59

Софиянец

преди 8 години

Да ви кажа ли на колко ситуации съм бил свидетел когато полицай е бил полезен на някой цивилен - 0. А сега мога да ви кажа на колко случки съм бил свидетел когато полицая не си е вършил работата или пък директно е извършвал престъпление. 2 пъти са ме спирали и са си искали подкуп. Джип минава покрай полицая (аз съм пеша и минавам покрай него), маха с палката, джипа не спира. Следва псувня и нищо. Полицаи пазят нещо си на бул. Черни връх, един седнал на един вестник нарязал сланина и маа.

58

гогич

преди 8 години

До БончоПрав си, 12 дена нищо не са. Със сигурност за ползвани през "болнични" :) То е даже доказано, че българина почива най-много от всички европейци - 20 дни отпуск + 10-12 официални празници + 10-12 дни "болнични" = 2 месеца през годината почивка :))

57

6

преди 8 години

Каква почивка някой видял ли е изморен полицай.Даже и вчера до хотел плиска пък и на други места вместо очите да им са на четири всеки човърка нещо в телефона си или чопли семки.Такива трябва да бъдат освобождавани от работа веднага.

56

Men

преди 8 години

До ПолицайЯ ми отговори защо полицията е с един от най-ниските рейтинги в бг? Как така никой не ви уважава? Как така нямате респект а по ваш адрес има само подигравки? Едвали хората просто един ден са се събудили и са решили да не ви уважават. Уважението г-н Полицай се печели с дела.

55

Полицаите

преди 8 години

Са 11000 или малко над това число,смешни сте,дано върнат казармата и критикуващата младеж да ви пази!

54

Анонимен

преди 8 години

мвр и *** етнос струват 4 милярда лева годишно на данъкоплатеца

53

смехурко

преди 8 години

айде пак протестите срещу кабинета Орешарски им е виновен на тия, сега пък за това, че натрупали платени отпуски за десетки години! За сведение на другарката Бъчварова, ако отпуската не се ползва в календарната година, тя изгаря, може да си отложиш максимум 10 дни за следващата година!! Тъй че тези глупости да оди да ги разправя по селата

52

Анонимен

преди 8 години

най големите крадци са това и престъпници повечето от ДС

51

Анонимен

преди 8 години

дайте им не 20 а 40 брутни заплати и ненсия на 40 г заслужават.не е лесно да люпиш семки и да спиш 12 часа в колата

50

2

преди 8 години

много са...и половината да останат е добре. Тежест са за всички нас и за пенсионния фонд. на 45 години - пенсионери???? и хоп на гърба ни да ги хрантутим. пенсии и компенсации ..баща ми лекар, учил и специализирал години, спасил сума ти народ, не знаеше ден и нощ.. пациенти, комшии, вдигаха го почти всяка вечер....умря в панелка със 270 лева пенсия....а некъдърния Ушев на 45 години със 6 - 700 лева пенсия. Защо????

49

НА ХРАНИЛКАТА

преди 8 години

НАЙ МНОГОБРОЙНА ПОЛИЦИЯ С НАЙ ГОЛЯМА ПРЕСТЪПНОСТ И КОРУПЦИЯ.ДОКАТО ХРАНИМ ТИЯ *** БГ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ

48

Народа нема Пари

преди 8 години

Много добри момчета са ..Ама за да ги издържат требе годишно минимум хиляда милиона живи евра да грабят от народа ...

47

някой

преди 8 години

В статията не е посочено, че извънредният труд на полицаите /а такъв има достатъчно/ не се заплаща, а се компенсира с почивни дни.А не се заплаща, защото няма пари.Толкова е просто - не виждам причина да се акцентира точно в/у почивните дни.Колко от другите професии са на работа до 24 часа извънредно и на следващия ден работният им ден започва в нормалния график?Отстрани е много лесно да се коментира.Целта е да са разединени работещите. И да, с помощта на медиите манипулацията е успешна

46

Полицай

преди 8 години

България загива,тук е важно-щом на мене ми е зле и на Вуте да е!Съжалявам,ХОРА АКО НЯМА ПРОМЯНА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ОЩЕ ГОДИНА ДО ДВЕ КОЛКО Е ЛОШО ДА НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ В НУЖДА!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,КАКТО ПИСАХ И ПАК СЕ ПОВТАРЯМ-БОГ ДА ВИ ПАЗИ.

45

До Полицай

преди 8 години

В предния пост обясняваш че караш курс за категория C?!? И да запознат съм че полицаите масово си купуват средства за работа със собствени средства - примерно разследващият полицай си купува сам листите за да си води делата. Патрулиращия фенерче за да патрулира и т.н. Та камо ли за курсове. Всеки сам си ги плаща и дим да го няма я от МВР я от страната...Положението е зле и до няколко години ше стане трагично!

44

Анонимен

преди 8 години

Същите тези биха зверски (не за първи път), на протестите срещу Орешаро, не ми пука за тях!

43

Бончо

преди 8 години

587 209 дни отпуск като го разделим на близо 47 000 служители в министерството се пада средно по 12 дни отпуск. Е па много ли е

42

Анонимен

преди 8 години

най- лошото управление от създаването на българия

41

sante_dog

преди 8 години

Имал съм разговори с познати полицаи и повярвайте нещата са наистина зле. Деиствително масово напускат служители. И напускат кадърните и можещите. Глупаците които не могат нищо - те ще останат, няма да се махнат. Според мен трябва да се повишат заплатите и да се подобрят условията на труд (оборудване и т,н), но това да е съпроводено с нетърпимост към корупция. Хванат служител с подкуп веднага бързо производство уволнени и затвор.

40

Полицай

преди 8 години

Какъв курс бре човече,те дрехите ми са скъсани курс-и курсове в нормалните държави на полицаите осигуряват-тук братлета нищо не дават,така,че хората да си отстояват правата-но полицаите да не плюят щото неостанаха!