28

Анонимен

преди 8 години

Щом има турско робство, ще има и хайдути. Няма сладкари на баклава да сложат там я.

27

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВЕТЕ ПЕРАТА НА МИРА- ХВАНЕТЕ ТИЯ ДЕТО МУ ПЛАЩАТ И ДРУГИТЕ ДЕТО ИЗВАЙВАТ ОБРАЗА МУ- Е ТЕ ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО- ТАКИВА КАТО ПЕРАТА, КАТО ШАМАРА, КАТО ЧИЧКАТА С ПОТНИЧЕТО И ЛЕЛКАТА С ГУШКАТА КОЛКОТО ИСКАШ- ВАЖНИТЕ СА ТИЯ ДЕТО ИМ ПЛАЩАТ, ТЕ ТАМ ХОРАТА С ПАРИТЕ КОИТО БУТАТ В ОПАСНА ПОСОКА И РАЗСИПВАТ ОБЩЕСТВОТО ТЕ СА ТИЯ КОИТО ТРЯБВА ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА.

26

Анонимен

преди 8 години

Това са нарушители на гражданския ред. Фашисти, хитлеристи, ксенофоби и човекоядци. Властта трябва да дейстъва спрямо тях безкомпромисно за да опази святото дело на толерантността и мултикултуризма.

25

Живко Марков БНРП

преди 8 години

Подкрепям инициативата на народа .Правителствата партиите и техните идеологии са до време а народа е вечен.Да живее България.

24

Анонимен

преди 8 години

"Едва 11% от читателите на Dnes.bg са категорично против действията им"Хитлеризацията на България прихваната от руските богатири върви с пълна сила, когато катастрофираме за пореден път отново ще се чудим защо?

23

Анонимен

преди 8 години

ПРОДАЖНИЦИ- *** ЗАЩИТАВАТ ПЕРАТА- ТРОЛЧЕТА, НАЛИ ЗНАЕТЕ КАК СЕ КАЗВА ТОЯ - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е С ТОПКИ ИЛИ НЕ КОЙТО СЕ ПРОДАВА ЗА ПАРИ- ПО ВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ЧЕ ТУК СЕ ***- ДАНО ВИ ПЛАЩАТ ДОБРЕ, КАУЗАТА ВИ Е ГРЪМНАЛА ПРЕДИ ДА Я ПОДХВАНЕТЕ, ЯЛОВА, НЕ СТАВА, ИЗБЕРЕТЕ СИ ДРУГ ГЕРОЙ, СИНОНИМЪТ ПЕРАТА НЕ СТАВА.

22

Враг на народа

преди 8 години

Батка патриот няма!

21

Анонимен

преди 8 години

"Днес", заглавието и подзаглавието ви си противоречат."Читателите на днес.бг" не са "хората".