91

а лудниците са пълни

преди 8 години

До Анонименнещо в аргументацията на бхк ме кара да си мисля, че там работят емоционално нестабилни хора. дори и крайно лудите да са само шефовете им, няма как всекидневно да се асоциираш с група, правеща подобни изявления, и да се чувстваш в прекрасно психическо здраве. апелирам към всички нещастни служители на бхк да напуснат работа и да се върнат към живота в неговите нормални измерения. Te съвсем отърваха козите понеже Бойко, и той слуга на Тъмните сили им тегли една но цивилизовано :DDD

90

Патриот

преди 8 години

...престъпно навлизане на българска територия.Моля прокуратурата незабавно да се самосезира,за да не се самосизира Динко.

89

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е тази организация да бъде ликвидирана.

88

Рали1

преди 8 години

"През 2004 г. БХК защитава джихадиста Ахмед Муса Ахмед в Страсбург, чието мото е: Поклон пред тези, които режат глави."БХК определя действията на Ахмед Ахмед като мирни, а присъдата срещу него като дискриминационна.Чужденците,дето търсят убежище си имат посрещачи и топло гнездо,както и комитет,защитаващ живота и правата им!Само това е достатъчно за дейността на този "комитет"!Окръжният съд в Пазарджик ще заседава на 13 април по делото за разпространение идеите на ИД

87

Анонимен

преди 8 години

нещо в аргументацията на бхк ме кара да си мисля, че там работят емоционално нестабилни хора. дори и крайно лудите да са само шефовете им, няма как всекидневно да се асоциираш с група, правеща подобни изявления, и да се чувстваш в прекрасно психическо здраве. апелирам към всички нещастни служители на бхк да напуснат работа и да се върнат към живота в неговите нормални измерения.

86

Д. Димитров

преди 8 години

Като се замисля... Борисов хич не го харесвам, но тия от БХК са ми фаворити по мразене :) страшни национални предатели и родоотстъпници. Няма ли кой да и запали офиса... и хайде държавата да се поинтересува най-сетне кой ги финансира тези антибългарски животни. А и междо другото, аз също се чувствам дискриминиран от БХК и мисля да ги съдя

85

f

преди 8 години

Ушите на Даниел Вълчев да бъдат претърсени за миниатюрни и не чак толкова видими слушалки,непосредствено след което запушени.Комуникацията с него може да се осъществява чрез текст. Остава уговорката за безпристрастните наблюдатели и/или камери, зад Даниел и в посока, проследяваща погледа му.При подозрение, ушите могат наново да бъдат претърсени и веднага запушени. От друг човек.

84

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е , че за Динко обществото веднага се раздели. Кримналка бил, не бил прав, герой бил, така се правело. Сами си изяждаме главата и оставяме *** на Сорос да ни превърнат държавата в резерват. Отрядите каквито и да са ,са наши. Мигрантите, каквито и да са, си влизат в пълно съзнание и напълно незаконно. Прав е Борисов, извънредните ситуации искат извънредни реакции. Време е обществото да се събуди и да действа. Ако събудим гражданско общество - БХК отива в историята и затова вият

83

левче кефче

преди 8 години

Баце си дума с аверчетата!На един акъл са значи...

82

bebok

преди 8 години

Премиерът ни възбужда

81

Анонимен

преди 8 години

Тия мигранти по граничарите могат да мятат камъни, пък да си защитят майките и домовете не могат. Хайде хайде...многострадалци, пък тръгнали да напазаруват социални системи.

80

Бачо Иван3

преди 8 години

Бхк нарушават правата на българите.

79

Анонимен

преди 8 години

ПОДСКАЧАТ БХК,НА БАЦЕ ИЗОБЩО НЕ МУ Е ЗОР ЗА ОНИЯ СКАКАЛЦИ,САМО КОНСТАТИРА ЧЕ НАРОДА Е ПРОТИВ НАШЕСТВИЕТО ОСОБЕНО НА АВГАНИСТАНЦИ

78

Има ли смисъл?

преди 8 години

До 99 ГраничарПич къде беше граничар? От коя до коя гранична пирамида? Коя застава? Ми айде ходи по границата вземи автомат и стреляй! Да видим... Ще ви пратят собр мобр данс ман две сурии ушаци и шапкаци.. И? Разбери НЯМА ВЕЧЕ НРБ!!! Унищожиха я тия предатели!!! Коя държава ще браниш? И струва ли си? Погледни къв народ М...ша и См.д... Ще те обвинят че си и...д и ксенофоб и айде в затвора... Кой ще се застъпи за теб? Нека 100 000 300 000 хил. да влязат да изколят и да изе..т всичко наред!

77

БХК=идиоти

преди 8 години

Разбирам че имигрантите имат проблем, ама не сме им ние да им решаваме проблемите. Имат си земя, държава да ходят да се борят за нея. Тук си е нашата земя и нашите закони. Като неможе да минаваш нелегално значи неможе точка. Като не разбираш от думи пушката и долу. Има си ред в тоя свет да му ...... майката.

76

точка

преди 8 години

Антибългарското НПО -бхк- извън закона.НПОтата няма да диктуват живота ни.

75

Анонимен

преди 8 години

Този комитет с държанието си ме кара да си взема два три месеца неплатен отпуск и да ходя за гъби, билки и кучета в Странджа. Ще си взема и десетина пакета свински опашки, ако ми свършат, все ще има кой да ми донесе.

74

в Дания

преди 8 години

Тайният живот в джамиите...Ислямският фундаментализъм се налага със сила, заплахи и проповеди. Това показа датско телевизионно разследване, което разобличи противозаконните действия на мюсюлмански проповедници. То показа, как малцинство от хора с крайни религиозни възгледи се възползва от семейните традиции, за да налага волята си над изповядващите исляма.-Това искат и НПОтата като АНТИбългарския бхк-няма да го позволим.Неверните жени трябва да се убиват с камъни. Мюсюлманките не трябва да се обвързват с неверници. Насилието трябва да се прилага при възпитанието на децата.

73

Рали1

преди 8 години

От БХК да си прочетат устава!"Член 5(1)За постигане на своите цели и задачи БХК действа на основата на Конституцията и законите на Република България...Чл.6....с дейността си този комитет следва да стимулира сред широката общественост потребността от такъв живот,при който достойнството,ценността и правата на всеки човек се ползват с уважение и защита...""на чужденците,пресичащи българската граница,търсейки убежище"-та тези ли защитава АНТИБЪЛГАРСКИЯТ Хелзинкски комитет?

72

Мира

преди 8 години

И аз искам така - да вземам хубави грантове само за това, че вия като бесен койот винаги когато някой прояви капка разум и се опитва да направи нещо различно от тоталното господстващо безумие и то докато си пилирам ноктите. И да напускам уютния си скъп офис с неохота за да хвана първия полет до Брюксел и да доноснича като последния натегач (без пъпките, но с неоправени зъби като маргарита илиева). бхк, приемате ли нови ***?