60

Анонимен

преди 8 години

Другари разбирачи , това , което коментирате няма стойност. Няма кой в ЕС да направи така , че да изчезнат офшорните зони или да се знае кой кой е . Начело с Председателя на ЕС г-н Юнкер , който е от Люксембург и всички Премиери на Западни държави са заинтересовани това да не става . Така от време на време уж ще изтичат някакви тайни някой Премиер ще подаде оставка и това е .

59

Тина

преди 8 години

Най лошото е че не осъзнават колко са вредни за държавата ,а такива искат да стават президенти на България.Влачили,далаверки кроили ,събирали,данъци не плащали и хоп Президент.Направо изумително.Тези офшорки са много вредни за държавите ,защото никакви данъци не влизат в ВГи така държавата няма свежи пари с които да работи.Такива президенти не са ни нужни.Абсолютно е сигурно ,че има политици но те са ужасно хитри и не фигурират с имената си ,а с поставени лица на които им се плаща да го правят

58

Диана

преди 8 години

Би трябвало да се публикуват всички имена или никое - демократично!

57

юбералес

преди 8 години

Офшорните зони съществуват, защото там данък печалба е нула. Ако ЕС определи данък печалба - нула, като съответно увеличи други данъци (ддс, акцизи, данък имоти), то тогава регистрацията на ЕС-фирми в офшорни зони става безмислена.

56

много просто

преди 8 години

До Анонимен - "Как се правят 300 000 000 при Заплата 300 лв. в България"прибираш тези заплатки по-горе от 1 000 000 души.

55

Анонимен

преди 8 години

Тази публикация представлява ПР за кандидат президентската двойка.

54

Анонимен

преди 8 години

Май беше кандидат за президент?! Става щом и Плевнята има офшорка! Идеален кандидат! :)

53

ист

преди 8 години

Голямата червена джука, с големи пари в ошфорки. Не се наситихти бе, ще прилапате цялата държава.

52

Анонимен

преди 8 години

Трябва само един закон !Да се доказва произхода на парите и имотите над 1000 лева.Така е в Германия.Тука ако сега си купя ПОРШЕ ,Мерцедес,Опел или Астон Мартин в магазина не ги интерисува.Обаче ако недокази доходи се конискуват в полза на държавата.Ще искат докумети поне от банка.Сега мога кеш и самолети да си купя без контрол.Това се казва ПЕРАЛНЯ- ***

51

Анонимен

преди 8 години

Хищниците в човешки образ ги очаква съдбата на техните събратя от животинския вид.След обилното хранене идва дългия период на глад и физическа изнемога в преследване на плячката.Природен закон,на който Майката Природа не изневерява.Тя не страда от загуба на паметта и не променя своите принципи за собствена изгода.

50

михаела

преди 8 години

До АнонименДобре коментираш приятелю но си анонимен защо не пишеш името си? От какво се страхуваш?

49

Иван

преди 8 години

Кво става бе комунисти? Къде сте да ми жащитавате идиотщината си?Къде?

48

Анонимен

преди 8 години

"Не съм чул чул да има "офшорки" в Русия,Китай,Индия,Бразилия.Защо ли?Защо всички "офшорки" са все на територии,които под политическото влияние,се владеят или са под юрисдикцията на "най-цивилизованните страни с най-развита демокрация :):):)"-сащ,великобритания,люксембург,лихтенщайн,швейцария.Излиза,че точно "държавите с развита демокрация",които "постоянно обвиняват другите държави в корупция" всъщност насърчават:Прането на париУкриването на данъциФинансовите измамичрез офшорки""

47

Анонимен

преди 8 години

КТБ е пирамидата на ГЕРБ !Платените протести в от къде плащаха за да вземат властта.Номерата на селския Бойко са много.Герберасите са по крадливи и от ромите само че си е законно нали купиха и закона .

46

Чудейко

преди 8 години

до анонимен(44) - това имах предвил Притежаването и използването на офшорка не е незаконно. Ако трябва да ги разследват, то това трябва да е за произход на средства, търговия с влияние измами и др. а не аз ползване на офшорка. Малко далечна аналогия но всеки в кухнята си има нож, ножа може да се ползва да намушкаш някой, хайде да арестуваме всички които имат ножове в кухнята си щото е така ... Ако всичко е законно (каквото най-вероятно е) то тук само си чешем езиците.

45

Анонимен

преди 8 години

Случаят с Банев е събирателен образ на прехода в България . Всичките назначени капиталисти от БКП-БСП и др. Луканов са такива . Занимават се с убийства , грабежи и кражби. Това е наследството на мандраджиите и техните наследници . Затова България е най бедната страна в ЕС .

44

Анонимен

преди 8 години

В България всичко е Законно от Димитър Общи до Димитър Митьо-очите

43

Анонимен

преди 8 години

По интересен ще е списъка с длъжниците на КТБ

42

Анонимен

преди 8 години

Ето защо винаги ще има Пари за Избори , незаконни пари много

41

Анонимен

преди 8 години

Бойко е един *** селендур взимащ кредити от където може само и само да е на власт поне 4 години . Разберете тези милиони кредити след 10 години трябва да се върнат.Аз не искам да връщам парите дето бойко селяка тегли всеки ден.ГЕРБ СА унищожителите на тази държава и комунистите крадяха но по-малко .Сега в Герберастия има състезание кой да краде повече.