31

Krom

преди 8 години

2017 година. Новината е: "Пернишки СТЕЛТ" надлъгва модерните КАТ-аджийски технологии. Очевидно, ниско летящия и следващ мантинелата на "Винкел-щрасе" СТЕЛТ изисква крайни мерки от КАТ. Например - Сатилитно Контролиран "Трансформър" който рязко се превръща от Бетоновоз в мощна унищожителна машина. Сега, когато сам искаш да се превърнеш в карикатура, няма човешка сила която да го спре. Това няма да реши водещата се по пътищата война.

30

Тинев

преди 8 години

Кой ли ще гушне една хубава бала ?П.П.А на бас, че няма да е дядо Иван от Долно Каръково.

29

Анонимен

преди 8 години

"КАТ ще започне да снима колите за превишена скорост незабелязано..."Което по закон е забранено...

28

Камера

преди 8 години

Какво стана с "мега модерната" камера на Цариградко шосе в София?!

27

варна

преди 8 години

пРОДЪЛЖАВАТ да ошушкват и без тва бедния народ, има едни 10 процента крадци(така наречени бизнесмени) който управляват крадените пари на депутатите, те карат коли за по 100 бона с данъци по 50лв зашото имат връзки,на тях глобите им ги приспадат защото са хора на власта..А ние с 15 гидишните реновирани коли с заплато по 500лв ,плащаме ток 200 заради пак тия приятели с зелената скъпа енергия, вдигат ни винетки,данъци, сега ни закълят в гръб да ни пишат нереалнилно скъпи актове,на фона за заплатите

26

Krom

преди 8 години

Следва "Епизод 2" - КАТ купува "терминатори" които да хващат "заснетите" нарушители. Цена на един "терминатор" - 550 000 лева. С отстъпка. В "Епизод 3" са предвидени БЛА с Крилати ракети, които КАТ ще закупи на разпродажби от Сирия. Тези просто надминаха себе си. А кога ще купят КАТ-аджийския "Скай-нет" дето ще контролира оборудването?

25

Я-я

преди 8 години

55 бона за радар? На фона на на караните 20-30 годишни трошки, дупки по пътищата, попадащи магистрали и 150лв пенсии как ви се струва?==================Струва ми се чудесно. На това му се вика инвестиция. При това безобразие и идиотщина по пътищата, 55 хиляди са 550 глоби по 100 лв. По 3 глоби на ден, камерата си избива парите още на 6-тия месец. После всичко е отгоре за подобрения на пътища и прочие. И е тъпо да казваш, че пенсионерите са основните нарушители, безобразници и убийци по пътя!

24

Анонимен

преди 8 години

А дронове нещо и БЛА няма ли да си купите, рушветчиите от КАТ? Сателитни снимки, едно-друго? Така се повишава добавената стойност на откупа, нали. Евалата. И кво ще правим сега, ще пишем или....?

23

Я-я

преди 8 години

Одобрявам!

22

Към КАТ

преди 8 години

Къде сте видели в Европа такава глупост. Слагайте ги не по партизански, а на видни места, но по-начесто. Повтаря се случая с катаджиите в шубраците. Не ви ли е обидно да правите такива шмекерии. Нищо не се е променило, а след толкова трансформации като че ли все още ни управляват хора възпитани по времето на социализма.

21

Михаел Шумахер

преди 8 години

На тия които им пречи трафика и нарушенията на другите - представям си какви шофьори сте. Късайте си сами книжките и далече от колите, некадърници. От триста метра разпознавам жена, пенсионер и мъж ***.ил пишман шофьори. Вие леваци и с десет км/ч. са карате пак ще се бутате и ще ви е дискомфортно. Никакви камери и мерки от КАТ не могат да ви спасят от собствената ви трагична и отчайваща некадърност.

20

Sparenqk

преди 8 години

С тия милион и полвина, вместо да ги превъртат през поръчки на камери, да вземат да запълнят някой от кратерите по международните пътища поне! Мисля че е по-опасно да удариш дупка дълбока 20см с 90км/ч, отколкото да караш със 100км/ч по първокласен гладък път с маркировка.

19

Анонимен

преди 8 години

Чакайте бе, за толкова пари тези камери би трябвало да могат да пълзят, да плуват и да летят.

18

Анонимен

преди 8 години

55 бона за радар? На фона на на караните 20-30 годишни трошки, дупки по пътищата, попадащи магистрали и 150лв пенсии как ви се струва?

17

Балкански аборигени

преди 8 години

"А къде отиде тълкованието на ВАС, че местата за контрол на скоростта с видеонаблюдение трябва да са ясно обозначени?"Обозначението ще е - навсякъде има камери, карайте по правилата! В момента е тотална анархия по пътищата. Имам чувство, че не намирам или в Африка, или в Индия. Само там са такива мааалоумни аборигени.

16

Пародия

преди 8 години

Крайно време е контролните органи да започнат да си вършат работата.Ела и вижте на кръстовището на Бъкстон и Борис какви нарушения се правят. За 5 минути ще бъдете свидетел на поне 10 коли, минали на червен светофат и още 30-40, които завиват в грешна посока. И това се случва на 10 метра от 6-то РПУ.За каква пародия става въпрос.

15

:)

преди 8 години

Аз не мога да различа полицейските астри на по 20 години от кофите за *** така или иначе.

14

До 12

преди 8 години

Типично мислене на мат'ряла. Дали коментара ми е дебилен се вижда от статистиката по пътищата ни. Жалко че няма да се сетиш какви си ги писал, когато някой джигит ти се стовари отгоре,като преди това е намалил чинно пред камерата, която надлежно е обозначена според закона.

13

Анонимен

преди 8 години

Ще бъде цирк. В европейска България полицаите ровят по кофите. И стоят наблизо да си ги пазят. Смеееех.

12

ЦК на либерастите

преди 8 години

До Анонимен 1Няма съмнение ,че пак Цветанов е купувал камерите!