11

Край

преди 8 години

Страданията на тези жени обезсмислят съществуването на държава България. Излишни са народно събрание, президент, правителство, съдилища, полиция ако това продължава. Излишни сме и българските мъже ако не можем да опазим честта и пенсиите на възрастните жени.

10

Анонимен

преди 8 години

До gosда, виновни сме, но идеята не е да напуснем работа, а да се размърдаме, да се вдигнем на протест и да принудим полицията и поредния министър да си свършат работата!

9

Анонимен

преди 8 години

Селата се обезлюдиха и там вече не е весело като в нашето детство . Всичко започна от грандоманията на БКП . Почнаха едни безмислени заводи да се строят на мястото на китните градини и ниви . Показателен пример е оловно цинковия завод между Пловдив и Асеновград . Там имаше черешови градини . Един ден Антон Югов казва , тук ще построим един завод за да ни помните . Е запомнихме го с отровите , и рака по хората . Прости хора на власт , това стана през 1944 г. в България .

8

Анонимен

преди 8 години

Този дето го е писал това не е виждал моята баба...

7

до 2

преди 8 години

Някои хора нямат роднини. Задължение е на държавата да осигури нормален живот на населението- пише го и в конституцията. Или чукча не читател?

6

Анонимен

преди 8 години

Админите, кво стана защо името на авторката излиза на звездички? Написах Б.ел-чевска...

5

Анонимен

преди 8 години

Браво, ***! Прекрасен текст! Пишете повече такива хубави материали, момичета и момчета, а не само неграмотните жълтини...

4

Анонимен

преди 8 години

До Азвземи хапче

3

внук

преди 8 години

Мила бабо,Обичам те и дълбоко съжалявам, че живота ти премина в ролята на мижитурка. И когато оплакваш тежката си съдба ще те попитам няколко неща.Защо се омъжи на 18? Защото обичаше дядо или защото така трябваше ? Защо роди децата си ? Защото ги искаше или защото това се очакваше от теб ? Защо ги научи, да мълчат, че и стените имат уши? За да ги предпазиш или защото беше малодушна ? Защо гласуваше и продължаваш да грасуваш за най-зловещага ОПГ в човешката история - комуягите ? Внуци имаш ли ?

2

gos

преди 8 години

тъпо есе. Основна идея - като набият баба ви виновни сте вие, напуснете семейство, дом и работа и стойте нощем да я пазите (та да ви набият и двете...)

1

Анонимен

преди 8 години

Горното написано важи в пълна степен и за онази журналистка която рева по всички телевизии за баба си -същата баба на 93 г. зарязана самичка и сигурно непоглеждана от роднините със седмици и месеци ,но като стане беля -държавата е виновна за всичко .Ами ясно е че не може да всяка баба да се постави полицай .Друг е въпроса -имаме ли изобщо правораздавателна система ,която да не позволява на такива рецидивисти да се разхождат на свобода .