10

Некъф луд

преди 8 години

Тия от ДСБ-то назначиха за зам. шеф на ТЕРЕМ-Търговище един хлебар. Нали се сещате за какво.

9

Atakista

преди 8 години

Всъщност какво прави Радан и неговите 5 депутата? - Хем цока де що може, хем прави панаири, че е в опозиция. Министър като Ненчев е позор дори за Буркина Фасо. Смешна шайка адвокатчета, захапващи всеки кокъл, който видят.

8

tih velikan 681

преди 8 години

Bravoooo!!!!Borisov uvolnyavai!!!!!!!

7

той

преди 8 години

Дерибеи Съсипват България!!!

6

ти

преди 8 години

*** Съсипват България!

5

ф 22

преди 8 години

Бе те и на Костов нареждаха да не се пипат Божков и Тагарински ,ама .....То като се разсмърди няма как .

4

Анонимен

преди 8 години

Аха, ще има да чакаме... Бойко не дава да се пипа нито Ненчев, нито Радан - така му е наредено от САЩ. Всичко това ще се размине тупурдията като вчерашните новини.

3

Анонимен

преди 8 години

Само така Радане, тези велики политици на ГЕРБ вече си загубиха нервите. Дразни ги с истини за крадливата им нравственост и те сами ще се провалят. Утре ако излязат 100 души пред министерски съвет и поискат оставката на Тиквуна, ще има много жълто на дънцето.

2

ф 22

преди 8 години

И тъй ,ремейк от 1997-2001 .Бойко е в ролята на Костов.Сега той ще уволнява корумпираните ,а те ще се сърдят и ще правят интервюта и разбира се ще чакат Славито да направи НДСВ 2 и да си отмъстят след 3 г .

1

боби

преди 8 години

Е, разгеле, скрихте я статията за преработка, че не звучеше политически коректно май и отгоре щяха да ви нашамарят независимата медия май. Пак добре че все пак пуснахте нещо по темата, вместо да баламосате промитомозъчните си читатели с поредната изцепка за *** на Кардашиян например...