39

Бабун

преди 8 години

И ше ви кажа има Бог и Той ВИЖДА всичко и ще ви отсъди според мислите на сърцата и делата ви ... Момчето е човек родено и расте в България и къде да отиде сега като така зле се държите с него , и той диша яде и се.ре като всички вас и не си мислете че сте повече от това момче даже и да сте шефчета и преуспели и с 1000 навъртяни мацки всичко тва не е важно и което е в сърцата и душите ако имате такива тва има значение и добротата другото е илюзия. Мислете добро и Бог ще оправи нещата с България!

38

pesimist

преди 8 години

Така е като изпълняваме бройката само и само да не затворят паралелката. Даже според планът Ран-Ът броенето до 10 е в осми клас. До 100 е за висшисти.

37

Един от Северозапада

преди 8 години

До завършил ПУЦПо нашия край, ако случайно се появи безработен инженер, от ония , дето едно време завършиха с рабфак, работодателите не се пазарят за заплатата, а дават толкова, колкото не го е срам да си поиска. За сметка на това, много новоизлюпени инженери, ПР специалисти, икономисти и други, едвам си намират работа, като нофьори на бусчета разносна търговия...

36

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо учителката трябва да носи някаква вина... Ако на индивида не му се учи и не го интересува коя е столицата на България или колко е 2х2, това вече не е проблем на учителката.

35

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен 45Да, вярно е, караха и рабфак някои. Ако покажеха данни че можеха. В рабфака какво правеха, знаеш ли? Дипломи ли им раздаваха, или една година упорито ги подготвяха по математика, и после-който издържи изпитите-продължава нагоре, който не-до тук. Сега обаче, е по-добре. Дипломите или направо се купуват , защото тати е "бизнесмен" , или слушалката в ухото и ти диктуват отговорите. между впрочем, Калинка кога си купи диплома, преди, или сега?

34

Анонимен

преди 8 години

до РООСИЯ, Ами дървен философ си, не се сърди! Каква България, каква родина или религия! Ти изобщо жив циганнин познаваш ли? Или може би си омъжена за такъв!

33

завършил ПУЦ

преди 8 години

До АнонименМоже да са били с рабфак, но бяха наши - убедени поддръжници на комунистическата идеология.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 45Алоууу по времето на комунизма, тези които станаха доктори, инженЕнери (се пише да те светна) след 89 който замина за САЩ си намери работа и т.н. Сега от много учене на гражданите, само домати и картофи берете в ЕС, а да и чистачи (санитари да го кажем модерно)

31

123

преди 8 години

"Но иначе може да бори до 10" Радакторчетата :D :D :D :D Вземи се научете как се пише, че ще ви пратим и вас при г-жа Борисова :D

30

До 44

преди 8 години

Ти пък с този ник да не би да обичаш българите?

29

Анонимен

преди 8 години

Един от СеверозападаКолкото и да се плюе по комунизма, по негово време имаше много честни, принципни, добри българи. Сега това е в 99% от случайте само спомен.

28

РОССИЯ

преди 8 години

ИЗОСТАВЕН И ОТХВЪЛЕН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОБИДЕН И ОСКРЪБЛЕН ОТ БЪЛГАРИ ТОВА РОМЧЕ КАТО ПОРАСНЕ КАКЪВ ЩЕ СТАНЕ .ЩЕ МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ И РОДИНАТА СИ ПОСЛЕ РОМИТЕ СА ЛОШИ.ОТ ДЕТЕ СТРАДА ДИСКРИМИНАЦИЯ

27

Анонимен

преди 8 години

KOLKO SA GRAMOTNI BULGARITE TOLKOVA SA GRAMOTNI ROMITE TOVAE ISTINATA.

26

Анонимен

преди 8 години

Може пък и да има осем пръста на краката, вие броили ли сте му ги?

25

Интелектуалец

преди 8 години

Браво на момчето! Истинско Българче!

24

Един от Северозапада

преди 8 години

Не е луд този, който яде зелника, а този, който му го дава. В това село 99% от населението е от шведи. Местните шведи по правило са все на помощи, които се плащат от нашите данъци.След 10 години, из областта навсякъде ще е така, но не е луд този, който яде зелника.Не е луд нито тоя, нито учителката, а виновен най-вече за това е Даниел Вълчев, който въведе делегираните бюджети.На село, ако са го изгонили още след 4 ти клас, с него гонят и едни пари от училище, и няма за заплати. Да живей Дани В

23

idi

преди 8 години

А защо всички трябва да са образовани? Важното е човек да си изкарва по честен начин прехраната и да е добър. А пък този, който говори зад кадър е доста простоват и говори със селски акцент и той тръгнал да изпитва *то и да му се подиграва...

22

Анонимен

преди 8 години

Нищо му няма на момчето, то просто не ходи на училище. Водят го че ходи за да не спрат помощите на родителите му. А това правят за да не ги потрошат от махалата. Масова практика на всякъде.

21

Анонимен

преди 8 години

Не само учителя е виновен- младежът също е виновен, че го мързи да научи нещо, както и родителите му, че не им пука за образованието му.

20

Роко Силфреди

преди 8 години

Стават банални с тези измислени клипове.Истината излезе доста по-прозаична-този Мишо всъщност е 5-ти клас,който е повтарял 3 пъти,поради простата причина,че до 4-ти клас не може да повтаряш.Момчето има умствено изоставане,но поради липса на помощно училище в района,е записан в нормално училище с другите( от доста години е променен закона,като деца с недъзи и заболявания не трябва да се отделят от другите деца,а да се социализират с тях).Истинския *** в клипа е снимащия дюмбел!