244

Русия днес ме плаши

преди 8 години

Див национализъм и затваряне!! Конспирации... Неразкрити убийства! Моите Руски колеги са полудяли и те. За какво е това? На мъже ли се правим с това прелитане? Третата световна няма да има печеливши - само губещи!!!

243

нико

преди 8 години

Предния път 27 подадоха рапорти за уволнение и две седмици миха усрания кук сега колко ще се уволняват? Предполагам сега екипажа е бил подготвен с *** чико и памперси. Не ги е срам руснаците демобилизират смелите моряци

242

Анонимен

преди 8 години

Янките гледат с интерес хвърчащите ушaнки и им се чудят на акъла :)msn/en-us/news/world/russian-war-planes-buzz-us-destroyer-in-baltic/ar-BBrI2Sg?ocid=LENDHP

241

Варяг

преди 8 години

Химическите тоалетни работят под пълна пара!

240

Анонимен

преди 8 години

Chto ne si hodiat amerikancite v Amerika.Tragnali navsekade da se mesiat.Sled tiah samo vouni i razruha.

239

Боби

преди 8 години

До мечтател...... 291Специализирана Литература и сайтове за оръжие и оръжейни технологии.

238

Боби

преди 8 години

До Анонимен 290Защо стана този отказ от Русия? Защото всеки кораб от класа на Д. Кук или по-голям като крайцерите клас Танкайдерога могат да носят ракетата Стандарт 3М - с нея могат да се свалят спътници.

237

Боби

преди 8 години

До Един българин 296Ф-111 е произведен 1967 година. Веднага Тактическата Авиация на СССР искат да имат подобен и 1975 Су-24 се вдига във въздуха. Естествено заради компромисния двигател не е нито толкова далекобоен като Ф-111 нито толкова надежден (за су-24). По-късно се появява Су-24М по-дълъг с метър, по-добри двигатели но все пак не това което трябва да бъде.

236

да

преди 8 години

турците толкова ги е страх от Русия, че вече не нарушават ничие въздушно пространство - дори своето.. хахахахахахаха

235

мечтател......

преди 8 години

До Боби "Руснаците пускат радара.....комплекс п-800 ОНИКС......Кук е взет на прицел"........ти отъкъде з н а е ш???

234

лъженовини

преди 8 години

И заглавието е неверно!Трябва да е:Напрежение: "Агресивен" US-боен кораб до невъоръжени руски щурмовици!

233

смех бе смех!

преди 8 години

тоя Доналд Дък е най-хай-евтината учебна мишена на рашките!не им струва нищо и е като истински!

232

Боби

преди 8 години

До 277Ехх не се научихте да не четете СМИИнцидента в Черно море - Д.Кук като пирата смело се насочва да "демонстрира флаг" в района на КРИМ. Руснаците пускат радара монолит на наземния комплекс п-800 ОНИКС, като комплекса е развърнат без НИКАКВА маскировка на крайбрежието. Кук е взет на прицелСлед известно време Кук се скрива зад хоризонта и малко след това долита Су-24Няма Хабини на борда защото не може да я носи но има апаратура за задхоризонтно целеуказание на П-800Кук пак е на мушка :-)

231

Анонимен

преди 8 години

Ако ролите бяха разменени, руснаците сигурно щяха да са оскубали някой и друг F-16 :)Иначе америнците са много смели - през устите (клавиатурите) на зелените си зомбита!

230

Анонимен

преди 8 години

Каварците много ги е яд че само прават филми като Топ Гън, а руснаците го играят реално :)

229

Анонимен

преди 8 години

Путнята е едно беззъбо куче, лае но не хапе

228

:) смайли

преди 8 години

Доналд Кук требе го преименоват на Доналд Шут - за втори път се прави за смях!

227

Боби

преди 8 години

До Един българин 327Ф-111 (който е подобен на него самолет) произведени 560 загубени 86 за целия жизнен цикълСу-24 са произведени няколко хиляди само в Украйна при разделянето останаха над 500 самолета Така че да но пак ти казах по принцип проблеми има когато си на критични режими. Ето в Сирия няколко месеца летяха по 3 дори 4 полета дневно има само един СВАЛЕН самолет от Турския Ф-16. Защо няма инциденти? Защото летят като транспортни. Излита, качва се на 8000м, бомби и се прибира обратно.

226

Анонимен

преди 8 години

Освен за EMP не се сещам за друго да го. На какъв принцип действа?

225

Анонимен

преди 8 години

До ВАШИНГТОН ПОСТубу, дай линк да четем и да за разберем дали съществува такова чудо. не ми требват техническите характеристики. пълно заглушаване си е леле мале. дай да видим дали е мит или не.