129

Анонимен

преди 8 години

Не може всеки българин с данъци и такси да издържа по едно две ромски семейства. Като са толкова равни да си поемат задълженията! Писма ми!

128

Анонимен

преди 8 години

Като е толкова голем що не дойде в София в Татарли да задава такива въпроси или да ходи да пита Киро Японеца... ей много са големи такави като този пред дребните , ама ако трябва да се направи на мъж на някой дето кара кола от 100 бона нагоре хич го нема.

127

Федор

преди 8 години

Ами вярно е, че не са равни. За разлика от селския бабаит, който скача на 4 години по-малък от него, ромчето не е агресивно и има ясна логика, макар и не на брилянтен български изложена - щом аз не те бия, и ти също не ме биеш, значи сме равни, т.е. никой никого не бие. Въпросът на селския бабаит "Ако реша да те отрепя, какво ще те правя, бе?" показва липса на ясна логика и всякаква сособност на изразяване. Този човек има психо-емоционални проблеми и сериозни пропуски в началното образование

126

Анонимен

преди 8 години

Айде спрете се, бе. Голямо ***, голямо нещо.

125

до Рюхо

преди 8 години

Евала за коментара. Такива като Ангел няма как да разберат, че така само влошават нещата. Ама все си мисля, че случая няма нищо общо с етнос, а просто Ангел е видял едно безащитно умствено изостанало момче и е решил да се направи на "мъж", защото на по-яки ако посегне, ще лежи в болница. Етноса си е само повод.

124

РОССИЯ

преди 8 години

До СЛАВА РУСИ.РОДЕН СЪМ В БЪЛГАРИЯ И СЪМ БЪЛГАРИН. ТАТКО И МАМА СА МЕ ВЪСПИТАЛИ ОТ ДЕТСТВО ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН И СЪМ ПАТРИОТ.КОИТО МИЛЕЕ ЗА СВОЯТА БЪЛГАРИЯ

123

Анонимен

преди 8 години

149, къде па пише етнос в личните карти? Пише си гражданство

122

Владислав

преди 8 години

До РОССИЯИ при мен е така, само, че майка ми е туркиня а баща ми българин.Много ми тежи, че има такива дразги, а не се гледат хората. Хубаво, че моето семейство е сполотено и никога не са се карали за подобни неща.

121

Данс

преди 8 години

Клипа не е скалъпен, истински е, боя също. Подбудите не са истински, закупени са. Само това мога да издам.

120

СЛАВА РУСИ

преди 8 години

До РОССИЯИ ти какъв се чувстваш като си от смесен брак?

119

Всички знаем

преди 8 години

че тези проблеми започнаха след като започнаха да записват етнос в личните карти. Пише си там българин, "ром", турчин и.т.н. преди това всички бяхме българи ама сега ни разделиха и владеят.

118

Анонимен

преди 8 години

в гр велинград няма значение какъв си по националност в града царува тишина и спокоствие ромите са работливи .моля велинградските читатели да го докажат всяка година почивам в велинград по 1 месец.и видях как ромите режат дърва по 10 кб. и ги редят аз се учудих от сутринта до късна вечер мъж жена и момче 12 г за 40 лв.в града не се прави разлика с какво име си хасан христо или манчо. айше анна или аше

117

РОССИЯ

преди 8 години

ромите вече не могат да казват че са бг.този клип го доказа нито съм ром нито съм българин аз съм мелес майка ми е рускиния баща ми е български турчин.в къщи говорим на бг знам и турски какъв съм аз.съжелявам че не съм бил по времето на този бой.биячът щеше да лази вместо ромчето такива селяни се подават на наще политици за стотинки.и да се защитават от някоя партия недейте да делите роми турци българи защото от страната ни няма да се получи нищо резултатъ може да завърши много лошо за бг

116

Анонимен

преди 8 години

Тези, които твърдят, че клипа е скалъпен, имат конкретни доказателства или говорят наизуст?

115

Анонимен

преди 8 години

Който си е престъпник, нека се накаже, ама точно този ром на никого нищо лошо не е сторил. То си и личи, че момчето е умствено изостанало, ама все пак си работи за разлика от Ангел, когото го издържат родителите му. Ако толкова иска да раздава правосъдие, нека го направи срещу ромите, които наистина са престъпници. Само че като го гледам какъв е комплексар, няма да му стиска. Такова хилаво и умствено изостанало момченце и баба ми ще го набие.

114

провокация

преди 8 години

Абсолютно скълъпена историйка след доклада на държавния департамент на САЩ за "лошото"отношение към ромите в България....Бедно добро ромче, както винаги без баща,с безброй малки сестрички и братчета,незнайно появяващи всяка година след като баща липсва, и сега "лошия" българин който "издевателства" над смукачите на социални помощи.

113

Анонимен

преди 8 години

Имах предвит че Икономическият геноцид в Държавата трудно ще го замажете с постановките си

112

Алекс

преди 8 години

Въпросният бият е изключителен селянин, което си проличава по нечленоразделната реч, а относно кой какво работи, май Ангел е безработният ***, издържан от родителите си, за разлика от Митко. Българите са ужасно мързеливи, а както става ясно от клипа, вече и запростяли тотално.

111

Анонимен

преди 8 години

Постановка.Да се даде голяма ДЪВКА на обществото.Вдигат всичко за да се гепи още и направят някаде цирк за отклоняване на Общественото Внимание.Икономическият Геноцид със сценарийни клипчета трудно се постига.

110

Анонимен

преди 8 години

да пита пловдивските си братчеди за Чочоолу.....