21

ужас

преди 8 години

.....и резултата от източването е че вече няма места в гробищата и погребенията са на конвейер,страшно но това е резултата от лекарските игри.Трябва да организират екскурзии за лекари до гробищата да си видят резултатите от техния"труд"

20

анонимен

преди 8 години

И после Москов иска да плащаме здравни,и то дори да не сме ползвали техните услуги.Когато видя всички тези корумпирани и алчни доктори в затвора,тогава ще си помисля дали да плащам.

19

ХА ХА

преди 8 години

ПЛАТЕНИТЕ *** НА МОСКОВ ТРЪГНАХА КАТО АСЛАНИ, В МОМЕНТА СЕ ПРИБИРАТ КАТО НАСРАНИСлед като АФЕРА първа извади на показ как здравният министър Петър Москов скандално сбра над 60 *** и ги заведе в почивната станция на МС във Велинград за да пият и ядат на аванта в чест на т.нар. здравна реформа и за да се потуши скандала с образуваното досъдебно производство от прокуратурата, за което писа АФЕРА, след като Москов внезапно се разболя, разобличен от АФЕРА

18

добро утро

преди 8 години

Тези измами не са от днес те са от много отдавна,и нищо не се предприема за да се спре източването,мафията с белите престилки не си играе с дребни суми..........

17

Анонимен

преди 8 години

Хирурзи на всеки километър. Нова инкарнация на стара комунистическа мечта тип Ламбо и Митко бомбата. В главната роля на Хирурга - Хищника от серяла.

16

3

преди 8 години

ЗАТОВА ТРЯБВА ЕЛЕКТРОНИ ЗДРАВНИ КАРТИ НА ВСЕКИ ОСИГУРЯВАЩ СЕ ЗА ДА РАЗПОЛАГА С ОСИГУРОВКИТЕ КОИТО Е ВНАСЯЛ..ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТАЯ СОЛИДАРНОСТ И ЗДРАВНА КАСА..ВСЕКИ БЕЗ ОСИГУРОВКА ДА СИ ПЛАЩА....

15

Анонимен

преди 8 години

Срещнали се двама приятели, единият бил видимо болен. Другият го попитал защо не отиде на лекар. Той му отговорил: Като знам какъв инженер съм, как да отида на лекар.

14

нещо ме бъркате

преди 8 години

Ако е така-глоби и прекратяване на договори!Това обаче не оправдава липсата на реформи,идиотските идеи за отпечатъци,далаверите с ваксини,навлизането на мутри в здравеопазването като инвеститори в кардиологични болници!Не на нас тия...

13

анонимен

преди 8 години

Така правят и преподавателите, преподават едновременно в няколко университета! Едни получават незаслужени доходи, а други гладуват с мизерните заплати! Да не говорим колко градове в България нямат болници и хората пътуват до съседните общини, за да отидат на лекар!

12

Главен Редактор

преди 8 години

"Съдов хирург е оперирал във Враца и в същото време е преглеждал пациенти в Шумен. В резултат на това Здравната каса е източена с 200 000 лева."Веднага уволнение, съд по бързата процедура за измама в особено големи размери и да връща парите. Запор на всякакво имущество включително на това и на жена му. Аман от гладни лекари... и после ревът че парите им били малко. Тоя откраднал от държавата 200 бона и си е на свобода, а мен ще ми правят проблем че за 2 месеца нямам здравни осигуровки. Аре бе

11

възмутен

преди 8 години

Точат здравната каса, изнудват пациентите за пари, не се наядоха. Те затова не искат раформа, затова съпротивата е яростна, защото ще им спре кранчето. Във всички болници е така. Между пациентите се разказват случаи за изнудване. Във всяко отделение пациентите знаят тарифата на отделните лекари. Само техните началници ни лук яли, ни мирисали. Никога не са чували за подкуп. Това не може да се търпи повече. Крайно време е да се сложи край на тази порочна практика.

10

Анонимен

преди 8 години

Всичко е точно.Пито - платено.Куче влаче,диря няма.Тези пари нямат проследяване сега.Има хиляди варианти да се спасят тези хора.Разполагат с много пари,наемат най-големите адвокати,прокурорите не са нищо особено.Даже има случаи,в които не е нужно да наемаш дори много добър адвокат.Просто обвинителя,ако е правилния и само може да се защитаваш.Като си представя какви обвинителни актове се внасят.Точенето на НЗОК се прави по легален начин.Повтарям по Легален."Прекрасна държава,лоши хора.........."

9

Анонимен

преди 8 години

Ами той докато оперира дава съвети по Skype. Модерни времена! А и ние българите сме най-великото племе и всички ни завиждат.

8

КАКВО

преди 8 години

НИ ЗАНИМАВАТЕ НАС?!НИЕ ЛИ ДА ВЪРШИМ РАБОТАТА НА ЗДРАВНАТА КАСА?КЪДЕ Е БИЛА ТЯ ДО СЕГА?!ЩОМ СЕ ХВАНЕ ТАКЪВ ЛЕКАР,МУ СЕ ОТНЕМАТ ВЕДНАГА ЛЕКАРСКИТЕ ПРАВА ЗАВИНАГИ И СЕ ДАВА НА ПРОКУРОРА!СЪОТВЕТНО ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ С ЛИХВИТЕ!НЕ МИ КАЗВАЙТЕ,ЧЕ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!ПО-ДОБРЕ НАПИШЕТЕ НА КОЛКО ЛЕКАРИ СА ОТНЕТИ ПРАВАТА И СА В ЗАТВОРА!

7

Бакшиш

преди 8 години

До 8,Има братле , нашата сфера, Вие затова не спирате да ни плюете и обиждате.

6

slovrnia

преди 8 години

До4.Не е комунистически ***,а демократичен като на Сашко Йорданов и Христо Бисеров,Ал.Божкови т.н.демоктатична напаст.

5

Fly plate

преди 8 години

Izvanzemnite zatui mnogo obichat RBg...:-):-):-)

4

Анонимен

преди 8 години

Много добре споменахте бордовете на директорите в болниците.Болниците НЕ трябва да са търговски дружества освен, ако не са частни.Това, което не разбрахте е, че все пак сложиха лимит на болничните заведения-всяка болница има лимит-бройка колко пациенти по всяка клинична пътека може да приеме за година.Това е УРАВНОВИЛОВКА, която цели да се захранват частните болници като д-р Х работи и в двата типа заведения, а пациентът У ще търчи от прованса в Софето да си търси болница.

3

Usser

преди 8 години

Българска работа не се на лапахте...

2

Георги

преди 8 години

Управляващите пак откриха топлата вода.