15

Анонимен

преди 8 години

Всяко поредно решение в областта на транспорта в София е пореден връх на липсата на мисъл. Човек си мисли сякаш не може повече, но следващото, което правят кмета и заместниците му или общинарите, изненадва с още по-голямата липса на мисъл.

14

Анонимен

преди 8 години

Отдавна стана ясно, че в софийската община има само Калинки, в случая в областта на транспорта. Нито в тази комисия по транспорт, нито общинарите, нито кмета и замовете на кмета разбират поне малко от транспорт. Те разбират много добре от нещо друго свързано с транспорта - как да крадат чрез общинския транспорт.

13

Ивайло

преди 8 години

Остави че горивата паднаха.Но и да погледнем с какви рейсове се возим,какво е разписанието,до колко има градски транспорт??? Започвам с това че пътувам с автобус който е на един час.В него в пикови часове се возят над 100 човека а той е за скромните 60...и повтарям е на 55 минути!!! от там връзката ми е с трамвай 22 от автостанция изток.Разписанието е направено така че събота и неделя трамвая тръгва 1 минута преди да дойде рейса и след това оставаш да чакаш 20 минути!!!

12

Анонимен

преди 8 години

17% подкрепяли цената от 1,60 лева за билета. Е, явно някой гласуват под строй - каквото нареди вожда на партията им.

11

аз

преди 8 години

хората в комисията по транспорт в СО да си сабират багажчето и вън от общината! Все ще се намерят по интелегентни хора, които да мислят как да подобрят първо обслужването след това цените...

10

Анонимен

преди 8 години

А останалите 39% са платени тиквени ***

9

ЕС

преди 8 години

Тиквата ша ва оправи !

8

Анонимен

преди 8 години

Селската даскалица гепи най-добре.Но пост 8 казва в един ред ВСИЧКО.малък народ са българите но за сметка на това са МНОоооГО ПРО*СТИ.

7

Анонимен

преди 8 години

Те и в Сливен гласуваха за ГЕРБ и им вдигнаха данъка 100 %.Кой каквото си направи ...

6

Куха лейка

преди 8 години

Ко ривете??? В Германия струва 2.15 ефро Аааа

5

Анонимен

преди 8 години

Марш гербери и реформатори от България.Посегнахте на здравето ,на билетите ,на пенсионерите ,на работниците, на данъците и таксите...какво още ви трябва...бандити !Няма как от бедна България да съберете пари за собственото ви удоволствие.Вие бяхте виновни за обезлюдяването на България ,сега дигате всичко...

4

Анонимен

преди 8 години

Най после ще съм на печалба от 1.60 лв. , защото досега печелих само 1 лв. на возене . Капиш .

3

Анонимен

преди 8 години

Важното е, че плебса си харесва Леля Данчи и си гласува за нея.Както и за шефът й - банкянския Зеленчук.

2

Анонимен

преди 8 години

Въпросът е в събираемостта. Ако имате 60% увеличение, но 50% гратис, единствено ще нараства недоволството на плащащите. Нещо като правата на едни наши цветни събратя.

1

Анонимен

преди 8 години

Оставка на Комисията по транспорт в Столичния общински съвет... в противен случай да чакат 61% нови гратисчии от юни.