46

простотия

преди 8 години

До АнонименТо само той да беше здраве му кажи,вече не може да се диша в София от всякакви пришълци с изкривени физиономии и нагло държание....

45

JadgPanther

преди 8 години

До АнонименНали ние като ви спрем да идвате на МОЛА и ще се самоубиете от тъпотия в копторите от които идвате.

44

Анонимен

преди 8 години

вижте, номера на мухльото го има на снимките. трябва да го намерим и да му разпорим *** ВЕДНАГА. безкомпромисна справедливост за мърляча от всички ни още сега!!!

43

Анонимен

преди 8 години

PK 4631 BB. Това му е номера! Вижда се на снимката. Нека медиите изрпатят снимковия материал на полицията, а полицията да си свърши работата. Кво ни занимавате цял ден с поредния селски дивак, който от каруцата дирекно се е качил на 20 годишен Пасат, ама е продължил да я кара като каруца през калта и къра! Що за държава сме, просто не ми го побира акъла. Прекалено нормален съм явно.

42

Анонимен

преди 8 години

До Само не мога да разбера защо всичката тази селяндурска пасмина от цялата държава идва в София да си избива комплексите. Аз също съм от провинцията, и Ви уверявам г-да Софиянци, че и аз и много други като мен *** нямаме ама никакво желание да идваме и нарушаваме душевния Ви мир. Дори и когато цялата тази провинция работи за да Ви изхранва. Но г-да Софиянци, представете си. че пък ние спрем да Ви пускаме в провинцията . Дали няма бързо, бързо да позамиришете..

41

Анонимен

преди 8 години

Няма значение дали е от Перник или от Долно Нанагорнище! Навсякъде има подобни ***!

40

:)

преди 8 години

тука гледам вечната тема софия-граждани, останалия свят селяни.....ама айде признайте си, че дори и на "софиянците" не ви се стои в София......бачкате 11 месеца, за да може да отидете 20 дни на почивка в провинцията (трявна,банско,албена,балчик,созопол)........ами ние, като по-хитри, направо живеем там, където вие искате да почивате......

39

Тралалянец

преди 8 години

Защо така злобно господа софиянци, защо така настървено драпате да избиете комплексите. Комплекс до комплекса Дружба Младост Люлин, как за толкова години не намерихте начин да се помирите с хората. Все мразите все са ви виновни, все някой ви взел работата, прецакал ви Витошка. Все чакате някой да ви реши проблемите. А вие какво правите, бутате се като сърдели *** ви миришат краката. Не не искам да идвам при вас, искам вие да дойдете на дискотека, *** ви е страх. За тва ще се забавляваме по форуми

38

перничанин

преди 8 години

аман от *** съграждани

37

майнатаун

преди 8 години

Що софианци не си направите един референдум и да се откажите от столични функции. Правителството ще си намери друго седалище, а София ще остане един спокоен град на интелектуалци. А цялата селяния ще последва властта. Защото тя е там заради това.

36

Мрън

преди 8 години

Защо вместо да го снимате не се обадихте на 112 и да пуснете една жалба? Тоя *** да си плати глобата + щетите по настилката!

35

Гошо

преди 8 години

Дебилни СЕЛЯНИ! Те са вече навсякъде, разбира се но кой знае - може пък да е за добро ...

34

Анонимен

преди 8 години

Да се загради мястото и да не могат да минават автомобили. Това е единственото прагматично решение. Дори да загрозяват общата гледка. И милион лева да е глобата пак ще минават.

33

скоро

преди 8 години

До ТралалянецНи я не идваме в вашата *** а вия идвате в нашия град и се държите като св.не,но Коледа е близко ако ме разбираш....

32

майнатаун

преди 8 години

До Анонимен 33Цялата селяндурщина идва при вас, защото сте столица. Слава богу, че се отървахме от столични функции през 1885г. и ви ги шитнахме в София. Сега си гилам по главната, бройкам мадамите, гъбаркам се с бабаитите от Кичука, и си бича айляка (тоест густо ми е). Ся скиба ли?

31

спокойно има

преди 8 години

До ГражданинИма снимка с ясно виждащ се номер, качена в новинарските сайтове, не се тревожете за това! Трябва да се тревожим дали ще се намери институция да приложи цялата строгост и да вземе парите за възстановяването на зелените площи! Да го одрусат пернишкия тарикат с 5000 лева и друг път няма да се сети да се прави на гявол! По света вече щеше да лежи на топло в ареста и да плаща!

30

хахоланец

преди 8 години

До ТралалянецКАКТО КАЗВА д-р ХАУС МАЙ БЕШЕ - "МОЗЪКЪТ Е ХУБАВО НЕЩО, ДОБРЕ Е ВСЕКИ ДА ИМА ПО ЕДИН" - АМА ПОВЕЧЕТО МАЙ СА С ВИНКЕЛ, НЕ ЛИ???? А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО СОФИЯНЕЦ В ДИСКОТЕКА В ПЕРНИК - ТО ТОВА Е ФАНТАСТИКА - НЯМА КОРЕНЯК СОФИЯНЕЦ СТЪПНАЛ В ПЕРНИК, КАМО ЛИ НА ДИСКОТЕКА! НЯМАМЕ ОФИЦИАЛНИ АНЦУЗИ, БРАТО!

29

Гражданин

преди 8 години

Не се ли намери някой по-смел българин, който да направи една снимка на "закъсалата" кола и да я прати на Софийска община? Можем да плюем по простаците, но никога ли няма да вземем мерки срещу тях? Или понеже и ние сме си простаци, предпочитаме да си мълчим?

28

Анонимен

преди 8 години

Само не мога да разбера защо всичката тази селяндурска пасмина от цялата държава идва в София да си избива комплексите. Господа управляващи, моля върнете отново софийското жителство, защото повече не се издържа.

27

Тралалянец

преди 8 години

Софиянеца, ела у Перник на дискотека да ми говориш за екохрани, щи пусна поздравче!