29

Анонимен

преди 8 години

Със сигурност този не е българин

28

БГ

преди 8 години

Май много се излъгахте по тоя ,,цар'',а той бил гол горкия ,но кой му вярва ...тук никой никого не съжалява или ако дава го обича дока дава .ЗАПОМНЕТЕ ДЕЦА , кой дава той продължава.

27

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТиквета, а великият вожд мутренската Тиква от кои служби е доведен след като братята американци ви освободиха от СеСеСеРе и ви донесоха свобода, демокрация и банани да лaпaтe. Лaпaтe ли сега банани тиквета, радвате ли се на деморкацията и евроатлантизЪма?

26

Анонимен

преди 8 години

Всеки знае как изглежда президентът на САЩ Барак Обама и защо думата мaймyнa по изрично искане на американското посолство се цензурира в свободна и демократична България. Но кой е пapaзит? Защо тази дума също се цензурира - нареждане от пapaзитите от Брюксел най-вероятно?

25

Анонимен

преди 8 години

До 28Не, *** !Бай Симо- ментата "Симеончо" е изведен от съветските служби извън страната след окупацията на суверенна България от СеСеСеРе през 1944 г. , вербован и обучен като агент на КГБ. "Международния му авторитет" се изразява в това, че сенилния тип щедро е лъхал милиони по казина "спечелени" от доноси. Накрая за "заслуги" чрез оперативна комбинация го направиха МП на Задунаявская губерния за да прилапа имотчета.

24

ист

преди 8 години

Симеончо, националният капитал отдавна е загубен за народа и окраден от назначените комунисти за капиталисти,които поради алчност и некадърност го фалираха. Ти не правиш изключение , и каквото можа присвои.По добре Йоло Денев президент, отколкото ти.

23

пропагандата

преди 8 години

Работи добре, щом успяхме толкова бързо да намразим един доста успешен държавник...

22

П.Г.

преди 8 години

Герджиков, тоя "капитал" сам си плю на имиджа, с няколко абсолютно олигофренски грешки! Рязането на горите в Рила за да си пълни комарджииските джобове! Претенциите за имотите! Назначаването на един девалвирал еврейн - Паси - за външен министър! Да не говорим за енергииният "играч", а за Велчев с конското излъчване и далаверата с външният дълг да не говорим, пълна измама! Юпитата - пълна катастрофа! И това, че заради него са ни приели в ЕС, Герджиков, ти взимаш ли си редовно гинкобилобата?!

21

Братчеда

преди 8 години

Няма матриал тук...

20

Karpuzan

преди 8 години

Gerberugite se chudqt koi da izkarat ot naftalina, che kadrite im sa hvani ediniya, butni drugia.

19

100

преди 8 години

Как той ви се стори най-големия мошеник, а всички други политици цветя. На всеки ъгъл джипове и лимузини и палати на най-различни бандити, та той ви се видя най-лошия.Сега държавата като му вземе всичко, което тя доброволно му даде, пак ли ще е мошеник. Да тогава ще кажете добре ,че му веха на този мошеник имотите. А бандита до нас си живее спокойно, понеже ние се занимаваме с Царя...

18

Анонимен

преди 8 години

Атанасова определи Сакскобургготски като "една изключително обединителна фигура, която "за отрицателно време направи своите големи достижения".Вярното си е вярно. За отрицателно време си прибра обратно сума ти земя и гори, без никой да се усети. Има умения царя, не може да му се отрече, наистина губим един "ценен" кадър.

17

Анонимен

преди 8 години

Герджиков в стремежа си да се покаже сервилен верноподаник и лакей -се е олял направо да хвали една личност която остана в историята единствено с факта ,че излъга хората с някакви 800 дни за които ще ги "оправи" и окраде имоти които не са негови нито на семейството му ,а са строени с държавни пари ,за тях е късан от залъка на дядовците ни -за да могат бащата и дядото на този да си играят на царчета!!!!

16

Анонимен

преди 8 години

Точно Герджика и неговата шайка НДСВ се изс..аха върху имета на Симеон да не се прави на луд сега.

15

да

преди 8 години

вместо капитал прочетох погрешка предател .. май грешката ми е била правилна - Симеон Сакскобуготски е национален предател друг е въпроса, че той не е българин и няма нищо общо с с България

14

за недоуправените

преди 8 години

"Сакскобургготски нямало да се кандидатира за президент"Що бе. Какво лошо има? Каквото не бе оправено за 800 дни, царя да се върне да го "догоуправя", като сте балъци и му гласувате доверие.

13

1492

преди 8 години

Царя никога няма да се кандидатира за президент, понеже по този начин ще приеме съмнителния референдум от 1946 г.. , а преди него ние сме монархия с Цар...

12

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха! Ценен капитал бил... егати статията! Ха-ха-ха...

11

Суека

преди 8 години

Поредната мумия предател ... който вижда спасители в тези хора от ДС = институции , президенство , парламент , МВР , военни е пълен *** ! Сами трябва да си извоюваме СВОБОДА и обратно нашата държава не тяхната !

10

Стар

преди 8 години

До 6 Гошо ТъпотоАбе *** си е тъпо вижда се добре!