12

Анонимен

преди 8 години

С тия разсъждения не се учудвам, че не сте успели да задържите дълго свястна жена до себе си. Така, че това, че гаджетата ви са кухи *** и са с вас само заради пари си е ваш проблем.

11

Брегор

преди 8 години

За да имате успех с жените трябва да имитирате това поведение и да имате авторитарно поведение спрямо тях, то не бива да стига до крайно насилие, но задължително трябва да е свързано с елемент на заплаха и внушаване на респект и нетърпимост към всякакви игрички. Това не е нещо което повечето жени ще признаят, защото не звучи добре за тях, но това е дестилираната истина. "Бий за да те уважават", ако не внушиш на жената респект и уважение спрямо себе си, ставаш "женчо" и не биваш оценен.

10

Брегор

преди 8 години

Когато с една жена без морални качества се държиш добре с нея и тя няма респект от теб рано или късно започва да ти се качва на главата, да става нагла, да не те уважава и стават изневери, раздели и т.н. Практиката ясно го показва - тукашните жени масово се впечатляват от мъже които ги третират неуважително, грубо, директно и т.н. и които ги доминират, за тях този тип мъже са "истински мъж" и "мъжкар", те не са способни да оценят доброто отношение и не го заслужават.

9

Брегор

преди 8 години

До финансов пънкарНещата не са до парите и при пари и без пари пак стават такива неща, след дълго четене на споделени реални истории и анализ открих къде е проблема. За да бъде една жена вярна трябва да е налице едно от двете - или трябва да е силно вярваща и да има страх от Бога или мъжа и трябва да и внуши силен респект от него което става с само с бой и никога да не позволява тя да си разиграва коня и да показва неуважение. Така, че мъжете трябва да имат авторитарно отношение към жените си.

8

Анонимен

преди 8 години

Аз парите си ги изкарвам сама и до сега мъж не ме е издържал. Държа мъжа да ме уважава, да ме обича и да ми е верен и разбира се да не е МЪРЗЕЛИВ, а да работи да се развива. Не бива партньора да дърпа назад другия. Това разбира се важи и за жените в същото отношение. Ако ще човек може да се мисли за съвършен, но ако не притежава тези четири качества и не ги развива, дългосрочна връзка не може да се получи. Човек просто трябва да има ценностна система, която му работи добре в главата!

7

Анонимен

преди 8 години

ИМА ЖЕНИ КОИТО СА "САМИ" ВЪВ ВРЪЗКА С БОГАТИ МЪЖЕ- ТЪРСЕЩИ НЕПРЕКЪСНАТО НОВИ И НОВИ ДАМИ ЗА СЕКС, КРАДЯЩИ ДРЕБНИ НЕЩА- ЕДИН ПОРТОКАЛ, ЕДНА ВАФЛА, ДЪВКА- ВСЕ ДРЕБОЛИИ КОИТО ТЕ ОТВРАЩАВАТ И ГО ПРАВЯТ Ц Ъ Р В У Л С МНОГО ПАРИ.

6

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 8 години

Има много истина в коментарите Ви!Кой си е голтак и с добър нрав не особено привлекателен и гледат да го отсвирят. Медиите денонощно вменяват на младата жена ,че мъжа трябва да и купи силиконови гърди,да и пълни устните с хиалуронова киселина и ботокс , да им купува парцали от МОЛ-а и крем за шапка пари и парфюми!Ако няма мъже друсат татето за такива тъпотии още от абитуриентска възраст.А пък кой си има пароци може само да се забавлява до къде е стигнал интелектуалния сакатлък и профанизация.

5

Брегор

преди 8 години

"Кога жените напускат мъжете, които обичат?"Когато са неверни *** в и (в днешно време много разпространено за съжаление)

4

Revolution_

преди 8 години

Много от днешните ''дами'' напускат мъжете си и децата си поради липса на пари, и почват нова връзка с друг мъж, той я храни пои я и сещате се какво друго прави с нея..... такива предателки заслуват само едно, да ги наредиш до стената и да заредиш пушката.

3

Анонимен

преди 8 години

Като им изцоцат парите.

2

Ами когато вижда, че

преди 8 години

любимият само я харесва, но не я обича.Когато се увери, че той няма сериозни намерения спрямо нея, а това означава, че докато въздиша по него, ще се изтърколят годинките, които са най-подходящи за създаване на семейство и деца.Когато най-после проумее, че е непростимо той да проваля дълго чакани и мечтани от нея неща, които не му костват особени усилия, но в момента просто го е домързяло или пък е преценил, че има ще има някаква дребна полза за него, ако не отиде с нея някъде,макар да е обещал

1

Неа

преди 8 години

Никога