39

Джон

преди 8 години

Истинското решение на проблема с тероризма е отстраняването и репатрирането на диваците намиращи се в Европа, след тяхното изгонване проблема се разрешава перманентно. За да стане това първо трябва да се свалят от власт слугите на дявола и членове на тайните сатанински общества които нарочно допуснаха навлизането на масите диваци в Европа и ги улесняваха и покровителстваха по всякакъв начин. Това става с поемането на властта от патриотични формации и заличаването на крайния либерализъм.

38

Анонимен

преди 8 години

Миналата година единият от атентаторите е арестуван,обвинен във тероризъм и екстрадиран от република Турция.Турските власти са уведоми ли както Белгийските така и Холандските власти ,въпреки това е пуснат на свобода.Срам и позор.

37

!

преди 8 години

До такава степен действията на толерастите са комични, че наш Бойко изглежда в момента гигант на мисълта и политиката като затваря граници. Истината е, че за добро хората в Централна и Източна Европа са все още неопитомени от "европейските ценности и култура" и това се личи в ясните контрастни настроения между тези държави и западните християндемократи, либерали, толерасти и простотии. Следващите избори в Европа националистите ще настъпят много сериозно навсякъде, а на другите ще доминират.

36

Джон

преди 8 години

Явно е, че юдео-масонерията иска да използва тероризма за да засили диктаторския елемент в ЕС по американската формула ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ. Проблема - нарочно допуснатия тероризъм, заради нарочно допуснатите маси африкански и близкоизточни диваци. Реакция - паника, ужас и страх в населението. Решение - предварително подготвеното засилване на структури за репресии които ограничават гражданските права и свободи от същите хора допуснали тероризма и нашествието на диваците на първо място.

35

печален

преди 8 години

Покани ги в къщата си и после се мъчи да ги гониш?Защо въобще ги каниш, като нищо не знаеш за тях?Няма ли кой да направи профил на прииждащите?Аз бих започнал така: религиозни, необразовани, мързеливи, мръсни....

34

Джон

преди 8 години

Ислямиста сомоубиец не е извикал "Господ е велик" а е извикал алф***к акб***р. Да не смесваме Божието учение - християнството с религия на терора и насилието която се разпространява не по убеждение а на сила. Засилването на полицейщината, шпионирането и доносничеството не бива де се допуска в никакъв случай иначе се връщаме във унилите времена на Държавна Сигурност, КГБ и доносниците и където човешкия дух и ум бяха парализирани от тези репресивни апарати. Те и без това не са решението.

33

!

преди 8 години

В момента по новините на Нова дадоха една забулена нова белгийка. Тя най-наставнически каза, че белгийците трябва да ходели по джамиите и да задават въпроси към ислямистите, едва ли не какво желаят те от белгийците. После Дойнов отиде да се пробва в една джамия...и не го пуснаха....А белгийците пак пеят и подскачат за любов и мир. В същото време Европа си пуска хора без документи...мен ли вас кога ще ви пуснат да прекосите Европа без документи. Пълна простотия! Самоубийствена простотия!

32

Джон

преди 8 години

Не разбира се! Както не бива да делим християнството от правдата и истината, от спасението Божие чрез Господа Иисуса Христа и живота вечен, както не бива и да делим юдео-масонството от дявола и злото и моралната и социална деградация и демонските доктрини налагани в западните общества, така и не бива да делим исляма от тероризма, насилието и убиването на невинни.

31

:-)

преди 8 години

Май е време г-н Орбан да бъде временен Водачна Европа, а Меките и Нежните мулти-култи да се пратят на секс-гурбет в Арабия.Всъщност сме във война с нашите европолитици!*** на ИД са само притурка!Стези европолитици....ще загинем!

30

Анонимен

преди 8 години

На кого щесе опълчите,ние неможем да изметем ДС и комонетата.В МОМЕНТА НАЙ ЧЕРВЕНИТЕ И НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЛАКОМНИЦИ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ НИ СМУЧАТ ДО КРАЙ.БОЙКО ЩЯЛ ДЪГИ ВКАРА,НО КЪДЕ ГИ ВКАРА В СТРАХОТНИТЕ ДАЛАВЕРИ.

29

Анонимен

преди 8 години

Преди няоло часа четох някъде защо няма в САЩ атентати от2001 г.Същото се отнася и за Русия.Особенно руснаците жестоко се разправиха с атентаторите и техните подбудители.Отговорния за Безслан бил отровен от писмо.Дългата ръка на чичо Сам откри Осама и го ликвидира в дома му.Европа лицето на цивилизацията създала света който има бъдеще е с най-висок БВП.Може да има най-мощното разузнаване , най силната армия и полиция.Просто трябва малко да се събуди най-големя гигант и нещата ще си дойдат на мяс

28

Анонимен

преди 8 години

Предупредиха ни на летището ,че са намерени взривове и сапьори ще извършат контролирани взривове,хахахахаааааа това каза българин бил на летището.Аз от два дни разправям ,че това са контролирани и поставени взривове от службите ама няма кой да чуе.Говорете истини защото лъжите само ще подхранват службите за още бомби

27

Анонимен

преди 8 години

Хайде Шарли-то да пуснат карикатури. Те го умеят това!!!

26

!

преди 8 години

Мина ден и се очертава една много грозна картина за службите в Белгия. Оказва се, че май тия терористи са добре познати на белгийците, та даже единият е съден за участие в терористична клетка....и забележете е на свобода докато започне делото....Преди малко се изнесе информация, че от Турция е екстрадиран обратно в Беглия един от атентаторите.....явно пак е бил прекалено свободен. Изобщо толкова комични изглеждат действията на съд и специални служби на белгийската държава, че не е за вярване.

25

Турчина Мехмед

преди 8 години

Няма ислямисти! Това са просто най правоверните мюсюлмани, следващи чинно наставленията и заветите на пророка Мохамед Първи Камило..... Хаха. Останалите *** са еретици. Абе чакат да настане и техния час. Питам аз за какво са НАТО, ООН и ЕС? Все ялови организации. Дори Русия не посмя да ги удари по суша и да й счупи врата. Добре че кюрдите поне ги трепят.

24

Анонимен

преди 8 години

Спомняте ли си преди година как храбрите французи пяха "Марсилезата" на лобното място. Правеха се на смели. Ама гръмна една пиратка и-дотам със смелия хуманизъм! Иначе-стига с тия Нострадамуси и Ванги-ясно нещата са си записани в Библията. Правилно или не-но кръстоносните походи са оказали влияние в историята.Но тези кръстоносци са били радикални християни! А в момента имаме *** християни,които съчетават гейове в църкви! С *** не може да се борим с исляма!

23

анонимен

преди 8 години

ГОСПОДА БЕЛГИЯ НЕ Е В КОНТИНЕНТА ЕВРОПА---ТАКА 4Е НЕ МОЖЕ ДА БЬДЕ СЬРЦЕТО НА ЕВРОПА МОГЕРИНИ СЬЩО НЕ ЗНАЕ ГЕОГРАФИЯТА А И НАШИТЕ МЕДИИ СЬЩО

22

ЖороПърви

преди 8 години

Я веднага Европейската комисия да се опълчи на тероризма с един гей-парад, начело с Юнкер и Меркел!

21

Кратун

преди 8 години

Как беше: "Който заменя свобода за сигурност, накрая загубва и двете." .... не съм го казал аз.

20

Ауслендър

преди 8 години

Пак се сещам за Нострадамус... От Изток , казва той, ще дойде опасност....дълги години ще се борим с нея и ще ги преборим , когато двете големи сили /в случая САЩ и Русия/ се обединят! Може и да излезе истина ....