66

Анонимен

преди 8 години

А санкциите срещу Русия няма ли да ожесточавате?

65

Анонимен

преди 8 години

Целият този бардак в центъра на Брюксел трябва да се развали, лапачи които по-цял ден се разхождат в луксозни офиси с костюми струващи по една годишна заплата в България. 170 хил евробюрократи хрантутим! Никаква полза от тях, само вреди носят!

64

Анонимен

преди 8 години

Свикнахме вече с мизерията и недоимъка, а сега трябва вече и със страха. Почвам да разбирам защо хората се самовзривяват !

63

Стефанов

преди 8 години

Не ни поучавайте какво трябва/не трябва да правим! Вашата работа е да премахнете този риск! Иначе за какво сте ни? Още повече, точно вие, сегашните политици, докарахте сегашното дередже.

62

Анонимен

преди 8 години

До Кокида помагаме - да, според възможностите си, НО НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СИ НАПЪЛНИМ ДОМОВЕТЕ С ХОРА, КОИТО НЕ УВАЖАВАТ НАШИТЕ ЦЕННОСТИ...Ами те си имаха ценности и си живееха там според техните ценности и не идваха в Европа. Напливът започна след като ние им наложихме с бомби нашите ценности - в Ирак, Либия, Сирия, арабска пролет - а сега пък да не идват!

61

гадове

преди 8 години

"това значи да сме обединени в защитаването на нашите ценности и начин на живот" - защо го допуснахте,защо ни докарахте до тук?Никой не заплашваше нашите ценности и начин на живот, вие пуснахте диваците да сеят страх, престъпност, изнасилвания, дивашките си закони и религия, а сега ние трябва да ги защитаваме?

60

смях

преди 8 години

ДУПЕДАВЦИ.

59

Анонимен

преди 8 години

Гадни, алчни чиновници - и тази е като тях. Де е сега баба Меркел - да отиде да си направи селфи с разкъсаните човешки тела. Кой ни докара до тук ?!? Некадърните и продажни политици като тази. Те си получават по 30-50 хиляди евро заплати, охраняват ги, возят ги в бронирани коли. Кой страда, кой убиват - нас, обикновените хора. Сега ние трябва да се страхуваме заради простотията и некадърността на политиците и полицията и армията. СРАМ И ПОЗОР !!! ПОДЛОЖИХА НА ГЕНОЦИД СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ !

58

Коки

преди 8 години

да помагаме - да, според възможностите си, НО НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СИ НАПЪЛНИМ ДОМОВЕТЕ С ХОРА, КОИТО НЕ УВАЖАВАТ НАШИТЕ ЦЕННОСТИ, НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО НАШИТЕ ПРАВИЛА, ДОШЛИ СА ЗА ДА ВЗИМАТ БЕЗ ДА ДАВАТ НИЩОСТОП, СВЕРЕТЕ СИ ЧАСОВНИЦИТЕ - ИМА ЕВРОПЕЙСКА КУЛТУРА, а не мултикултурна Вавилонска кула!!!!!

57

Анонимен

преди 8 години

Колко удобно "извинение" за напълно погрешната политика!

56

Анонимен

преди 8 години

Тая бездетна тетка, малко по-млада от Мама им на пришълците, още преди Мамата им да ги покани в Германия ни убеждаваше, че тези търтеи, дошли да живеят на наш гръб, докато изберат момента да ни избият, щели да ни подобрят генофонда.Ние ли не знаем що е мюсюлманско нашествие и геноцид?Ние , които още помним за децата еничарчета?Та леля ви Сталинка, да не смее да се показва по българските медии, защото всичко което каже е против българския и европейските народи!ПРЕДАТЕЛКА!

55

Родолюбец

преди 8 години

По голям риск от вас има ли, жалки продажни марионетки на богоборческата юдео-масонска върхушка? Опомнете се, безумци, и се покайте за греховете си, докато не е станало твърде късно!

54

stefo 23

преди 8 години

Тази работи за чужди интереси и е опасно вредна за народа си и за всички европейци. Всички трябва да свикнем с мисълта , че тази *** , която ни налази трябва да бъде изметена незабавно барабар с (интегрираните) им съплеменници от западна Европа , а не със страха.

53

АTAKICT

преди 8 години

В ИМЕТО НА НАРОДНИЯ СЬД---НА СМЬРТ ----К. ГЕОРГИЕВА БОРИСОВ КОСТОВ Ф. ДИМИТРОВ ЦАЦАРОВ СТАНИШЕВ МИКОВ ДОГАН МЕСТАН ---ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ В ГРАМАДНИ РАЗМЕРИ НА БЬЛГАРИЯ КОЙ Е ЗА

52

ОСТАВКА на ЕС

преди 8 години

Военни кораби в морето и обстрел и потапяне на всички кораби , фериботи и лодки превозващи тарамбуки !

51

Анонимен

преди 8 години

Терористите избират обикновените хора, защото сме лесни мишени

50

Георги Шопов

преди 8 години

Добър съвет но глупав.Вземете мерки.Не предаваите държавата и не я продаваите.

49

Анонимен

преди 8 години

Трябва цялостна смяна на политиката.

48

Депортиране

преди 8 години

Никаква милост към тези нашественици!!!!!!!Въпроса е вече - те или ние !!!!!

47

ОТВРАТЕН

преди 8 години

Вижте и отвратителната муцуна на тази *** !!!! Тая селяндурка и такива като нея ни натресоха гадните и уродливи арабели !!! Тая безродница сега щяени учи да живеем в страх !!!! На такива като нея е малко Божието наказание , на нея и трябва народно наказание !!!!