18

Анонимен

преди 8 години

До The OttomanХубаво е, че си сложил турско и българско знаме на едно. Предполагам обичаш двете страни.Не разбирам, защо пишеш врели-некипели.

17

Анонимен

преди 8 години

До The OttomanПланетата на маймуните. Имаше такъв филм едно време. Верятно на там върви света. Това е страшно за човеците и радост за маймуните.

16

Анонимен

преди 8 години

До The OttomanЗашо се заяждаш? Някой казва ли лошо за Ататюрк при положение, че е избил хиляди гърци? Имаш ли да кажеш нещо за геноцида срещу армениците, за това, че където е била Отоманската империя трева не никне вече повече от 100 години след края и?

15

До The Ottoman

преди 8 години

Това ли според теб начина да се подхожда за да си върнете така нареченото по право "земи". Ако всяка една държа тръгне да претендира за такива земи, какво ще стане със света? Почни да се образоваш и не ми говори, че с убийствата на невинни хора ще си възвърнете нещо. И моля те, махни това знаме, не ти отива да го слагаш. България е била тук много преди Османската империя и винаги ще бъде.

14

Анонимен

преди 8 години

До The OttomanНяма значение какъв си. Много злоба има в теб човече! Според мен 90% от озлобените хора са с много ниско самочувствие. Направи така, че собствената ти злоба да не те застигне. Няма значение другите какво пишат.

13

Анонимен

преди 8 години

"Porte ouvert се превежда на български като "отворени вради"", Марийче, за теб явно е късно да научиш българският език.Днес.бг, ако искате някой да ви чете си назначете знаещи и можещи хора, а не неграмотниците, които списват в момента!

12

The Ottoman

преди 8 години

До Су 34Както беше казал един българин едно време "Чуждото не искаме, нашето си не даваме!"Може и да си чул за този българин, казваше се Васил Левски. Обесихме го хайдута му неден за обири, кражби, изнудване и убийство на дете, но българите си го обявихте за национален герой! Хей, племе, което се кланя на крадци и убийци ... не ми го разправяй!!

11

Shark

преди 8 години

До The Ottoman. Турция не само че няма право над територията на Сирия, тя няма право и над сегашната си територия дори. Защото турци като нация няма, те са *** между араби, перси, византийци и всякакви каквито се сетиш, през чиито земи са минали турските племена. Дамаск е бил град много преди Турция изобщо да я има. Така че турците да си заврат претенциите на едно задно тъмно място.

10

Анонимен

преди 8 години

До The Ottoman #33Куку,кукуу.Болните фантазии трудно се лекуват,може би трябва да смениш дилъра?

9

аман

преди 8 години

Стига с тоя ислям бре в името на "демокрацията" САЩ избиха в Ирак 1 милион.

8

vse edno:

преди 8 години

Може би без да иска, тази статия представя кристално ясно разликата в манталитета, културата и духовността на българина и западно-европееца !! Зловеща ирония в няколко реда. Който може да я разбере, де.....

7

Анонимен

преди 8 години

Преди време на нова година нашенци се пържеха по плажовете на Тайланд насред трупове на загинали от цунамито. От хуманна гледна точка, този тип мародерство си е направо бял кахър.

6

Сп???нс

преди 8 години

Типично по български - аз не съм такъв ха ха. И такситата дето гърбят по 200лв от летището ,и любезните шофьори в градския транспорт , и услужливите служителки в администрациите и те все не са българи - ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ. Жалкото е че голяма част от българите са били по чужбина и продължават да твърдят ,че "от Искъро по дълбоко нема "

5

Хахото

преди 8 години

Аз на това нещо му казвам "мародерство". Всички отдават стаи и транспорт безплатно (вкл. и аз), само нашите български турци потриват ръчички и си казват "Ейй, прекарахме ги, батка". И то за 250 евро (ако са пет места в буса) повече. 500лв. Толкова ли струва човечността!? И това са български турци, да. Знам ги, понеже полицията редовно ги разпъжда, ама те се множат като ***. Просто нямам думи как може да сме толкова сбъркано племе българите. Винаги вървим наобратно. Грозна картинка

4

Анонимен

преди 8 години

Та чакам сега коленните, да кажат нещо са Европейския съюз. Те безплатно, а най компетентния по всички въпроси , бай ви ***, двойно вдига цените.

3

BG

преди 8 години

До: елемаг:Е все ще има и някой свестен българин.....в Брюксел.Е поне аз познавам.,въпреки че съм с турски имена.

2

Няма значение

преди 8 години

дали си турчин българин, сърбин, "македонец", грък, румънец поляк, украинец или руснак. Щом си от източна европа за теб мъката на едни е начин да се изкарат пари. През соца ни учеха правете на струга танкове и ги продавайте в афганистан да се избиват маймуните, знайш' ли ки' пари ши' напра'им. Сега чисто по социалистически си действат хората. А в турция линейка ми е искала пари като разбраха, че съм чужденец.

1

Анонимен

преди 8 години

2, още- много собственици на апартаменти в района ги предоставят безплатно на хора,които не могат да излязат от "тапата" и да се приберат. Ние като, че ли живеем в друг свят. Да не забравяме, че битието определя съзнанието- явно съзнанието ни е омачкано и оформено от тежкото битие и социално политическо лицимерие.