149

Питам

преди 8 години

Имам един въпрос.Аз живея от години извън Бг-то как по дяволите ще ме накарат да гласувам, като първо неискам и второ съм трайно извън Бг-то (слава Богу)

148

Анонимен

преди 8 години

Поритиците дали се сещат, че сега всеки ще отиде и ще задраска от край до край листа. За някакви прости хора не може да се гласува вече, че всички видяхме как сринаха страната.

147

Анонимен

преди 8 години

Докато не ги *** до крак, няма да стане!Само с писане на ялови коментари не се получава.нито с лозунги и тропане на хорце.Време е за революция, но мишоци руволюция не правят.Затова се снишавайте като пръдня в кюлоти и си спестете форумния "героизъм".

146

Анонимен

преди 8 години

Щом народа трае, ще го стрижат колкото си искат.

145

Горан

преди 8 години

Въвеждането на задължителен вот няма да промени нещата, това наистина е отчаян ход. Като няма смислени кандидати, и задължителния вот няма да помогне. Само ще се разкарват хората до урните за лудо. Ще има огромен отрицателен вот. Което не е толкова лошо. Резила на политиците ни ще излезе наяве.

144

Анонимен

преди 8 години

аз имам въпрос преди години като на балотажа за президент остана печения Комунист Първанов, който преид това скачаше срещу НАТО и фашиста Сидеров - какъв ни бе избора? и каков ако не отида да гласувам - глоба? това че няма приемлиив кандидати - моя ли е вината?

143

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Ако щете гласувайте!В такъв случай - полза от вас никаква, но и няма да имате право да се оплаквате."Що гласуването ли осмисля твоят живот. Жалко за теб ако е така. Има полза от нас дори и да не гласуваме и не ти ще ни определиш каква е ползата от нас и живота ни. Ходи и си пускай бюлетинката в урните на народните иззедници и си мисли, че живота ти е по-смислен от този на нас негласуващите. Твоя си е заблудата.

142

Анонимен

преди 8 години

Това противоречи на конституцията!

141

Не така,

преди 8 години

Според мен право да гласуват трябва да имат само тези, които преди това са се регистрирали лично като гласоподаватели и са доказали, че: 1. имат завършено минимум основно образование; 2. живеят на постоянния адрес, който им е записан в личните карти; 3. Нямат неплатени данъци и здравни осигуровки. И после на протокола да си изпишат собственоръчно трите имена. На местни избори трябва да гласуват само тези, които плаща местни данъци и такса смет в съответната община.

140

Анонимен

преди 8 години

Когато силово се опитваш да наложиш ред се получава хаос

139

Анонимен

преди 8 години

До 175във вашето село урни няма ли, че не си дигаш *** да гласуваш или предпочиташ ромите да гласуват вместо тебе?

138

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам що ревете толкова. Никой не ви пречи да не гласувате, ако не желаете да го правите. Ничии права не са нарушени.

137

voluntaryist

преди 8 години

нито ще гласувам,нито ще платя глобата, *** държавници--вие сте целия проблем. Искам свободни пазарни условия, свободни от държавата и изгубената кауза на това да ме управлява някой

136

Анонимен

преди 8 години

Дърт съм вече и цялата тая абракадабра ми е през дъ.ртия !

135

Анонимен

преди 8 години

Ако щете гласувайте!В такъв случай - полза от вас никаква, но и няма да имате право да се оплаквате.

134

Анонимен

преди 8 години

аве ей селяци като не искате да гласувате пускате празна бюлетина и толкова ко оревахте тука

133

Джедая

преди 8 години

До АнонименНАКАЗАНИЕТО ЗА НЕГЛАСУВАЛИТЕ Е МАХАНЕТО ИМ ОТ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ А АКО ИСКАТ ДА ГИ ДОБАВЯТ ЗА В БЪДЕЩЕ 30 ЛЕВА ТАКСА :D---Е, и?! Кво от това?!

132

Анонимен

преди 8 години

БУДАЛИСОВ КАЗА, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е НЕКАЧЕСТВЕН МАТРЯЛ!!!! И ГО ДОКАЗА С ТОВА, ЧЕ НАРОДО ГО ПРЕИЗБРА!!! :DDDDD

131

Анонимен

преди 8 години

НАКАЗАНИЕТО ЗА НЕГЛАСУВАЛИТЕ Е МАХАНЕТО ИМ ОТ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ А АКО ИСКАТ ДА ГИ ДОБАВЯТ ЗА В БЪДЕЩЕ 30 ЛЕВА ТАКСА :DГЛАСУВАНЕТО Е ДЪЛГ НА ГРАЖДАНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!

130

АХМАК - 007

преди 8 години

КАТО НАПРАВЯТ ГЛОБАТА ЗА НЕГЛАСУВАНЕОТ 500 ДО 5000 ЛВ., ТОГАВА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ХУКНАТ НА БЕГОМ ДА ГЛАСУВАТ.АМА ПАК НЕ Е ДОБРЕ, ЩОТО НЯМА ДА МОГАТДА НАПЪЛНЯТ БЮДЖЕТА.И БЪЛГАРИЯ ПАК НЯМА ДА ПРОКОПСА.ЯЗЪК ! ! !