126

258

преди 8 години

До СтършелНо това не им е попречило на византийците ви управляват 300 години, нали? А бе знаем ние, че българите са най-най-най-най нанай! Имам чувството, че хората, които пишат по този форум са някакви дечица, дето всичкото им знание за историята на света е само това, дето са чели в читанката. Добре, предавам се - турците са диваци, Путин ще набие Ердоан, българите са създали компютра и египетските пирамиди са построени от българите. Ако съм пропуснал нещо, можеш да добавиш под списъка!

125

Анонимен

преди 8 години

Bulgaria ne moja da ekipira 1000 voynici za opazvane na granicata ,da ne boje nqkoy ni napadne shte minat kato na parad

124

Анонимен

преди 8 години

BULGARIA kolko god beshe pod VIZANTIYSKO robstvo i zashto nikoga balgarite ne spomenavat za tova ,mmmmm ami samo 180 god zatova ne spomenavat bulgarite,trqbva pone 500 godini

123

Стършел

преди 8 години

До 258За твоя информация, за да не си останеш невеж,през 2016 г. се навършиха 138 години от Освобождението на България от турско робство. Колкото до снимчицата с турското знаме, почти върху българското искам само да ти припомна още един факт от история на България...и византийския император Никофор е решил да се прави на много велик пред Хан Крум и след това главата му е седяла три дни на кол, а след това от черепа му са пили вино...та недей толкова да се палите, защото може и да Ви изненадаме

122

Анонимен

преди 8 години

До 258"Путин орева орталъка и какво направи за наказание? Аха, забрани вноса на турски домати в Русия че руснаците да не могат да ядат турски домати и забрани на рускините да ходят в Турция да не опитат турски краставици!"Путин вече заяви, че няма само с това да се разминат турците. Има го по медиите. Каза че Турция няма да се размине само със санкции. И така ще стане защото Путин си държи на думата.

121

Анонимен

преди 8 години

До 171Империя на чалмоносани *** ,най голямото светско постижение на които е ибрика за подмиване ,империя в която султана си убивал братята подобно на човекоподобен *** в стадо и най накрая империя от която всички са желали да се отърват и деня на отърваването се е превърнал в национален празник ...щото е било ад съвместното съществуване с полудиви азиатски елементи чиято култура и религия е била всичко друго но не и хуманна,човешка и справедлива.

120

1234

преди 8 години

До 258Да видим докъде ще стигнете с шамаросването на Русия.

119

Анонимен

преди 8 години

До 258Като не искаш за нещо да не си ни виновен, турчино. - не плюи в български сайт турска пропаганда и не твърди, че сте образовали 5 века. Съвременния турчин не се различава от предците си. Пак иска да нямаме правото да си защитаваме българското. Плюеш по България - връща ти се. Нима бе очаквал друго? Нямаме ли правото да си защитим родината?

118

Анонимен

преди 8 години

до резак 258 -да не беше Америка да налива пари в икономика и отбрана сега Турция щеше да е племенна държава не от третия ами от петия свят и не си мисли че сте уплашили руснаците с един свален самолет,какво очаквахте от Путин -да почне война заради кирливия самозабравил се диктотор Ердоган ли ? .Да не дава Господ да се стигне до там ,но на Русия им трябват 5 минути за да превърнат *** ви в радиоактивна пепели да ви прати вас при девиците на онзи свят!!!!

117

Martin

преди 8 години

"Не е било робство! Факт! На руснаците им изнася тази опорна точка. Има изследване на БАН, по този въпрос от преди 10.11.1989година. Има го на книжка в библиотеките."Я пак, че нещо не ти се разбира, приятел.

116

Гана

преди 8 години

До ЯНСъгласна, ама трябваше да добавиш и мъжете. На жените и МЪЖЕТЕ в Европа трябва да им се позатегнат юздите.

115

Българин

преди 8 години

Най-умелите ставали истински жени на властта и влиянието с цената на интриги, описани в много романи.Виждам, че г-жа Ердоган е сред най-умелите у харема, като с цената на много интриги от харема се е докопала до властта.Прочети още на: dnes.bg/world/2016/03/10/haremyt-za-jenite-uchilishte-za-jivota.295526#comment-newest

114

Въпрос на избор

преди 8 години

Добре, де. Ердоганица й харесва да носи забрадка и има добро мнение за образователната роля на харемите. Това си е нейно становище. Не е речено, че трябва да го споделяме.В България има мюсюлмани, да си решават дали да го споделят. Както рекъл Ататюрк като младеж на един от колегите си офицери: " Сега ни е времето да избираме. То като тези хора ли искаш да станеш или да бъдеш човек на утрешния ден!"

113

Shark

преди 8 години

Какво нагло безочие, тези нямат капка срам. Била "почитателка на величието на Османската империя, върху чиито развалини бе създадена сегашната светска република Турция." А *** ханъм, османската империя как беше създадена ***? Не беше ли създадена върху руините на България, Сърбия, Гърция и др. ХРИСТИЯНСКИ държави! ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ НАГЛЕЦИ ТАКИВА, ЗА ЦЯЛАТА СИ КЪРВАВА ИСТОРИЯ ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ, ЗАЕДНО С ЛИХВИТЕ И ЗАТОВА ЧЕ НЯМАТЕ КАПКА СРАМ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПРЕДЦИТЕ ВИ, ДОРИ ИМ СЕ ВЪЗХИЩАВАТЕ.

112

Анонимен

преди 8 години

"ПРИЗАНАЕТЕ ЕДНО - АКО НЯМАШЕ НАВРЕМЕТО 525 ГОДИШНО ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ , ДНЕС НЯМАШЕ ДА ИМА БЪЛГАРИЯ !"Глупости. България пак щеше да си е тука и без робство. И не е било присъствие, а робство.

111

Martin

преди 8 години

По-скоро има в предвид хора, които не смятат за нормално да си имат хареми :)

110

Анонимен

преди 8 години

До 258Ставате ми забавен! :) Цивилизация, хигиена, покрита паница и какво ли не още... Радвам се, че сте така въодушевен и активен - щом имате време, не е лошо да просвещавате неверниците - нали така ни наричат в свещената Ви книга. Но както и да се аргументирате, мнението ни по отношение на исляма няма как да се промени и няма как да не свързваме исляма с упадък и тероризъм, докато не си реформирате религията и не престанете да бленувате възраждането на епоха, която отдавна е отминала.

109

Анонимен

преди 8 години

Харемът за жените "училище за живота"И за мъжете. За да не изпусне султана гей-купона.

108

Ян

преди 8 години

Това с харемите са извращения, но определено започвам да мисля, че жените в запада определено трябва да им се свият юздите и да им избият всякакъв феминизъм от главите. Това което става в запада е извращение, насадили са се деградирали взаимоотношения между мъже и жени които са ги е превърнала в *** и к0рвари които не създават здрави монолитни, мон0гамни семейства и води до демографска катастрофа. Необходимо е това да се прекрати с твърда ръка и да се отхвърли тази юде0-мас0нска доктрина.

107

Анонимен

преди 8 години

Диктаторът и рекетьора Ердоган набута и ханъмата си в промиване на мозъци.Никога няма да излязат от Анадола.