106

Анонимен

преди 8 години

Бъгнати янки не искаме. Там всички имат мозъчен бъг. Плъхове,които напускат потъващия роден кораб,за да сеят зараза в чуждите родини няма да приемем.

105

Анонимен

преди 8 години

Малко *** има за сметка на дописниците към "Козяк",които наваксват и харчат отпуснатите от благотворителните организации за демокрация средства!Ще пишете докато ни опоскат нацяло държавата и после ни хвърлят като употребени,ненужни парцали!!Те едни писаха преди време и докараха две национални катастрофи!!Историята се повтаря,пътят по който се същият,очаква се и е въпрос на време поредната национална катастрофа!!Този път без освободители и освободени,защото на обран бостан пъдар не трябва!!

104

Анонимен

преди 8 години

До 120 Има статистика която казва за военноморския флот, че е наброявал до 120 кораба в момента са 8а за океански риболов и корабите който кръстосваха моретата няма да говоря изобщо колко са били и колко са сега.... Както са писали по-долу пари навън не се даваха лесно...а и печалбите от всичко отиваха в държавата което я правеше силна да строи разни обекти като АЕЦ, заводи. Днес - токът ни точи парите навън водата навън храните отвън на държавата и остават едни данъци....

103

Анонимен

преди 8 години

"Страната е като от бъдещето"Ами човека очаква трета световна война с атомни бомби... нормално е вече да изглеждаме като от това бъдеще.Аз като гледах новини от Белград като ги бомбихте... (че и ирак и сирия) техните пътища СЛЕД бобмите изглеждата сто пъти по добре от моята улица бе. Да не говорим за страната извън що годе големи градове тука... батални сцени бетер от бомбандировки и геноцид.

102

T

преди 8 години

Нормално е да се чувства добре - човекът е компютърен специалист, а тук това е единствената прогресивно развиваща се сфера, има пазарна ниша и все повече професионалисти. Ако човекът беше маркетолог, икономист, т.н... надали щеше да говори така и да печели добре. Но иначе да - готино е да си пиеш биричката в парка. :)

101

Анонимен

преди 8 години

Страната е като бъдещето на САЩ.

100

Анонимен

преди 8 години

На много чужденци България им харесваТук идват да живеят англичани, руснаци, италианци, гърци и дори китайци

99

Стар набор

преди 8 години

При тези ГМО храни и аз бих се изселил от САЩ.

98

Анонимен

преди 8 години

До 123 АнонименА аз имах хладилник "Мраз 140" родно производство,набор 1969 година,който ми служи безотказно цели.........34 години!!!!!!!Кога Зануси-тата и другите марки западни *** направят такъв трудов стаж,пиши тогава коментари!!!!!

97

Емигрант

преди 8 години

Какво лошо има в това, че на Джей България му харесва ? Не бъдете НИХИЛИСТИ.И на мен, и на съпругата ми германка България ни харесва все повече в сравнение с ислямизираща се Германия, и идваме все по-често в моята Родина. Може дори скоро да се преместим за постоянно.

96

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен А телевизорите "Велико Търново" ги помня :) имах такъв при соца, всеки месец го носех на ремонт, накрая ми писна и го изхвърлих

95

Анонимен

преди 8 години

До 116 АнонименСоциализмът драги,валута лесно навън не даваше!!!!!Всичко беше собствено производство!!!!СОБСТВЕНО,ако това ти говори нещо!!!!Телевизори-марки "Велико Търново" и "София",хладилници-"Мраз",перални-"Перла",печки-"Мечта",акумулиращи печки-"Изгрев",един обикновен прах за пране и препарат за миене на чинии-завод"Верила",кибрит-завод в Костенец,кабели-завод в Бургас,пирони,тел,арматура-Кремиковци,цимент-Девня,Златна Панега,корабостроителница-Варна,кораборемонт-Бургас......!!СЕГА??????

94

ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО

преди 8 години

"България през очите на янки"----------------------------------------------------------------------------------------------------------В царството на слепите и едноокия USран янки е цар!

93

Анонимен

преди 8 години

До 115Какъв морски флот сме имали при соца, какъв риболов? ти да не си слънчясал?При соца имаше само замразена скумрия и речна рибаСега имаме риба от цял свят, сьомга, риба тон, лаврак, акула, октоподи, такива дето не сме ги сънували при мизерния соц

92

Анонимен

преди 8 години

Стоите си в кочинката и си пиите бира в парка и не мислете за хамереика, че там е много лошо, като в сиганката маала.

91

Анонимен

преди 8 години

"Джей Маккинън е компютърен специалист, живее от пет години в България и е женен за българка"За съжаление българките са масово *** и започват връзки с чужденци. Затова има и мнение, че са лесни и жени и ***. Драги жени не се женете и не се продавайте на чужденци, вие сте българки женете се за българи. Когато се жените за чужденец вие предавате вашия род. Ако ми кажете "днес тези неща нямат значение, важна е любовта" то вие сте с промит мозък,има принципи които са по-важни от чувствата

90

Анонимен

преди 8 години

Само ГЕРП

89

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе само банани липсваха при соца, просто това е станало нарицателноПри соца липсваха много стоки, лекарства, мебели, телевизори, климатици, автомобили, хранителни продукти, кафе, шоколад, бяла техника и т.н.и като капак имаше режим на тока

88

Анонимен

преди 8 години

До 111 опетковНе какво е било,какво е сега!!!Какво имаме сега??Какво имаме бре голтако???Радват ли те руините на оглозгана България!!!!Къде ти е корабостроенето,океанският флот,морският риболов,торовите заводи,заводите за запаметяващи устройства,за електронни такива,.................???Било предназначено всичко за руският пазар?!?!?!Кой ви натъпка главите с тези глупости??Новите издателства с новите книжки и учебници ли???Имало е само социализъм и комунизъм див по тези земи!!Нещастници!!

87

Анонимен

преди 8 години

До Един българинНе знам за теб, но аз имам много лоши спомени от "безплатното" здравеопазване при соцаТака ме здравеопазиха, че още ми държи влагаНямаше лекарства за онкоболни, нямаше инсулинови помпи, в болниците беше пълна мизерия, като почнеш от задръстените тоалетни с клекало, та до кухнята с ***. Вуйчо ми умря от порок на сърцето на 12 години, защото нямаше кой да му направи елементарна операция, сега такива операции се правят във всеки областен град