10

Ватенка и ушанка

преди 8 години

До Роската ПлевнелиевДобре ,че идва време да ви освобождаваме за пореден път , само либерсатите ще гниете в затвора!

9

Анонимен

преди 8 години

Американски вестник си намерил сръбска подлог а и създава изсмукани от пръстите проблеми на Балканите. Така разсипаха цяла Югославия.

8

Занзи

преди 8 години

Аре стига сте плашили хората с тия ТИРОРИ ве! Платената журналистическа клика (да се чете кл0ака) се скъса да тръби из цял свят за опасността за България! На кой изобщо му дреме за някаква територия, населена с *** и овце, която няма пари за 1 хляб, ще прави актове и т.н.??? Ако изобщо някога стане нещо, то ще е преднамерен ход на нечия чужда служба, справка - летище Бургас...

7

иван

преди 8 години

Затворете ш*баната граница,сложете 3 метрова висока и широка бодлива тел и минираите всичко. След това защита при опит за нелегално проникване отблъскване със сила ако трябва и със стрелба както е било и трябва да бъде. А не евро толерантност видяхме я с жените в Германия и Швеция, видяхме я в Париж,видяхме я и в Брюксел . Не искаме да стане така и в София. ОГРАДА ,БОДЛИВА ТЕЛ 100 МЕТРА МИНИ И СТРЕЛБА НА МЕСО.

6

Бежанец с нагон

преди 8 години

Баце е наш бест френд и ни дава да си прайм дюнери! После не се учудвайте ,че има <БУМ> на туризма!

5

Анонимен

преди 8 години

"В обширен материал на сръбското издание Newsweek се посочва, че на Балканите има редица терористични лагери с нисък интензитет."----------Това издание като е толкова информирано да даде информацията на службите и да се започва с арестита! Или правим сензации сега. Лагери магери, общи приказки.

4

да

преди 8 години

намерил се кой да коментира атентати сигурната Сърбия, в която мафията екзекутира премиера.. хахаха тия винаги са били смешници и смешници ще си останат

3

:(

преди 8 години

Анархията създадена от некадърниците в Парламата и уникалните некадърници в правителството, превръща България в идеален център за развиване на радикален ислям и терористична дейност. Не бива да забравяме и нашите турски "съюзници" и лично приятеля на Тиквата - Ердоган, които щедро помагат на терористите и ислямистите.

2

р-р-р-р

преди 8 години

А, добро утро!

1

СС

преди 8 години

Усещам как Мутрата милиционер ни е подготвил некой атентат! Ей така, за "обединяване" на нацията около него след това и от съпричастност към европейците :)))