254

матросчо

преди 8 години

Ама въобще не ме интересува покрайна, тя върви по нашия път и скоро ще стане зверилник, ще се заобикаля от всички след като преместят там мигрантите.

253

анонимен

преди 8 години

Путин е единствения умен политик и държавник в света.В ЕС няма политици, а има чиновници да разпределят едни пари. Това е положението.

252

Анонимен

преди 8 години

То от ЕС само ние май искаме Украйна в съюза по заповед на САЩ. Не че на нас мястото ни е в тоя скапан ЕС. Да имаш някакъв си празник за ден на независимостта , а да си по-зависим от турско време и държавата ти да изпълнява всяка заповед на САЩ е форма на колониализъм. Мястото на България е в Евразийския съюз на суверените държави. Пак по заповед ни казват , че и Турция е трябвало да стане членка на ЕС. От къде на къде? Турция да остави Кипър на кипърците и да спазва правата на кюрдите, но .....

251

нико

преди 8 години

Господа русофоби, колкото и да ви е мъчно русия има президент за разлика от българия която има пастирка или чехлю или там как още го величаете единия е кагебеец другия е кръгла нула разликата е ???? След 90 та година и русия и бг бяхме на едно и също положение сега запада сънува русия и армията и а ние като се събудим какво ще ядем и как да преживеем.

250

glupost

преди 8 години

Този материал е изцяло поръчков и измислица, целта е насаждане на омраза към хора с нормално мислене, необременени с призивите за войни в европа на всяка цена

249

Ххх

преди 8 години

Абе тук само комплексари май пишат като сте толкова недоволни що не ги махате тия 240 кърлежа в парламента а само си чешите езиците тука .......щот сте зайцииии *** народ слаба държава .....Продължавайте с ваще маумни изказвания боли ги ония

248

кристина

преди 8 години

хахаха, тази америка съвсем изтрещя.. обърка света, засипа го с мръсотия и лъжа.. по скоро америка потрива ръце и се смее самодоволно... европа се оказа много податлива на интриги и корупция.. мдааа.. сега си сърбайте попарата скъпи европейци..нито може да бъдете единни, както преди, нито може да върнете емигрантите араби, нито..пък имате бъдеще европейци :D .. Πутин ще бъде последното спасение за вас европейци..съвсем скоро ще го осъзнаете

247

смехът е здраве

преди 8 години

каква заразителна усмивка като тьотка матрошка е

246

gtf

преди 8 години

До Asan - могат, но не по този начин. Едни да налагат, без други да имат думата - това не е демокрация и е далеч от първоначалният замисъл.

245

Zealot

преди 8 години

Абе тука само фоби, фили, комплексари.., а българи няма ли?

244

Asan

преди 8 години

колкото и да *** некой това е началото на края на юдеомасонскиа проект на ФАЩ. Толкова различни икономики народи и кулутри не могат да са в една федерация

243

Последните напъни на

преди 8 години

умиращата Руска империя. Русия е гладна и изолирана, единственото което Жужи може да направи Жужито е да плаща на трoлове да го величаят. Кучетата се лаят, НАТО се разширява на Изток, а ЕС си е най-голямата икономика в света. Кеф!

242

Анонимен

преди 8 години

До МУНЧОИли си зевзек достоен за наследник на Парцалев или си съдран ***.

241

МУНЧО

преди 8 години

Холандците показаха, че са народ готов да се продаде за рубли! Вън Холандия от ЕС! Да живее Росен Плевнелиев!

240

Анонимен

преди 8 години

Путин е мъж, не гей!Потриването на ръцете от подобни ситуации, е по подходящо за Брюкселските ***, и "евролидкрите". Путин е във всяко отношение далеч преди тях, всяко! Все едно да сравняваш диамант с речни камъни.

239

Василев

преди 8 години

Жужето има ли милиарди в офшорки или това е гнусна пропаганда!И ако е гнусна попаганда, защо излязоха и имената на западни политици със сметки в офшори , а също така и на наши бизнесмени???А Волен Сидеров,Ахмед Доган,Бойко Борисов,Георги Първанов милионери ли са???А могат ли да докажат произхода на парите и имотите,които притежават???Агент Коуди Бремър!ЦРУ!!!

238

Анонимен

преди 8 години

Кои бомбеха София през ВСВ... Със любезното съдействие на Кремъл и лично с богословията на Сталин.

237

Анонимен

преди 8 години

Близо 2/3 от холандците се обявиха против подготвяното споразумение.--- Не случайно терориста жуже свали пътническия самолет над Украйна пълен с холандци.

236

Анонимен

преди 8 години

Проливите трябва да отидат в Русия.

235

АЗ76

преди 8 години

абе нали писах тука преди маса време! и що сте ми изтрили коментара?!на вас ви харесва да има обиди по между постващите със лек привкус по...поне заглавието на снесения от вас ***.страната се нарича Нидерландия,а Холандия е част от нея.пълни *** по журналистика. извинявам се думата и значението и на са ви познати.жалки. е поне се радвайте,че ви отвараме сайта. но не за дълго.