44

Анонимен

преди 8 години

Все по-трудно се живее в този мутренски оазис!Всичко деградира,държавата е освирепяла от алчност и корупция.Не съм предполагал, че може да се стигне до подобен упадък и пълна безнадежност за обикновеният човек!

43

Анета

преди 8 години

Браво! Ако знаят колко отвращават българския народ тези хрантутници сами ще се подпалят с горелката! Писна ми да им гледам самодоволните и мазни физииономии по телевизията!

42

Анонимен

преди 8 години

Вземи огин запали ме !Пожара на бунта гори

41

Анонимен

преди 8 години

Днес колата утре сградата зад нея !Така става когато се подиграваш с хората И ГИ КРАДЕШ.

40

Анонимен

преди 8 години

Ех колко много ги обича народа ! С радост би им драснал клечката

39

ееееех

преди 8 години

Какво му е виновна колата??? Ей там, жълтата сграда до паркинга, нея да пали!

38

Анонимен

преди 8 години

Огнена гражданска позиция. Браво!

37

Незнаен

преди 8 години

Е, да беше вземал картечница или гранати, за по-голям поздрав за професионалния празник на хратутниците. Най-накрая овцете ще се събудят и вместо да се бесят, хвърлят под влакове, ще направят смислена саможертва за благото на БЪЛГАРИЯ. Да го наградят човека с орден СТАРА ПЛАНИНА! Най-накрая реални действия срещу *** крадливи!!!

36

Анонимен

преди 8 години

в Германския Бундестаг служебните коли са ТРИ на брой - депутатите използват обществения транспорт.

35

Анонимен

преди 8 години

Това да не е приемен изпит за ФАБ. Там и без това всички изпукаха, кой от алкохолизъм, кой от наркомания, СПИН, хепатит Ц и т.н.

34

:)

преди 8 години

Ако е анархист трябва да е почитател на Тиквича. По-голяма анархия от тази не е имало в 1300 години история на България.

33

Анонимен

преди 8 години

До гербист-столичан 47Не пиши глупости бе ***!Няма как да си едновременно хем гербераст хем столичанин.По-скоро си Провинциалист Герберастов.

32

!

преди 8 години

Почна ли се, а? Днес кола, утре някой шамар в мазната *** на някое прасе...Дали се усещат, че на българите нервите почват да се късат....А ние че не сме западни толерасти разбраха чак в Сирия и Афганистан...почне ли се, безредиците ще бъдат жестоки. Българите сме доказано агресивен и често доста жесток народ.

31

Анонимен

преди 8 години

На бълга*рака все някой друг му е виновен че самият той е наивен и глупав.И накрая изпушвате всички.Баламурници селски!

30

гербист-столичан

преди 8 години

Човекът явно не е наред с ума, нека да го прегледа психиатър.Ако се окаже че е нормален и с ума си следва да понесе най-голямото наказание, защото е действал против нашите избранници, т.е. против държавата ни. 20г. затвор без право на помилване и да му дойде ума. Нека да е пример за назидание и на останалите анархисти.Народа иска ред и законност, парламент и работещи власти за да вървим по пътя на прехода и реформите.

29

Анонимен

преди 8 години

По канал3 го дадоха. Тия от НСО са *** блейките. Сигурно ще ги калайдисват яко.

28

Анонимен

преди 8 години

Добре е чове, добре е.Не е луд, ама хич не е.Само "звездите му говорят" и е получил заповед свише.Но това е положението като дойдеш от провинцията без образование и живееш в коптор гладен и озверял.

27

До 37

преди 8 години

Да, както правят те с народа си

26

Родолюбец

преди 8 години

Много точно - първи април трябва да бъде обявен за официален празник на депутатите!Иначе по темата, лично аз бих изпратил другарят Бойко и аверите му да управляват за няколко дни Румъния. Убеден съм, че румънците ще ги линчуват още на втория ден на площада в Букурещ. Но тук престъпниците от ГРОБ са случили на глупав и зомбиран народ, с който се гаврят както си искат.Наистина жалка и тъжна картинка.

25

бг

преди 8 години

Объркал се е човека....трябвало е на парламента да драсне клечката...7000 лв. заплата на магистрат а в държавата е анархия..???