22

Анонимен

преди 8 години

Коментарите са поредното доказателство , че българският казан не е нужно да го пазят дяволите. Ха е изпълзял някой от катрана и другите усложливо го дърпат пак вътре.Не знам кой кого ще подкрепя, но ако тя оглави ООН, ще съм щастлив като българин.

21

Анонимен

преди 8 години

Толкова шум като че ли нещо голямо се сучва. Щяла да стане шеф на една бесполезна организация ама може и да не стане, разпитват я като някоя терористка и тая тръгнала да се подлага на туй унижение за едната чиновническа заплата айде бегайте ве.Ама като е некадърна и не може нищо и ръцете и са заврени къде нека бяга да се излага пред цял свят.

20

До 27

преди 8 години

Are you freaking kidding me? !?

19

Анонимен

преди 8 години

Подготвените кандидати няма нужда да бъдат изпитвани от треторазрядни западни дипломати- бивши миячи на чинии в резиденциите. Ирина Бокова е политик и дипломат, който струва повече от всички Меркеловци, Оландовци и Камерънци взети на куп и умножени на десета степен!

18

Анонимен

преди 8 години

Аз имам един въпрос към г-жата:???КОГА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ???

17

Анонимен

преди 8 години

Как да имат въпроси като всичко и е разяснено предварително на инструктажа от Москва.

16

Нобел

преди 8 години

Представете си за миг, че са номинирали българин за нобелова нагарада за нещо си. А сега да си отговорим кой на цялата планета ще е най много срещу тази номинация? - Българите. А!.. Е, те за това никога няма да имаме нобел.

15

Анонимен

преди 8 години

Защо да я питат като знаят, че ще ги излъже ще заобиколи въпроса или ще разтегли локума. Pуснак на българин не вярва откак преметнахте Путин на върбите и го изхвърлихте от сделката за Южния поток, много ви здраве Путин не се кланя пред разни представители на ООН, защото просто той е над ООН

14

до 16

преди 8 години

като цяло този сайта е доста анти-Руски и винаги може да се намерят подобни новини. - може би неадекватни.Поуката за пликоумния читател е - Русия бута Бокова, нека да я хейтваме и позориме, какво като това е кандидата на БЪЛГАРИЯ?Ако едни бърлгари не успеят да се заплюят един друг - то те не са истински българи.

13

Анонимен

преди 8 години

Много сте прости коментиращите. В днешното съвременно общество е жизнено важно да се знае, че древните са строели градове и как точно са ги строили. Aз пък отивам да си намажа филия с пастет и не ми пука за примитивните и необразовани общества дето са нямали никакви ООНета и подобни глупости и въпреки тях са си построили пирамидите.

12

Анонимен

преди 8 години

Странна новина ... Русия нямала въпрос към Бокова?

11

безпартиен

преди 8 години

Коментиращите против Бокова са едеоти, избиратели на тиквения едеот.Иначе щяха да зная разликата в умствения багаж на Бокова и ***.Тя е лицето ни пред Света.А онзи само излага държавата, където и да отиде. Макар да не знае чужди езици, *** навсякъде го разбират колко е елементарин.

10

Анонимен

преди 8 години

От много четене и наука е заприличила на бостанско плашило, айде нема нужда.По-добре да съм *** и да съм щастлив четете си дебелите книги и не ме занимавайте вие умните възхищавайте се как древните египтяни дялали камъка с длетото камъка си е камък както и да го погледнеш. Отивам да се възхитя на някоя красива жена, а не на тая скумрия.

9

Анонимен

преди 8 години

Россияне с шестрками СШП разговоров не ведут....

8

Анонимен

преди 8 години

Представитель России не задавал ей вопросов не потому что е хотят видеть на этой должности. А просто понимают что с ней говорить просто не о чем. Кого бы она не представляла она будет обычной пешкой СШП в этом у России сомнений нет просто. Что с ней говорить если она не КТО.

7

Анонимен

преди 8 години

УСПЕХ Г-ЖО БОКОВА! ОТ МЕН РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ!

6

до 4

преди 8 години

И какво като е чела то едно е да си чел и да плямпаш от едно бюро и да не правиш нищо всеки един кюрд е десетки пъти по-достоен от тая канцеларска мишка. Всичките и книги дали ще и помогнат ако я спуснат с парашут в Сирия и да пази там историческите ценности.

5

не се впрягайте

преди 8 години

САЩ ще са твърдо против тази комунистическа номенклатура да оглави ООН. Тази която преди 89-та е била сукалче на Партията майка и е възпитаничка на Москва никога няма да оглави организацията! Няма как да са пропаднали ценностите в ООН, че да назначат кадър чиито първи стъпки в политиката са против демокрацията, свободата и незачитането на човешките права. Пълен абсурд би било да бъде оглавена от такъв човек ООН.

4

dragana

преди 8 години

Много сте прости! Дано някой път седнете поне една страница от това което тази жена е чела и Вие да прочетете!

3

1

преди 8 години

Колко усилия сте положили, за да намерите тази снимка?!?