10

Анонимен

преди 8 години

До симовПРЕДИ 30 ГОДИНИ !ПЕНСИЯ В БЪЛГАРИЯ 160 ЛЕВА ! В ДАНИЯ НАПРИМЕР 800 ЛЕВА !!!Преди 30 години билетче за градски транспорт беще 4 ст. Днес е 1,50 лв., 35 пъти повече. При евроатлантизма и благоденствиетото пенсиите от 160 лева увеличиха ли се 35 пъти - станаха ли на 5 хил лева? Защо днес пенсионерите с 5 хил лева пенсии ровят в кофите за смет?

9

симов

преди 8 години

ТАМ КЪДЕТО Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ , ПЕНСИИТЕ И ТРАГЕДИЯТА СЪТВОРЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ Е ТРУДНО ПОПРАВИМА !!!!!! ПРЕДИ 30 ГОДИНИ !ПЕНСИЯ В БЪЛГАРИЯ 160 ЛЕВА ! В ДАНИЯ НАПРИМЕР 800 ЛЕВА !!! КОМУНИСТИТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ И ОЩЕ 20 ГОДИНИ ЩЕ ИМАМЕ НИСЪК СТАНДАРТ !!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

До 11. Проблемът е, че твоите пари не са внесени, а взимаш пари от пенсионерите, които са внасяли. За да има за теб, ги взимат от тези на които дават подЯния заВелигден и Коледа. Разбираш ли, че за да взимаш голямата си пенсия, незаслужено, милион пенсионеримизерстват.

7

Работодател

преди 8 години

" Дадох си сметка, че всеки един работещ човек може да отдели от средствата си за да помогне и на пенсионерите..."Я веднага тези камериерки с повишените заплати от туристическия бранш, на които им повиших заплатите по 400 лева бруто, да вадят пари от джобовете и да съдействат на Майченцето!

6

Анонимен

преди 8 години

През соца имаше параграф Фонд пенсии, но всичките пари влизаха в републиканския бюджет, където властта ги преразпределяше по нейна преценка.

5

генов

преди 8 години

Партията на това кречетало Мая ,унищожиха и ограбиха Пенсионния фонд през петдесетте години на двайсти век !!! Обрекоха за десетилетия пенсионерите на геноцид !!!!! ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ КОМУНИСТИ НА СЪД ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА !!!!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Големите пенсии са на бюджетните пенсионерите. Те са с начислени, но не внесени осигуровки. Би трябвало да не получават пенсии. Заради тях и помощите , са малки пенсиите.

3

ЦК на либерастите

преди 8 години

Манете ги тези пенсионери, по-добре да даваме повече пари за соросови стипендии на младите които чуждестранни корпорации ги добиват безплатно!

2

Анонимен

преди 8 години

Малко инфо за необразованите червени пенсионери. През 1945 г. БКП национализира няколко милиарда лева пенсионен фонд и го окраде за свои нужди . От тогава се плаща от бюджета , но ниски пенсии. Баба ми получаваше 28 лв. земеделска пенсия , а майка ми 60 лв. Беше страшна мизерия по времето на БКП . Сега възтановиха пенсионния фонд от 25 години , но назначените капиталисти от БКП-БСП не плащат осигуровки на работниците си и няма пенсии или са ниски. Това е истината , а другото политиканстване .

1

майски

преди 8 години

Да се подпомогнат и тези, с пенсии от 800 лв. Нали и те са "онеправдани" като останалите? В края на краищата, като сме обявили кампания, трябва да е за всички, нали?