21

Анонимен

преди 8 години

А колко кредити е взел без да знае народа???

20

ЖОРЖ

преди 8 години

ЛУД НЕ ОМАЛЯВА- пословица. Само дето прави нас НАГЛУПАВИ. Натрапчивото форсиране НА ЛЪЖИТЕ е симптоматично. Видът МУ и хаотичните МУ лъжи говорят за страх от скоростта на сгромолясване на ТРУПАТА МУ КАЛПАЗАНИ. Опозицията трябва да се фокусира върху ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ , за които все по-често се говори в НЕЗАВИСИМИТЕ МЕДИИ. Апредсрочните Избори наближават- ВИДНО Е.

19

Гневен българин

преди 8 години

2/3 са от заеми,а останалата част са от глоби и измислени нелогични данъци.Дали има причина да се хвали?

18

това

преди 8 години

До Браво!май го беше копипейстнал преди няколко дена...колко ти плащат ? за строеж на заводи...те държавни ли са или са на частни инвеститори и какво общо има боко с тях ? ако беше направил реформите не 2 а щяха 20 завода да се строят ? нищо не казваш за увеличение на заетите в частната сфера (защото безработицата може леко да е намаляла защото просто безработните бягат в европа ) . ако боко е водил дипломацията с турция и е за отпадане на визите им- ами това е предателство а не за хвалене

17

ODESSA

преди 8 години

Я обясни тикво на материала, как румънещито ще ти дишат прахта. ***.

16

Анонимен

преди 8 години

Ако това беше вярно значи Борисов трябваше да раздаде излишъка обратно на народа вместо да го присвоява.

15

тоя изку.ка

преди 8 години

значи имаме 3 млрд. повече приходи от предните години и въпреки всичко се теглят заеми ??? аз ли граше или би трябвало да се погасяват заеми и главници а не спечеленото да се хорчи и краде на поразия , че дори и да задлъжняваме ??

14

не ми е да смЕх

преди 8 години

Самодоволството на дебiла може и да съм такъв ,но вие сте още по-големи такива след като ме избирате ха-ха-ха.

13

Анонимен

преди 8 години

Червения тиквар е патологичен лъжец и *** , защото каналите на БКП-БСП-ДС са ликвидирани .Браво Бойко мачкай ги и гледай как пищят другарите .

12

Анонимен

преди 8 години

Нищо не се произвежда тук!!! Приходите от какво са? Говори конкретно а не с лъжи и локуми! От изнесени машини, жито, печеливши производства, индустрия, от какво са? От въздуха? И като ни е толкова добра икономиката и има такива приходи защо сме най - бедната държава, с такива жалки заплати и пенсии с оскотели от бедност райони. На кого ги разправяш тия лъжи? И пияните с.и.га.ни не ти вярват.

11

Анонимен

преди 8 години

По важно е че 4 милиарда лева пак не достигат и трябваше да тегли нов външен дълг за източване с поръчки, бонуси и заплати на администрацията.

10

Бо

преди 8 години

Поредната лъжа на ***. От 2015 г. вече 20млд дългове. като прибавим и тях към брутния вътрешен продукт, цифрата от скалата по горе става 55 млд., световен рекорд по растеж.

9

Анонимен

преди 8 години

Българският народ е подложен на тотален геноцид, докато олиграхията и мафията трупат несметни богатства.И това продължава вече втори мандат. Но медиите пеят в хор как всичко е наред и колко сме стабилни.Стабилни в мизерията ...Иначе не пропуснаха да оплюват румънците де, които набутаха половината управници в затвора.

8

Анонимен

преди 8 години

Интересно къде отиват тези 3 млрд повеч - в чий джоб ?И защо непрекъснато теглим заем след заем ?Кой ще ги плаща ?

7

cenzura

преди 8 години

Аз пък не съм доволен от 22 млрд. заеми за двете години управление на престъпната герберастка пасмина.

6

Анонимен

преди 8 години

и с нов 20 милиарден заем също

5

Анонимен

преди 8 години

А защо тегли нов заем ? Лъже си в стил ,,овчарчето......

4

Анонимен

преди 8 години

Нещо за заснетите ченгенца каналджии? На записа ясно се вижда как нещастниците с униформи допускат преминаване на граничната бразда от нарушители. Още преди две години се знаеше че тези стресирани торби са каналджии и престъпници. Ударете на картата една права линия от Бургас до Видин и на юг от линията де що има държавен хрантутник на бесилото. Тикваров кога ще ги стигнем Румънците?

3

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

А, за новия заем от 2 000 000 000 евро от онзи ден нещо ще каже ли Борисов ?

2

1

преди 8 години

И от какво е доволен - вместо да топим, трупаме нов външен дълг. Пак ще го изготят с камъни от парламента.