46

iDEALIST

преди 8 години

Благодарим ти скъпи чичо САМ. Ти ни направи щастливи, защото ни подари демокрацията. Винаги ще помним твоята помощ.

45

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Навсякъде, където хамериканците изнасят своята псевдодемокрация резултатите са едни и същи - глад, мизерия, ци.ганизация, маймунизация, граждански войни и междуособици ... разруха.А, преди това Сирия беше една добре подредена светска държава със завиден за нас българите стандарт на живот. Факт !

44

Анонимен

преди 8 години

86 ла пай микура.

43

Анонимен

преди 8 години

78 без съмнение ти не си произлязъл от мамуната, защото еволюцията е възходяща, а не низходяща, мамуната както и всичко еволюира, а не деградира.

42

Анонимен

преди 8 години

до 81Палячо.

41

Иван

преди 8 години

Жалка картина.Една страна с хилядолетни традиции,страна която е участвала в написването на световната ИСТОРИЯ,беше смачкана от всемогъщата Западна Демокрация,която искаше да каже на Сирийския народ как трябва да си устрои бъдещия Живот.Е, П О К А З А МУ!!!!!!

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 76Без съмнение българите са произлезли от маймуни. Но за другите народи не мисля така.

39

Анонимен

преди 8 години

Думата "българин" е вече диагноза!

38

Анонимен

преди 8 години

72 хората са произлезли от мамуната, а ти си произлязъл от това което става с тревата когато излезе от кравата.

37

Анонимен

преди 8 години

Защо няма бежанци от Украйна? И там се стреля, икомомиката е рухнала, студ, мизерия. Но в ЕС няма нито един бежанец украинец, а в Русия от началото на Майдана са се преселили над милион и половина украинци. Защо украинците предпочитат Русия, а не ЕС, за ЕС само трябва да пресекат полската граница и техните братя поляците да ги прерпатят към Германия, Австрия, Франциа. Освен това украинците са европейци, не е нужно да се интегрират като африканците.

36

Анонимен

преди 8 години

Не ми пука...На Сирийците да им пукаше за Втората Световна и хилядите бедстващи европейци,А???Прости мюсюлмани,проста държава...

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен68 Продукт на кравешка отделителна система.

34

Анонимен

преди 8 години

Путин ги нарита здраво краварските говнета в Сирия.

33

Поп Грую

преди 8 години

"Разбрахте ли сега какво направихте? Президентът на Русия Владимир Путин по време на изказването си в рамките на 70-ото юбилейно Общо събрание на ООН, 28.09.2015г.

32

varg

преди 8 години

Ти белият господар ли си , гледам рррасистче го даваш май , много хуманно и цивилизовановажното е да се запази подкрепата от дпс защото без доверието на дпс няма стабилно управление. На миналите сме втора на следващите първа сила, без помощ от турската икономика няма измъкване от кафявото.Аз може да съм на соцялни но ме издържа моя приятел Ерджан който прави силен оборот от турски стоки в България и така косвено помагаме на България.Скоро ще си купя кон за да спечеля уважението на наоколо

31

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Демокрацията дойде в Сирия - всички са голи боси и гладни.С изключение на специално подбрани гъ-зари.

30

Така Е

преди 8 години

Така е - където АМЕРИКАНСКИТЕ КРАВАРИ ИЗСИПЯТ "ценностите си/БОМБИТЕ/ "

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонименщо, ти на *** ли си, аз съм на бяла техника, печката ми е бяла

28

112

преди 8 години

До Анонимен 47Не е листно да си ***.т нали?

27

затова няма деца

преди 8 години

Според него(Джефри Сакс) САЩ са водели провалена политика, а последствията от опитите за свалянето на Асад са ужасяващи. Това е още един пример, че не е никак добра идея със сила отвън се правят опити за промяна на управлението в друга държава, подчерта американският икономист, който разкритикува и поведението на Европейския съюз в бежанската криза.