69

Анонимен

преди 8 години

Ами съберете се половин милион,а не 50 човека и направете референдум. Ако не е по силите ви хванете първия влак за Москва и сте вие. Там нито има референдуми нито има вероятност да влезнат в ЕС и НАТО през този милениум.

68

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 73Като нямат намерение да стоят в България защо идват?Пътували към Западна Европа..Ми като са толкова специални да си хванат самолет.Билетчетата станаха по 15 евро.Мизерна държавичка ама един малък апартамент в приличен квартал в София е четвърт милион.По улиците има доста луксозни автомобили.Има паркове,хубаво метро,автобусите лека-полека ги сменят с хубави.Тва,че София е грозен град се дължи на свръхзастрояването и намаляването на зелените площи вместо градът да се разширява.

67

До 68

преди 8 години

Ами *** разходи се и ще видиш! То не е много трудно. Които не е бил на границата той не е хванал някого. Замислете се колко от тях минават просто ей така.А ако днес влязат незаконно в страната, защо утре да не влязат и у вас (у нас) и да си легнат при жените ни и дъщерите ни!Превенцията скъпи съграждани, превенцията му е майката!

66

До 79

преди 8 години

Абе що не отидеш в съда да им ги разясниш тези работи. Току виж и ти си научил нещо.

65

До 65

преди 8 години

До Анонимен 65Правата на другите се гарантират в международните закони, тъй като те не са български граждани. А в правата на другите никъде не е записано, че те могат да преминават незаконно границите на суверенни държави! И не ми е ясно как може да се обвързва защитата на националните граници / на суверенитета на една държава с правата на човека. Човек има право на щастие - да, но не и нарушавайки чужди закони!

64

Анонимен

преди 8 години

Комито, не всички, само тези "революционери" които погазват закона.

63

Анонимен

преди 8 години

До 73.Ние сме Българи,ами ти какъв си бе.

62

Комита

преди 8 години

Шшш парламента, прокуратурата и всички други самозабравили се продажни копилета.Така както я карате ще обявите всичките ни революционери за престъпници!Срама нямате ли ве!!!???

61

Анонимен

преди 8 години

Само да попитамТози на снимката в средата с черната чуплива коса, той лие Ператата?

60

wasilew

преди 8 години

Народа е този който да реши как да опази дома и децата си, а не шайка политици довели страната ни от освобождението до сега до три национални катастрофи.Като са толкова умни и вземат правилните решения,защо България винаги губи заради тях?

59

Анонимен

преди 8 години

Проникнал ти е *** в мозъка :)

58

Анонимен

преди 8 години

Проникващата сганн от юг не е и не може да се нарече граждани. Граждани щяха да са, ако си носеха документите и се представяха на КПП-то. Сега са просто врагове, най-малкото потенциални терористи. Не може да имат права повече от гражданите на България!

57

до Комита

преди 8 години

ама тоя Перата знае и кой къде е пресякъл границата ли бе?! или е гадател некъв?

56

Анонимен

преди 8 години

Може би пък е добре, че навлиза все повече враждебна ***, може би трябва и у нас да се случи Кьолн, за да се осъзнае масово малкото останал български народ. Дедите ни във война са се калявали, войната е нещо лошо, но има и добри страни. Сплотява народа, пречиства го от толерастляци, амбриажи и всякакви недъгави предатели и организации. Такива по правило се пускат да проверяват минни полета или за примамка, а често и направо се разстрелват. Не е здравословно повече от 50 години без война.

55

Анонимен

преди 8 години

Войводо *** да спориш със съда, дори може да станеш и адвокат на бандюгите. На нас няма нужда да цитираш каквото и да е.

54

Анонимен

преди 8 години

Чл. 57. (1) Основните права на гражданите са неотменими.(2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.

53

Комита

преди 8 години

А опитите за репресия срещу смелите мъже заловили нарушителите може да се определи по същият този чл.59(1), като измяна и национално предателство.С тези модерни демократи, които ни оправляват, нищо чудно че Васил Кунчев - Левски е определен едва ли не като терорист в нашите учебници!А може би първо трябва да започне лова по жълтите павета... това ли искате бандата управляващи... да дойдем и да ви изринем, а? Малко ни трябва. Само повод ни дайте!

52

Комита

преди 8 години

КОНСТИТУЦИЯ / глава първа / ОСНОВНИ НАЧАЛА /Чл.59 (1) Защитата на отечеството е дълг и чест на всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.Очевидно е, че спирането на незаконно преминаващи мигранти може да се определи, като защита на отечеството (защото те влизат неправомерно и не са съобщили за свойте намерения - по презумция се приемат за враждебни. Та нали иначе би отишъл на КПП-то)

51

Анонимен

преди 8 години

Забелязвате ли как малко по малко всички не набраздени мозъчно симпатизанти на пудела започват да се дънят? То не бяха околовръстно, то не бяха динковци сега и тоя шпек. 99% от подкрепящите ги тук и възмущаващи се , че държавата си върши работата са от същия този криминогеннияа електорат на Пидеров и аналозите му на руска хранилка.

50

Анонимен

преди 8 години

Обществена тайна е че аферата с мигрантите вече е бизнес в тези райони,наши групички ги залавят,джобят ги и след това шута обратно в Турция.Заспалото правителство първо да си оправи корумпираните ненаядени ченгета дето охраняват границата.Война е,хората не бягат от добро,не ви е опряло до гъзовете да ви колят като агнета по улиците,утре и на вас може да се случи.*** на три ракий е голям юнак,иначе като ви *** *** и янките се натискате в къщи при телевизора и никой не отива пред парламента да търси сметка