73

гербист-столичан

преди 8 години

Тоя Ангел си е чист расист, защо мисли изобщо че може да е нещо повече от ромите? Всички са хора, и Ангел и ромите

72

Мария

преди 8 години

Ангел е деградат, по-голям от всички роми взети заедно! Увредена психика. България трябва да държи на топло такива като "Ангел" !

71

реалист

преди 8 години

Но деградацията в обществото ни не е случайна! Печалбари имат изгода от оскотяването на населението в България! И затова целенасочено се опитват да ПРИНИЗЯТ българските младежи , да оглупеят, да не мислят, само чалга и футбол...

70

Анонимен

преди 8 години

До 81Ако -рома заснеме как бие българин и го пусне в интернет. Повярвай ми отзвука ще е същия даже по-страшен.

69

провокация

преди 8 години

Абсолютно скълъпена историйка след доклада на държавния департамент на САЩ за "лошото"отношение към ромите в България....Бедно добро ромче, както винаги без баща,с безброй малки сестрички и братчета,незнайно появяващи всяка година след като баща липсва, и сега "лошия" българин който "издевателства" над смукачите на социални помощи.

68

Анонимен

преди 8 години

Какви имена МУ лепват бре. Убавеца сам се е представил. Нали го прави за да добие популярност. Ако се представи само с инициали кой ще го разбере.

67

Кольо

преди 8 години

Гледах интервюто на този бияч - най-обикновен *** с IQ - под 90. За жалост такива са 95% от националистите - пълни ***. Срам ме е да кажа, че съм националист заради ей такива като тоя. Лощото е, че народът възхвалява такива като тоя, както и такива като Динко и Перата. Издигате на пиедестал *** и престъпници. Браво, народе, радвай се!

66

Анонимен

преди 8 години

Наистина ни е такава държавата. Тук освен да се защитават престъпници, роми, педофили, гейове, лесбийки, "бизнесмени" и политици, друго не се пише и говори. За съжаление в такова време живеем. Ердоган в Турция гони демонстрантите с водни оръдия, със сълзотворен газ, имаше и убити, но ЕС и САЩ мълчат. Вместо това сега искат да съдят немския журналист за това, че е показал истинския облик на Ердоган. Така че не се учудвайте.

65

Анонимен

преди 8 години

поредният татуиран ***, който е попаднал на оскотяло общество и поради това може да си играе на герой...подобно на динковци, низамовци и пр. Това са ви на вас героите. Радвайте им се.

64

ined

преди 8 години

Ако беш ром щяха да му пишат само инициалите и след максимум 24 часа да са го пуснали

63

akut

преди 8 години

когато има пребит старец или изнасилена баба и ограбена пенсия от 128.00 лв и извършителите са пине трима мъже по на 38 г. от определено малцинство слагат само инициали . а когато е Българин му лепват и снимка и пълното име. ЗАЩО има така дискриминация спрямо личните данни между Българите и другите ?

62

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗащото когато българи ядат бой се приема за нещо нормално, но ако това се случи на човек от "правилния" етнос...ужас. То сутринта по телевизиите коментарни студия ли не бяха, живи включвания ли не бяха...и то за случай, в който я има ЛЕКА телесна повреда. я не.

61

Анонимен

преди 8 години

Поредната скалъпена манипулация на българската публика. Не се знае дали биячът не е затворник, който има поставена задача от чужди разузнавателни централи или правозащитни организации, за да дестабилизира ситуацията у нас, изкуствено противопоставяйки българи на малцинствата. Удобно и практично за подпалвачите на нови етнически конфликти на Балканите. Не хващайте вяра на всичко, което излиза по медиите! Проучвайте добре нещата, преди да се вързвате на подобни информационни фишки.

60

eni4er

преди 8 години

Нищо не се е променило от Османско време до сега.Тогава билгарите са били малтретирани,а сега българите тормозчят другите.

59

Анонимен

преди 8 години

:)А вие какво очаквахте да се случи?Всичко живо, счита себе си за бог...правораздава...арестува...философства...

58

Анонимен

преди 8 години

аре и тоз решил да се прави на голям герой

57

Анонимен

преди 8 години

Веднага се сещам за увеличението на тока, дето го искат ЧЕЗ с 20%. Смятам, че искат с подобно увеличение да си покрият всички загуби, които се правят от тези , на които никой не може да държи сметка, които имат всякакви права, но не и задължения. И постоянно разни измислени организации като бхк, евророми и прочие допълнително дразнят хората, като постоянно пишат за правата на техния контингент, но грам не споменават, че те имат задължения.

56

Бай минчо

преди 8 години

Някво си -ромче- изяло малко бой и всички медии гръмнаха. Уат да фак?!?!?

55

Закон и ред

преди 8 години

Благодаря на *** че ми смени думичката с политически коректна. Народа е казал, който вади нож другиму от нож умира. Затова служи главата. Да мислиш. Че всяка твоя постъпка има последствия и носиш отговорност за нея. Абе ако единия не беше ром, а другия българин щяхме ли да обърнем внимание, а?

54

избирател

преди 8 години

За жалост патриотино.Цацаров те чака отдавна !!!!Нужен си му на човека заради Европа и нейните организации за права.Той ми се струва,няма да пропусне шанса.........НЕ СТАВА САМО С ПОКАЗНОСТ,ТРЯБВА И АКЪЛ.........нещо,което ти очевидно нямаш!!!!