23

народен лечител

преди 8 години

Господин Борисов ,мога да ви подсещам с правата си лопата къде сте,дали сте в Брюксел пред комисари или на родна земя пред самозвани граничари,щото като гледам се бъркате.

22

www

преди 8 години

Интересно как бежанци ще дойдат масово по море в България? През Босфора ли ще минат първом, през Русия ли ще бягат, в контейнери ли ще се натъпчат нещо...?Или просто Бойко си говори глупостите по инерция?

21

ром с манго

преди 8 години

Бат*Бойко,голем си !

20

Анонимен

преди 8 години

Нека дойдат приготвил съм им изненада ДЪРВО ГОЛЯМО И МАСИВНО ;)

19

chach

преди 8 години

arabite ne sa opasni za BG.tursite zarobvat darjavata s pomo6ta na b.borisov.eto tova e stra6noto.

18

Анонимен

преди 8 години

Хората са патриоти. ББ трябваше сред срещата на българите в Лондон да се подаде оставката.

17

Анонимен

преди 8 години

Ще има бой и още как нека да влязат в двора ми пък да видят на кои се кланят ще има глави по земята !!

16

Анонимен

преди 8 години

Цацата към Боко: -Сънувах, че сме овързани със свински опашки. Боко: -Не са опашки, Цаца, а свински черва.

15

Геша

преди 8 години

Нямаш друга по-важна задача от опазването на границата и не се справяш ***. От теб освен посмешище нищо друго не става. Остави народа да се справи, а ти се затрий вдън гори тилилейски.

14

Анонимен

преди 8 години

Най му е кеф на тиквуня да забърка мармалада и после да се петлае в него....ама мноо ***...балансьор на торлю гювеча..

13

Анонимен

преди 8 години

Видеокарикатура на Чавдар Николов, посветена на "гражданските арести" на мигранти със свински опашки и премиера Борисов, е изчезнала от сайтовете на "Нова броудкастинг груп" NovaNews и Vbox7Иначе в Тикволандия няма нито корупция, нито цензура. Така да знаете.

12

Анонимен

преди 8 години

ЦЯЛ СВЯТ подкрепя тези момчета...ФАКТ!!! (който чете коментарите и знае английски ще разбере за какво говоря)

11

Анонимен

преди 8 години

Борисов, ти сигурно не си и разпоредил на подопечните ти милиционери да наградят приятелчето ти бургаската мутра с 16 присъди и 9 висящи дела ?Ти сигурно пак си паднал от Марс и някой друг ти е оакал гащите ?

10

Анонимен

преди 8 години

Перата е криминално проявен, защото миналата година е участвал в побой пред дискотека-има запис и след 10 гледания на въпросния от съда не ставало ясно кой кого напада.Не забравяйте, че живеете в полицейско-мутренска държава.Европейската цивилизация не е първата, дори разцветът на арабската е преди нея.Цивилизациите имат възход, разцвет и залез.В залеза се случват преселение на народи, защото цивилизованият човек е толерантен, пасивен и не може да се защити от примитивния и първичния.

9

Анонимен

преди 8 години

А призова ли НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ да ти свали карикатурите

8

Анонимен

преди 8 години

И тия патриоти викаха та се деряха "Да живее България", а се оказаха мародери. Срам и позор за българите, то и затова клипа се върти по телевизиите в Европа и света, да ни видят какви патриоти сме!

7

Анонимен

преди 8 години

То само като разбере човек какви хора и организации подкрепят нелегалните имигранти на човек му става ясно доста неща.Анархисти,нпо-та спонсорирани от ислямисти,разни ненормални политици и изкукали старци и старици.Като оная история вчера с датската бабичка дето излязла да се разходи боса по улицата и видяла няколко африкански и арабски нелегални имигранти дето и се сторили уморени и затва решила да ги вози на личният си автомобил 300 км та да отдъхнат на социална помощ в Швеция..*** работа

6

Анонимен

преди 8 години

Лично разговарях с тях, казах им, благодарих им. Изпратих директора на Гранична полиция да се срещне с тях, така че да си координират сигналите и това, което трябва. Държавата е наша, обща. Всеки, който помогне, само едно благодаря заслужава, каза Бойко Борисов. И преди да надрънка един куп глупости не му дойде на ум да попита службите и юристите си какви са тия убавци, защо вързаха и зарязаха нарушителите без да ги предадат на граничните, може ли да се подкрепя ловът на хора ... Сега други са му виновни, че Бг стана световноизвестна с нестабилни граници, охранявани не от държава,

5

Анонимен

преди 8 години

Какво ни интересува какво мислят в европа тука си е наша държава и ще правим каквото можем за да се защитим от тия навлеци да ходят при Меркел ние не сме канили никой все ни е тая кой какво мислел. И ще помагаме на ушевите да си вършат по-добре работата. Явно че новата министерка е неадекватна

4

Анонимен

преди 8 години

Всъщност, това, че не искаме в България нелегални ислямисти и се показва, не е очерняне, а истината. И откъде-накъде трябва да се обгрижват тарамбуките?