50

PZ

преди 8 години

То в България на народа от глад се привиждат само летящи чинии. Всичкото ни Мара втасала та до Слънцето опряхме. Само с глупости ни занимават ....то са пирамиди на Марс, то са древни цивилизации под земята и океана. А това,че се топим като нация и ще изчезнем като Маите до петдесет години никой не говори.

49

Анонимен

преди 8 години

хехе смях, това се е получило от наслагването на снимките и е дефект при обработката на сателитните данни!

48

Ауслендър

преди 8 години

Да бе, врата има.... и портиер също...Свети Петър се казва!

47

Доказано

преди 8 години

Извънземните вътре в слънцето изпускат газове и тези газове се палят от температурата и затова слънцето гори и свети.

46

Анонимен

преди 8 години

Да подкрепа училият преди 89 г ... въпреки, че аз там някъде започвах с учението....Плътността на слънцето е толкова голяма, че на електроните са им необходими буквално години за да излязат до повърхността на слънцето и да можем ние нещичко да видим ако може така да се нарече.... Тия с кухото слънце са открили кухина ама тя далеч не е в космоса..........

45

Анонимен

преди 8 години

Тези учени сигурно са от БАНсамо там могат да измислят подобна простотия

44

Анонимен

преди 8 години

Топ новина :^)

43

ако мине

преди 8 години

Поредната временна ***.щина , която след време ще бъде сменена с друга такава. Целта е да се пробва дали сме затъпяли достатъчно след такива безмозъчни атаки , които не са от вчера и дали сме готови за следващо ниво на затъпяване и респ. лесно манипулиране .

42

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че телефоните на Въльо от Силистра,с корени от западна България трябва да се прослушат и той да бъде арестуван. Например за умишлено заразяване на хора с ботулизъм (инфекциозно заболяване,използвано в миналото като биологично оръжие).И ако се стигне до "от уважение",вземете поразпитайте какъв военен е бил и дали е за уважение. Било е по време на соц. режим, българската армия не губи от престижа си, затова,че от соц.лагера са назначавани такива военни като него и то с небългарски корени.

41

Анонимен

преди 8 години

Слънцето освобождава енергията си чрез ядрен синтез на водородни ядра в хелий. В своето ядро Слънцето преобразува по този начин 620 милиона тона водород всяка секунда. Ако на извънземните това което се случва в ядрото не им пречи, значи са големи непукисти или пъук са много напреднали :)

40

от 29

преди 8 години

до 43 Отговарям на 25-ти коменнтар в същия стил. Я пак ела като си подготвен.

39

Анонимен

преди 8 години

До 39 на Бойко главата е най куха.

38

Анонимен

преди 8 години

Е сега вече не е смешно, че КНДР са кацали на Слънцето !

37

До Анонимен 29

преди 8 години

Какво общо има със статията това че тиквата е взел 5 млрд. пак? Ти *** ли си, на коментар ли ти плащат, къде в цялата статия пише нещо за тиквата, парите, или за Българя? Хайде спрете се малко!

36

Жоро

преди 8 години

абе-е...уфолозите учени ли се водят :)

35

Анонимен

преди 8 години

Може само ГЕРБ там да влезне,за тях няма проблеми.ще бутнат малко рошвет и готово,вратата щесе отвори,и Борисов щесе похвали на всички в Е С и после полека лека в БГ.

34

Анонимен

преди 8 години

до 35 Иване, Пространството във Вселената е спирала. По-скоро за да можеш да минаваш далечни разстояния, трябва да се опиташ да минаваш от пръстен на пръстен директно, без да го пропътуваш целият за да стигнеш до следващи. А тази енергия да се пътува с космически кораб се добива от енергията във вселената. Това е номера- да можеш да пътуваш в нея и да черпиш енергията околко себе си идваща от Слънцата и планетите.

33

Анонимен

преди 8 години

Слънцето кухо , земята куха , луната била празна и звънтяла като камбана , Фобос бил кух .... Има нещо кухо но едва ли са те !

32

Т

преди 8 години

Е, който е стигнал до подобен извод му пере съчмата ама брутално. Никаква научна и логическа аргументация няма тука. Дори не дочетох статията. Такова твърдение противоречи с всякакви физични закони. Егати тъпнята.

31

Анонимен

преди 8 години

От къде дойде магнезий в Слънцето? Наслушахме се на простотии в днешно време ейййй