13

Анонимен

преди 8 години

Нормално е в София да е най-скъп. Още га беше кмет на София боце каза че ще го направи най-скъпия град. Не уточни дали в бантустан или в света.

12

Анонимен

преди 8 години

Така е като ни управляват мафиоти свързани и с този бизнес!Цялата управляваща шайка от последните год.трябва да бъде съдена и вкарана в затвора с конфискация на цялото имущество!

11

Анонимен

преди 8 години

В Македония нафтата е под 1.40лв. за литъ и е така от по миналата година - когато в милата ни , скапана държава дизела беше около 2.50лв. Някой знае ли дали има македонска фирма за производство на петролни продукти ?! ... И от къде тогава Македония взима тези горива и на какви цени ги внася , за да продава на народни цени ?! Излиза , че Македония е по-близо до рафинерийте в Бургас , отколкото Варна...

10

Плавник

преди 8 години

Картел дори да има, никога няма да бъде доказан! Единствения начин е някой от картела да изтропа останалите. КЗК трябва да се съсредоточи върху законови предложения, така че печалбата на търговците да не е търговска тайна. Това, че повечето от тях не са публични дружества, не означава, че могат да слагат 50-100% печалба според както им е на кеф днес. В целия свят корпорациите увеличат печалбата си чрез намаляване на разходите и увеличаване на обеми, само при нас си я увеличават директно с цената

9

Анонимен

преди 8 години

Лукойл във Варна, до "К. градина" беше на 1,46 дизела, ама вече е 1,49лв., а безинът е по 1,61лв. Опитаха да се конкурират с Марешки, ама стария им мошенически рефлекс заработи и вдигнаха цените. Зер, ще се намерят балъци и за високи цени

8

Софиянец

преди 8 години

не ни цакат а направо си ни клатят;)

7

Анонимен

преди 8 години

Добрич Лукойл 2 . 07 лв

6

данчо

преди 8 години

К*рви от днес.бг не ми ги цитирайте цените на тези монополисти, а кажете заради кого се получиха тези цени във Варна, а скоро и в Пловдив, аз ще ви кажа - МАРЕШКИ му е името и на неговата бензиностанция - страх ли ви е да го напишете!?

5

Анонимен

преди 8 години

"Цените на най-масовия бензин А95 варират от 1,56 до 1,91 лева за литър."Aма как бе, руснаците са виновни, Путин е виновен. И накрая какво излиза - бай ти *** цака другите бай ***. А вечер всички дружно плюят по Русия, щото трябва да има виновен в цялата история ;) Дето се вика - на крива ракета, космоса й е крив.

4

Анонимен

преди 8 години

ТАка ще е във Варна до есента, докато минат президентските избори, след това Марешки ще спре да продава на загуба. Останалите вериги там са свалили на неговите цени но избиват загубите с по-високи цени в другите градове. 1,58лв. е цената на едро която се продава от рафинерията в момента, ако Марешки продава на 1,46лв. го прави очевидно на загуба, защото на тези 1,58лв. като сложиш и транспорт ше стане 1,62лв. ами заплати,ток,данъци.. Така, че ясна е работата а държавата мижа за дъмпинга.

3

zeus

преди 8 години

Уж в София е най-голяма конкуренцията, а цените най-високи, точно обратното на функционираща пазарна икономика. КЗК направо да се закрива, само лапат големите заплати!

2

Анонимен

преди 8 години

КЗК завалиите все разследват, разследват, а засега никакви резултати. Накрая сигурно ще кажат, че вярно има картел, и ще издадат препоръки без никакви санкции.

1

ноу хау

преди 8 години

Марешки - истински капиталист!