63

Ха

преди 8 години

Какво общ има религията тук. Кой съсипа БИ Кой създаде радикалните терористични групировкиКой докара хора от всякъде които да подбиват пазара на труда и елитите да генерират огромни печалби

62

Антоний Тодоров

преди 8 години

Обичаме да се лигавим в ЕС,а не да решаваме проблеми ,а когато не ни отърва някой умен и почтен талант веднага казваме ,че е луд,шизофреник и тн .Това е либерален подход от 19 век . Англо саксите са измислили комунизма и го пуснаха в Русия така ,а в ЕС обичаме да се надсмиваме на малките хорица борещи се за живота и хляба си .Аз съм нищо ,но Дайнов е експерт по това.Нали ,Женя.

61

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе съм чул Троцки да е говорил арабски и да е бил привърженик на исляма.

60

sd

преди 8 години

Руските комсомолци от 21 век стоят зад всичко!! И най-мазния русофил не може да отрече думите на Очилатия и грозен кон-Лавров:"В продължение на поне последните 2 века, всякакви опити да бъде обединена Европа без Русия и против нея-неизбежно завършват с трагедия!" - А на всички е ясно кой е продиктувал думите на коня-мазното жуже с високо чело! Така че, Shut up руски мекерета!!!

59

Петко

преди 8 години

Гледам има пак болни мозъци на които Путин им е виновен! Ай де събудете се и вижте кой направи арабската пролет, кой разби държавите Ирак, Афганистан и Либия! Кой спонсорира майдана в Украйна, кой въоръжава джихадистите -и като си отговорите ще видите колко е ясно всичко и колко сте жалки и смешни!

58

ХАСАН

преди 8 години

От тия 1,5млн. "бежанци" 1000 души да са с промит мозък ще направят страшни поразии, а те няма да са само 1000.И след като разберат че като си необразован и не работиш, в ЕС няма да живееш като белите хора, коте ще е полесно за джихадистите да набират още последователи. Тия атентати ги правят в Брюксел защото там е сърцето на ЕС, и така удрят по идеологията на модерна Европа.

57

BUL

преди 8 години

Веднага ЕС да забреани никакви нюсюлмани в европа да си седят в дупките. ЕС да върне всички бежанци в Сирия и Авганистан.

56

Анонимен

преди 8 години

Хората, които държаха плакатите "Бежанци, добре сте ни дошли" би трябвало да бъдат разследвани първи...

55

Евгений Дайнов

преди 8 години

Троцкистка атака над Европа,мълчи Тодоров ,нали те пуснах да ми подпишеш манифеста за нова световна революция,защо сега кръшкаш .Да,лъгахме и пак ще лъжем ,ние искаме светска Европа на шериата след като не успяхме с комунизма.

54

Анонимен

преди 8 години

Операция на ЦРУ , да изнуди ЕС да подпише грабителския договор в полза на САЩ - транс-атлантическо споразумение.

53

Асенова Крепост

преди 8 години

Сега всички онези либерални *** които ден и нощ защитават майките с деца и т.н изтъкани приказки да идат да се извинят на онези хора от летището.Да, и за тези в Бг говоря!!!МИСЛИТЕ, ЧЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е ШЕГА ЛИ ???ЧЕ ЩЕ "интегрирате" ТЕЗИ ХОРА в ЕВРО ЦЕННОСТИ ЛИ ???МЕКЕРЕТА!!!

52

Анонимен

преди 8 години

Бежанци а!?

51

Анонимен

преди 8 години

Религията на мира в действие. Следващият път като купувате стоки произведени в мюсюлмански държави си помислете много добре. Помислете си и трябва ли да се помага на мюсюлмани, помислете си и ще гласувате ли за тези, които обвинявят жертвите, че са "ислямофоби". Какво още трябва да се случи за да бъдат изритани всички мюсюлмани от Европа? Трябва да почнат да ни избиват и по къщите ли? Мирни мюсюлмани няма. Ако имаше това нямаше да се случи.

50

Антоний Тодоров

преди 8 години

Приятели ,нека да възприемаме исляма като природно бедствие..Така или иначе какво можем да направим повече.Ние с Дайнов толкова хора излъгахме ,защото сами сме били лъгани от бащите си сталинисти и комунисти.А помните ,че Болшевизма така завладя Европа ,с терористични актове.

49

xb

преди 8 години

Само руските служби знаят кой и защо е взривил бомбите! Само Жужето знае, защо мигрантите заляли ЕС -се товарят на кораби по пристанищата в Сирия, контролирани от Русия и се пращат към Гърция! Жужето зне всичко, но никой не го пита....Руската *** иска да стане по-"велика" от европейската! Затова е напъна!

48

Анонимен

преди 8 години

кае не е известно за причината, това са терористични атаки на ислямисти който европа прие,стига със заобиколки че не било ясно , бог да ги прости загиналите

47

bg man

преди 8 години

ПУТИН Е ВИНОВЕН

46

Родолюбец

преди 8 години

Целта на юдео-масонската върхушка, управляваща САЩ, Европа и света е ясна, а ислямските фундаменталисти са тяхното главно оръжие. Но защо народните маси спят, търпят и съучастват на тези престъпници и богоборци?! Ясно защо, защото човечеството отстъпи от светата Православна вяра и от своя Бог, и обезумя!

45

Анонимен

преди 8 години

Това е операция на ЦРУ под чужд флаг ..

44

Анонимен

преди 8 години

imalo li e balgari tam