37

странно

преди 8 години

меркел говори за интеграция и коилн ...а защо не спомена париж ?? нали там касапницата я направиха интергрирани ...медици и програмисти подпомогнати от поканените от меркел бедни хорица ?? ако това беше се случило в берлин какво ли щеше да разправя по митингите меркел ? или понеже е в други страни не е техен проблем....за сега

36

Калина до 70

преди 8 години

Всичко е сбъркано вече.Няма истинска политика, защото няма истински политици. Куневско YES ди е чиста покана да ни (звздички). И те ни.

35

Голем смех

преди 8 години

Да бе, марсианците ги докараха една сутрин с летящи чинии. Ей, много лъжлива тази бабичка.

34

Калина до 68

преди 8 години

Абе и ние сме едни избирстели :), ама немците ще ни бият, ако отново изберат бабката :)За съжаление....аз нямам вяра на изборите. Когото преценят зад океана, този ше ни изберат. Нищо ново под слънцето - преди ни ги избираше СССР, сега САЩ.

33

алекс2

преди 8 години

Тая няма ли кой да я утрепа бе !!! Това ли е германския дух !!!

32

смЕх

преди 8 години

Ха-ха дошли внезапно само дето имаше една покана и и посрещане с цветя и плюшени играчки ,а сега рев и сополи . Егати наглата бабичка!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Лъжкиня.

30

аааа

преди 8 години

в неделя дано германците те изритат и после в затвора за всички щети които ни причини

29

97090

преди 8 години

Д45ри87сло, какви ситуации. Много добре си знаела какви са тези и кой всъщност идва. И днес видях сценка между твоите-бежан9089ци- и немска гражданка. Единият си изгаси цигарата в палтото и, на забележката и отвърна-аз съм бежанец, мога да сиправя каквото искам. Трябваше да я изгася в лицето ти.- Това ли е човеколюбието и хуманността. без коментар. Не са ли оксиморони О6787он и демокрация,не са ли антиподи демокрация и к7887апитали9898зъм

28

Анонимен

преди 8 години

"Дойдоха внезапно"?!?!?!?!?!?!Хахахахахахахахахахахаа,хохохохохохохоххохохоо!!!Старческата деменция и критическата на никой не прощават!!На 5-6 месеца преход до германските земи "внезапно" ли му викат!!!Значи,не ви беше достатъчно това време за да видите колоните от мигранти и каналите по които се придвижват до Германия!!Какъв ли срок ви трябва за НЕВНЕЗАПНО???Сигурно 5-10 години!!!!!

27

Биго

преди 8 години

До 49 "ИЗДИРВАТ ГИ"Прочетох за какво става въпрос, този човек ако е същия има в него нечист дух/духове от това идва фетиша към гробища, насилие, блек метъл. Трябва му екзорсизъм.

26

гневен

преди 8 години

Тоя комсомолски *** - разрушител на Европа трябва да бъде разкъсан с четири коня.

25

shits

преди 8 години

Внезапно ли дойдоха, а ти толкова внезапно ги покани !?

24

Анонимен

преди 8 години

Почему ваша пресса не пишет, что вчера была демонстрация в Германии за е отставку. По предварительным данным в демонстрации приняло участие от 3000-4000 человек.

23

Шноркел

преди 8 години

Дойдоха ей така, "внезапно", без никакво предупреждение или покана. Не се учудвайте, ако пак ей така "внезапно" си замина на следващите избори.

22

хммм

преди 8 години

Къв е тоя мъж с дълга коса на снимката бе?

21

(не)случаен минувач

преди 8 години

Меркел се държи като Хитлер през есента на 44 год - неадекватно...

20

до 25

преди 8 години

Аз не вярвам в световната еврейска конспирация. А колкото до разпада на СССР там има конкретни виновни - Горбачов и оня пияндурник Елцин. Ако не бяха тия двамата льольовци, сега още щяхме да сме част от Съветската империя и да сме на сигурно във Варшавския договор, а не да се чудим какво да правим с тия бежанци и да му мислим какво ли още ще дойде на акъла на слерозиралата бабка в Берлин.

19

Биго

преди 8 години

Гадното тал.мудистко бабе следва плана Калерги за напълване на Европа с цветнокожи диваци с единствената цел - да наложи геноцид на европейските народи чрез смесването им с диваците и сътворяването на нискоинтелигентни *** и затриването на белите нации. Меркелицата е слуга на злото и гнусно из.ча.дие.

18

Румбо

преди 8 години

Баба Меркел пак изненадана!Абе,тея "бежанци" не са тръгнали от вчера!Още преди 5-6 години Путин им казваше какво точно ще стане,ама кой да слуша....Меркел ми прилича на Столична община-все ги изненадва зимата!