29

Анонимен

преди 8 години

Българинът вече до такава степен е изпростял от 27-годишния несвършващ преход, че е готов да гласува дори за един *** като тоя, само защото бил свалил бензина за известно време с няколко стотинки. И това ли е най-важното нещо в държвата, бе голтаци ?Ами вие по същия начин избрахте гавазина на Тато и Царо да ви управлява държавата.Сърдете се на себе си.

28

Анонимен

преди 8 години

Мутрата Магарешки продава бензин, произведен от контрабанден петрол, внесен от Ислямска държава. Не зная кога най-после европейските институции ще се намесят.

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21Просто момче съм, вярно е, но човек, когато ми говори, че има 1 ст. печалба на литър, то той ми говори за надценка, без разпределение на никакви оперативни или други разходи.

26

Наблюдател

преди 8 години

Явно голяма част от народа в БГ си иска и заслужава да го управляват мутри. Еми тъкмо ще се окомлектоват с премиера.

25

Анонимен

преди 8 години

Баце ви Бойко 2.Не се наситихте на управление на бръснати мутри. Вероятно традиция наследена от времената на анадолската чума.

24

П.Петров

преди 8 години

Мисля, че Марешки не си прави реклама, за да влезе в политиката, а прави политика, за да си рекламира бизнеса.Колкото до горивата,картел има и е диктуван от монополиста-Лукойл,който изнасят печалбата си.Бензиностанциите на Марешки са инструмент срещу това изнасяне и означава, че има сериозен политически и икономически гръб.Възхищавам му се като бизнесмен, но никога няма да гласувам за него, защото политическите му идеи и принципи нямат нищо общо с моите(и на мнозинството) интереси на гражданин

23

До 26

преди 8 години

А ти кой мислиш, че ше те язди - баба Тонка ли? Естествено, че някой от тези дето си изброил! Нямаш избор - рибок!

22

Край

преди 8 години

Тоя и Пеевски ако имаха малко по-приятни мутри щеха да ни яздят 10 години като Борисов. Обаче сега няма как да стане.

21

косе-босе

преди 8 години

Хайде, идва следващият Бареков...

20

ШибиРиби

преди 8 години

Риторичните въпроси винаги са подвеждащи и като цяло са остаряла практика. Ако това му е начина на мислене по добре да си гледа алъш вериша от колкото да мери пuшku с полираните европейски политици. Не е в интерес на народа успели цървуланковци на местна почва да се сурнат като мечки от баир по европата. Да си изучи децата на морал наука и култура и да ги пусне в политиката. Такъв рунтав мамут да ми пръхри разярен там където другите свирят на флейти, ц.

19

Гол банан

преди 8 години

Дали ще стане президент е много рано, но балъци като вас подават инфо за тарикатите, които опитват водата и сондират.

18

Анонимен

преди 8 години

Аз па ше гласувам за Марешки само да не е някой Гербав Пионковец!

17

Анонимен

преди 8 години

Помните ли колко малки частни аптеки имаше на времето. Марешки се постара да ги фалира. Сега почти всяка аптека е част от верига. Същото ще стане и с бензина. Олигопола на горивата ще оцелее и ще продължи да печели - малките частници ще са тези които ще фалират

16

от Варна

преди 8 години

"Гроздето е кисело!" казала лисицата, като не могла да го стигне.Вярно, че Марешки може да бъде обвиняван за много неща, НО във Варна горивата ни са по-евтини и той е първият, който разби някакъв картел. Затова, ако се гласува за реални заслуги, бих гласувал за него. А в София щели да правят билетчето по1,60лв. Може, в София може, ама във Варна - не!

15

ано

преди 8 години

Само Марешки ки опрае работата гласуваите за него ако се кандидатира

14

Анонимен

преди 8 години

до 16К'ва бяла нафта от петролиум на Марешки те ,гони, ве тъ.панар? Мога да ти кажа че дизелът му няма разлика с на ОМВ бензиностанциите. Друг е въпроса, че никога не бих гласувал за тоя.

13

Анонимен

преди 8 години

До 6Айде да ми попушиш к...а па аз, че ти наточим бела нафта рафинирана колко искаш без пари???

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11Оразовай се ти, защото Мрешки точно това ти казва, че продава на 1 ст. надценка на продукта, защото не смята нито инвестиция, нито нищо!

11

Анонимен

преди 8 години

Ще ви оправя за 800 дни..пардон...ще ви оправя с 1.50 дизела.

10

Анонимен

преди 8 години

Само като му видя мазната физиономия , и ми е ясен ...