103

Анонимен

преди 8 години

Големата корупция е по високо,по върховете на държавата!Тези са само бушони.Боко замазва положението.

102

Анонимен

преди 8 години

С действия или бездействие, може обективно да се предполага, че е допринесъл за смъртта на деца. С една дума - присъда за убийство на повече от едно лица!!!! Всякаква друга присъда ще му е малка.

101

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам в българското правосъдие. Защо просто не го предадете този на родителите на болните деца, те да решат съдбата му. Така ще е най-справедливо.

100

СТСКА ЛИ ТИ

преди 8 години

БОЙКО КОГА ЩЕ МАХНЕШ ЧАДЪРА ОТ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ИЛИ ТЕ Е СТРАХ МНОГО ГОЛЯМ МЕНТА СТОЯНОВА,ЦЕЦО УХОТО ,МУРАВЕЙ РАДЕВ ОЛЕ ОЛЕ,ТЯ ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ НА ХРАНИЛКА В ГЕРБ И КРАДАТ КАТО ЗА СВЕТОВНО Я СЕ РАЗРОВИ КАК ПЕЩЕРСКА ГРОЗДОВА СТАНАХА МИЛЯРДЕРИ ЗА ЕДНА НОЩ

99

Луканката

преди 8 години

*** ми Булка да те правеме

98

Ятаган

преди 8 години

Заповядай ......Чакаме те

97

Да те направят Булка

преди 8 години

На този само като му видиш физиономийката и ти е ясен

96

Анонимен

преди 8 години

Хора, вие нали знаете кои се опитват да влязат на държавна хранилка - като депутати, в министерства, агенции, комисии и какви ли не още държавни структури? Това са бивши аутсайдети - двойкаджии или средняци в училище, слаби и незабележими студенти, хора които ако ги оставиш в частния сектор, вечно ще са уволнени и на Борсата по труда. Е точно такива са и тези клоуни от фонда. Самозабравили се пундьовци.

95

Конан Варварина

преди 8 години

Всичките за претапяне... Веднага!

94

Анонимен

преди 8 години

Има някъква грешка.Такова нещо в България не може да се случи.

93

Анонимен

преди 8 години

Поредният ненаял се гербер. Аман от такива.

92

Атакист

преди 8 години

Пробация и да ходи да мие советските паметници.

91

Анонимен

преди 8 години

Типичен комунист!

90

Чекист

преди 8 години

До един от народаНа времето, такива като тоя просто нямаше. По времето на Т. Живков даже командировачните се връщаха, а ако не ги върнеш с кариерата беше свършено. Смяташе се, че си излъгал, а излъжеш ли един път и втори ще го направиш.

89

Бо

преди 8 години

Всички пострадали да заведат колективен иск за нанесени вреди и да го ошушат до кокъл тоя изверг - там най-много ще го боли. Не ми се мисли ако го оправдаят или го пуснат да избяга.

88

не мога да повярвам!

преди 8 години

пращайте го в АДА!

87

Това са българите

преди 8 години

Крадливи, алчни, арогантни, некомпетентни по подобие на този индивид от снимката е голяма част от българския народ! С много подобни чиновници е пълна администрация, които са незаменими и ценни! Случаи като този ако беше 1,2,3 щеше да се приема като изключение, но когато това е масово сред чиновниците, тогава говорим за характерна черта на цялата народност. После не се чудете защо на Запад не ви бръснат за 5 пари и не ви уважават, хората там имат стойностна ценностна система.

86

Анонимен

преди 8 години

Сега му назначете охрана и го пуснете да избяга от БГ като Пеевски!

85

7

преди 8 години

Ей тоя *** трябва да бъде обесена надолу с главата - колко ли умрели деца му тежат на съвестта?

84

Анонимен

преди 8 години

Кога ще видим и главните корумпета ЦвЦв и ББ в ареста? Шест апартамента, корумпирани кметове от ГЕРБ,като тези в Пловдив и Варна. Как така младия честен успял мъж Пеевски ще напусне държавата с откраднатите от бедния български народ млд с благословията на ББ а?? Или ГЕРП е наистина партия за европейско развитие на престъпността а?!