44

Реалността

преди 8 години

Ще подменят Пеевски с друг подобен изпълнител ! Рубладжийският сарайско-библиотекарски кръг "кове" у нас политическите проекти и техните лидери ! Затова България не може да се отлепи от дъното, защото обществото ни не се развива на база на естествения подбор, а чрез задкулисен инженеринг - с "проектиране" и "назначаване"! И всеки опит да се роди алтернатива на това статукво бива задушаван от задкулисния кръг чрез неговия инструментариум от "политици", служби, пари и медии ! Затова се опитват да задушат и ДСБ, защото казва истината !

43

Анонимен

преди 8 години

Пеевски трябва да бъде разследван за финансови машинации и да му се забрани да напуска страната!!

42

Анонимен

преди 8 години

Лихтенщайнската офшорка Livero е собственик на дубайската TGI MIDDLE EAST FZE. Още миналата година Цецо Василев заяви че прасчо и мама праска контролират Livero.

41

Анонимен

преди 8 години

Пеевски отдавна прави бизнес в Дубай, дори напоследък е доста активен.Дяловете от 5% и 7% в "Булгартабак холдинг", които до миналата седмица бяха притежавани от дружества на депутата от ДПС Делян Пеевски и бизнесмена Едоардо Миролио, са купени от създаденото в Дубай TGI MIDDLE EAST FZE

40

Анонимен

преди 8 години

I kade shte pravish biznes, kato samo umeesh da kradesh?????

39

Ментакис

преди 8 години

Само така ШИШИ, никакви бизнеси по българските земи! Тези тук нищо не заслужават! Между другото нали си забегнал в Дубай, или не си и само вдигаш пушилка? Ако е така на кого ме оставяш Шишенце?твой винаги верен данчо.

38

Библиотекар

преди 8 години

ГЕРБ и ДПС не можели да управляват заедно заради лошия имидж на Пеевски, обяви Борисов.Библиотекарите разкараха Пеевски и скоро ще ни обяват новата коалиция ГЕРБ+ДПС.

37

ДОЛНЮ

преди 8 години

ДЕБЕЛОТО ДЕТЕ...КАКВО ДА ГО ПРАВИШ....ЩЕ ХОДИ ДА ГО ГУШКА МАМА СВИНКЯ...

36

Anon

преди 8 години

На този шапка му свалям за едно нещо- че като види народната любов е един от малкото дето става изказа "добре- виждам, че има голям народен отпор- няма да го правя". Може да е всякакъв, но има уважение към себе си. Черта която генерално липсва на българите и особено на политиците ни.

35

тролгеносен

преди 8 години

Само като си спомня, че Станишев и Доган този го предложиха за шеф на ДАНС..........

34

Виктор

преди 8 години

Ужас, това подобие на човек, говори за честен бизнес и правила.Че той не може да обясни как е спечелил не първия милион, той няма спечелени 10 стотинки честно.Заплахите от него срещу различните бизнесмени са ежедневие и са добре известни на всички.Кой фактически фалира КТБ? Банката можеше да се оздрави. Кой всъщност дърпа конците на обръча от фирми? А наш Бойко се хвали, че политиците ни са честни. Честни , ама в ушите, голям смях. В нормална държава този човек щеше да има най-много дюнерджийца.

33

Анонимен

преди 8 години

до 38 - и на ГЕРБ най-вече, защото те са си най-добрите еврофондови дружки с Баце, а да не говорим, де що има герберска община, лафките са под път и над път

32

Пеевски президент

преди 8 години

Пеевски ще се кандидатира за президент и ще бъде избран с гласовете на ДПС, БСП и Атака.

31

разследващ

преди 8 години

Лицето Пеевски само за физиономия заслужава 10 г. затвор !А иначе сериозно за нула време при добро желание и политическа воля същия може да бъде "уреден" с поне 15 г. ол инклузив в ЦСЗ за създаване и ръководене на ОПГ за търговия с влияние.Да, ама няма да стане ,защото в бандата на Шиши са лица на виши позиции в четирите власти.

30

1

преди 8 години

До не син,сега само паницата на тиквата,ще пълниш.

29

Дона

преди 8 години

То че ще се пече на огъня няма спор обаче колко лой ще изпокапе пък и огъня ще се позасилитакава светлина ще настане ,че най насетне българският народ ще си почине от тирани и ***.

28

Лошия

преди 8 години

Най-насетне нещо умно да сътвориш бе ,най насетне.Чак сега ли разбра че в българският бизнес нямаш място.Не се притеснявай,друг ще дойде на твойто място и не си мисли че си най добрия и че трябва да разпределяш порциите в държавата докато си жив.Айде чао.Небрежник,да беше се погрижил за външният си вид,на горила приличаш не на интелигентен млад мъж.

27

работает омон дьо

преди 8 години

Че какво е българското на офшорните фирми на господина?

26

Анонимен

преди 8 години

Този е последният руски проект в БГ. А да и Батака :)

25

Х. Бисеров

преди 8 години

Болят ли зъбките?