314

Анонимен

преди 8 години

и откога шпионирането над чужда територия трябва да е като г*е-й-разходка в планината през х*у-йкенда?! ако е било непрофесионално прихващането, краварите щяха отдавна да броят раците на дъното!

313

Ааа

преди 8 години

Гурбетчия знаеш че на времето както България е имала ракети които са можели да поразяват Турция за няколко часа така и Русия има разположени ракети къде ли не ! Така че не ми говори какви войски имат вярно че по численост са някъде из 4-5 редици но не и да казваш че Руската мощ е слаба

312

ЦРУ АГЕНТ

преди 8 години

Вугари, Руската Армия скоро ще доиде на Варна и Боргаз, и ще ви вземем моренцето ...А след два дни в София ще минават пак като в 9 септември 1944--Руската Съветска ВОЙСКА-ОСВОБОДИТЕЛКА.

311

Анонимен

преди 8 години

Асад спечели в 30те% от територията която така или иначе контролира. В другите 70% избори не е имало.

310

Анонимен

преди 8 години

"А сирийците дали знаят , че е спечелил?"Ако България беше във война и имаше избори, дали българите щяха да знаят?

309

АТАКИСТ

преди 8 години

Гурбетчия можеш да спреш да лаеш на умряло вече. Асад печели избори в сирия с 57%, Путин е непоклатим в Русия с рейтинг над 80%. Обама си заминава и идва Тръмп! Меркел е политически труп. Всичко за което лаеш се разпада :)

308

студена война

преди 8 години

САЩ--- редовно провокират Русия, но тези провокации продължават 60 години.

307

Ааа

преди 8 години

Говорит и показывает Москва !!!Русия ако желае може да заличи Турция за не повече от 35 мин.. ;)

306

Анонимен

преди 8 години

Турски самолети си излитат редовно и дори след инцидента увеличиха броя на патрулиращите изтребители. Единственото което стана е, че руснаците престанаха да нарушават границата на Турция и не само. Понякога уроците се учат и с кьотек.

305

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯНа тебе опознавателните знаци ли са ти проблема? Щото на мене проблем са ми 4-те американски военни бази в България със всичките им опознавателни знаци! Щото по време на руската окупация и комунизма немаше ни една руска база в България, нито един руски войник след юни 1945 г!!!!

304

Анонимен

преди 8 години

Славянино пак мериш със собствения си аршин. Ти ако си давал пари за централи и за теолове си е твоя работа и е разбираемо, че искаш да си ги възвърнеш по някакъв начин. Аз лично нищо не съм дал, освен да си плащам интернета. Това, че понякога влизам тук да се гъбаркам с такива като теб нито ме изхранва нито ми бърка в джоба. Докато ти ако не "произведеш" нормата постове търбуха остава празен и ти остават приказки само да възхваляваш "дyxа". Хората са казали-гладна мечка хоро не играе.

303

Перо Азиатски

преди 8 години

До Анонимен 494Ако се разходиш до Петербург, Москва, Киев, Одеса и някои други руски европейски градове и поразгледаш сградите, някои от които са строени през 17 - 18 век, ако отидеш в Ермитажа и Третяковската галерия, ако отидеш на едно представление на Большой театър или влезеш в някой университет, основан през споменатите по-горе векове, ще ти стане много мъчно за това, което сме били ние по онова време и каква европейска култура ни е газила, гази и до днес и ще ни гази още много!

302

Анонимен

преди 8 години

Да славянино, особено ако говориш за дyxa от бутилката.

301

Цецко Пецко

преди 8 години

До АмериканофилБахти колко требва да си изпаднал, за да се забавляваш и разпускаш в хоремага на такъв сайт! Тука дискусията напомня на плювалника, който си организираха едно време най-*** *** от запалянковците на Левски и ЦСКА пред централната баня! Там неколко десетки абсолютно безнадеждни тъпира си организираха с часове псуване и закани, за радост на обитаващите в района и дефицитни по онова време софийски *** деруги...Айде, приятно разпускане на ***!

300

До 477

преди 8 години

Да,да руснаците нямат нужда от храна а само от водка. Извинявай прав си.

299

Американофил

преди 8 години

Хахахаха колко е прав колегата. Русофилите водят хибридната война със всички сили, пот и сълзи, до смърт, докато останалите просто се забавляваме и разпускаме.

298

тя

преди 8 години

Руснаците са изключително смели мъже! Такива все по- малко се намират...

297

Анонимен

преди 8 години

Горките руснаци, защо се излагат с безпомощноста си !

296

тролгеносен

преди 8 години

До тяЩо не си гледаш муската бре моме. За да има "нальот" колкото америнаските и израелските пилоти руснака трябва да съсипе десет чифта двигатели МиГ-29. Същото важи и за другите железа де." Велииииииииикия" ресурс от 350 часа на двигател!!:))))))))))))) Смях пълен!

295

Анонимен

преди 8 години

Е как да не е вярно, те си водят хибридната война съвсем сериозно, докато ние само се забавляваме, за тях е на живот и cмърт.