41

953

преди 8 години

Простата логика казва, че ако живееш в къща от стъкло, не е умна идея да хвърляш камъни по къщата на комшията си. Скоро ще имаме сурплас от няколко милиона турски кюрди допълнително към милиона сирийски кюрди в бежанските лагери. Търпението на турския народ се изчерпва и вече се оглеждаме за удобно място за тяхната дислокация. И на ум ми идва едно такова място в Балканите, където нивите и жените не са култивирани от мноооооого дълго време. Пък и мъжете ги обичат като техни братя.

40

погр ебален агент

преди 8 години

Поредния кървав атентат, поръчан от диктатора Ердоган. С над 32 жертви. За да бъде приписан на кюрдите. Следващия атентат ще бъде приписан на сирийците. По-следващия ще бъде приписан на комунистите, по-следващия на руснаците. Явно Ердоган има график за атентатите.

39

Анонимен

преди 8 години

Призовавам никой да не се радва на броя на загиналите невинни хора. Виж, да беше Ердоган е друга работа.

38

Анонимен

преди 8 години

Абе, има ли съсед, който да е в добри отношения с турците ? Някой замислял ли се е защо са скарани с всички ? Дори 1 няма, който да каже дори 1 добра дума за турците...

37

Анонимен

преди 8 години

Даа! Сега поробен народ.А когато след войната 1878 г се изселваха придошлите от Анадола ,кои тогава се биеха в гърдите и ревяха ,,Сакън,нии не сме османци, ние сме българи приели исляма и оттук не мърдаме.Кои си насиниха гърдите да обясняват че са българи ,насила помохамеданчани.А думата,,Турчин,,не се споменаваш,щото това беше обидна ,*** дума и правоверният се хващаше за калъчката ,защото не е,,гадняр ,*** ,подлец,,Това означаваше .После дойде дьонмето Аттатюрк и ги насили турци .

36

Анонимен

преди 8 години

...е то сега е безумие да се ходи в Турция.

35

Жан Габен

преди 8 години

953 времето ти е дошло. Моли се на Господ, както виждаш Аллах не помага....

34

Анонимен

преди 8 години

Съчувствам на невинните жерви и пострадали! Мнозина от тях вероятно не са харесвали политиката на Ердоган...

33

Анонимен

преди 8 години

Така е, Ердуане, така е, като сваляш руски самолети, сега ще си сърбаш попарата, която си надробил.

32

Анонимен

преди 8 години

Това е 100 % работа на Ердоган.

31

Анонимен

преди 8 години

турция е най-скапаната държава на света. Видя ли на етикета, че е произведено в турция, веднага захвърлям стоката, защото е некачествена. Абсолютно нищо турско нямам в моя дом. Това е една скапана държава, един тумор цъфнал на Босфора.

30

Анонимен

преди 8 години

До 953 Нещо гледаш със задницата си . Всички ти казват че е работа на Ердоган . Т.е. на службите на Турция . Ама нали гледаш със задницата си . Едно баба знае ,една си бае.

29

Анонимен

преди 8 години

Днес 32 утре 302.има господ

28

до 953

преди 8 години

Няма да можете да изпозлвате такива средства, защото бързо ще бъдете намерени и унищожени.

27

Анонимен

преди 8 години

До 953 Тези атентати са си работа на дьонмето Ердоган . Баща Ахмед Ердоган от г. Батуми ,емигрирал в г. Ризе ,маика- Тензиле -планинска евре-йка от Карабах.Жена му е от сирииските евре-и.Вътрешна работа .

26

AF

преди 8 години

Султан Ердоган Паша успя да направи това което от 900 години 140 султани не успяхаДа вкара лисицата дървеният исл*м в кокошкарника ЕвропаНо не се съобрази с едно Бездомните кучета Кюрд*те забелиха зъбитеИли смръдливите порове Идил са подкопали под оградатаТака е когато играеш на две ръченици,можеш и да пооплетеш краката

25

Анонимен

преди 8 години

"Предполага се, че ПКК стои зад атентата в турската столица"---А-а, а аз пък си помислих, че са бабичките от Salvation Army (Армията на спасението).

24

турция

преди 8 години

Тази държава в кавички е наш враг от векове и аз подкрепям кюрдите в борбата им за независимост. Изпитвам емпатия към тяхната мъка и загуби. За съжаление на турците ще има още много жертви.

23

Анонимен

преди 8 години

В най-скоро време, светът ще приветства появата на свободен и независим Кюрдистан.

22

Анонимен

преди 8 години

До 953 По скоро трябва да има ,,Аз съм Курд,,За избитите вече хиляди в Курдистан.