46

Аааа!

преди 8 години

Да си ги нямаме такива!Като не искат да ги вземат по подразбиране за терористи, нека сами се очистят от вредните си елементи!И нашите ц. не искат да ги приемаме само като крадци и лъжци, но след като те всеки ден потвърждават съмненията и предубежденията ни, то какво се сърдят?Това не е наш проблем. Какво мислим ние за тях, си е чисто техен проблем.

45

От Европа

преди 8 години

Г-н The Ottoman, това е български и европейски сайт. Видно от написаното Вие се определяте като турчин. Моля, обичайте си Анадола, но не се натрапвайте неканен между нас. Впрочем, отоманците са доказани завоеватели о огън и меч с доказана тотална липса за принос към културата, науката. Нищо не са съградили, а само са рушили. Който се чувства чужд в страната ни, в Европа и милее за ретроградната ислямска общност, моля, прав му път.

44

Анонимен

преди 8 години

Ами доста е повлияла и то ГРАДИВНО азбука и писменост на 800 000 000 ,религия ,култура и .т.н

43

Анонимен

преди 8 години

хубава писаница,но извода ече между християни и мюслитата пропастта е огромнаи става все по голяма/няма лошо/затова ние в нашият свят,а мюсли в техниятбез обида без омраза без насилие

42

СССР

преди 8 години

Турция е дивaшка страна, с диктатор-дивak начело.

41

Анонимен

преди 8 години

Влиянието на БГ в Света е колкото на Папуа Нова Гвинея за това сме много заинтересувани от това какво мнение имат българите за Турция и турския народ - ха ха ха !

40

Анонимен

преди 8 години

Турция нищо добро не е оставила в историята на света , само кланета ,геноцид,диващини и прочие и прочие

39

Анонимен

преди 8 години

Брех. че загрижени за кюрдите всички тука, ами защо за палестинците не сте след като са им взели дома и ги карат да живеят на гости в техния собствен дом чиффутите и ги трепят защото се надигат за права ?

38

Анонимен

преди 8 години

Триста пъти по-добре сме от турците

37

Анонимен

преди 8 години

Турция е дивашка страна , мястото и е на Антрактида при пингвините

36

Да ,бе....ха,ха,.58

преди 8 години

А, хората на Кадиров от чеченско-грузинските убийци от Русия .....са БЕЛИ ГЪЛАБЧЕТА ...!КАТО ЖОРО БЛИЗНАКОВ------ГДЕТО УБИВАШЕ ХОРА В УКРАЙНА И БИЕШЕ , ПО ШОСЕТАТА НА БЪЛГАРИЯ.....НЕВИННИТЕ БЪЛГАРИ!"РЕВОЛЮЦИЯ", ВИКАШ .....АМА НЕ ТИ СТИСКА ДА ПРЪДНЕШ ДОРИ...

35

Анонимен

преди 8 години

Турция е мюсюлманска държава. Съчувствие не може да има. А авторът е поредният таласъм плачещ за затвора, защото оправдава терористи. Внушението е, че ако ние не плачем задължително, някой има оправданието да не убива. Няма как нормални хора да харесват мюсюлманската диващина, която мюсюлманите донесоха в Европа.

34

Истината

преди 8 години

До The OttomanИдва и вашият край,успокойте се и го приемете-все пак девиците са в изобилие!!!?

33

Истината не се харес

преди 8 години

Жителите на ТУРЦИЯ са толкова невинни колкото тези във Европа ни каузата като е свободен кюрдистан няма проблем със жертвите, целта оправдава средствата ! И не само ТУРЦИЯ, ами Африка, колко хора са избито но нито дума никъде но като е за Европа цял свят тръби, лицемерия и двоен стандарт за стойността на човешкия живот, все пак едните ходят боси пет километра да си набавят питейна вода а другите пазарят в Шанел и Диор и са повече хора от другите !

32

Румбо

преди 8 години

Между терора в Европа и в Турция има огромна разлика!В Европа той е дело на нашественици,"хора" дошли от лоши места и донесли лошото със себе си,"хора",които не желаят да приемат правилата на цивилизацията и живеещи по дивашкия си начин!Разберете,ислямът е несъвместим с Европа!Докато в Турция е коренно различно!Една партия със средновековно мислене смята себе си за изключителна!Един лидер,който решава,че не може да дели властта с никой и предизвиква гражданска война,само за да я запази!

31

Анонимен

преди 8 години

Едно е бомба в Европа, а съвсем друго в някаква си азиатска диктатура.В Турция армията стреля с артилерия по градове на политическите врагове на диктатора си и затова атентатите не учудват никого и не трогват никого. В Европа такива неща не се случват. Париж и Брюксел са цивилизовани места.

30

Анонимен

преди 8 години

Турция помага на ИД. Какво же суи Анкара??? То и най-изперкалия третополов не би се сетил за такава нелепост.

29

Анонимен

преди 8 години

Защото сме лицемери. Една от причините за наличието на тероризъм е именно лицемерието, третирането на хората по различен начин.

28

Анонимен

преди 8 години

Тhe Ottoman 100% е участник в терористична клетка

27

ЕРДОГАН Е ВЕЛИК

преди 8 години

СЛЕД СЪЮЗА НА ТУРЦИЯ И ЕС......АРАБСКИТЕ И РУСКИ УБИЙЦИ и ТЕРОРИСТИ, ПОБЕСНЯХА ОТ ЯД!!!ВЗРИВОВЕТЕ В АНКАРА И БРЮКСЕЛ----СА АБСОЛЮТНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА!!ИДИЛ ----СА ОРЪДИЕТО НА ПУТИН И АСАД!!!!НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ В ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!