49

Анонимен

преди 8 години

Не я усещам, аз съм руски *** троля за Русия и си живея в България.А ти си американски *** и мечтата ти е да миеш чинии в САЩ и шефовете ти да са ***. Усещаш ли ся тънката разлика?

48

ОТ МОСКВА:

преди 8 години

ЕЛАТЕ В РУСИЯ !РУСКОТО ПОСОЛСТВО ПРИЕМА БЪЛГАРИ-БЕЖАНЦИ ОТ ЕС!!В СИБИР ИМАМЕ ГОТОВИ ЖИЛИЩА ЗА ВАС!ВОДКАТА В НЕДЕЛЯ Е БЕЗПЛАТНА!

47

Анонимен

преди 8 години

"Те взимат от мигрантите от 7000 до 10 000 долара, което означава, че тези мигранти не са в нужда."Показателно колко са бедни тези мигранти. Вземете повечето българи и ги питайте дали имат по 7000-10000 $

46

Анонимен

преди 8 години

А какво да кажем за евроамериканофилския ***, който също с "ще" ни убеждаваше колко хубаво е в ЕС и как България ще цъфне и върже там.Да не говорим как ни описвахте прехвалената Европа, а сега пищите при реалността Европа да стане един катун. Изящте се от яд в Русия вече е по добрата алтернатива за живот!

45

Наблюдател

преди 8 години

Така е! На ЕС с очевадната липса на лидери, някаква си Турция държава абсолютен агресор и извива ръцете!

44

edin

преди 8 години

Аз предлагам да им сменим имената и вярата!Който склони,остава,който не- обратно в Турция!

43

Паметлив

преди 8 години

До Наумдо 60 Абсолютно вярно!Само че не са тайни общества,всеки ги знае!Европейците стоят и гледат като зомбита как добре уредения им свят се срива и не предприемат нищо!Може би чакат някой луд да се прежали и пръв да грабне оръжието?

42

Анонимен

преди 8 години

Руснаците ще им го нацепят на турците така че ще видят милиарди евро през кривия макарон

41

Анонимен

преди 8 години

Аз съм бил в Русия. В Русия има над 250 малцинства и всякакви републики, но командват белите руси от славянски произход и православна вяра. В Русия минималната присъда за хулигани, крадци и всякакви ненормални типове е 10 години колония. Това е нещо като трудов лагер - ставане всеки ден в 6 без десет и цял ден работа. Да, има доста престъпност в Русия, но и държавата пипа много здраво!

40

Румбо

преди 8 години

Европа сега е в положението на собственик на жилище когото нагъл "майстор"(Турция) изнудва за ремонт, който всъщност може да си извърши и самостоятелно,но не желае да си цапа ръцете!Е,дошло е времето ЕС да запретне ръкави и да свърши малко мъжка работа!Пък нека и да се пооцапа!***.йн.ата им на ту.рс.ките бо.кл.уци!

39

Анонимен

преди 8 години

Русия и България са една държава! Ние с русите сме един народ, който просто живее на различни места на земята.

38

Анонимен

преди 8 години

Вие, които пишете, че Русия ще остане единствената бяла държава, не сте били там и сте я гледали на картинка. Освен това там управляват подобни на американския елит, при това даже и не си прикриват хазарския произход. Така че, колкото и да тролите тука, реалността няма да се промени. Ако сами не си помогнете сте обречени, преди повече от 100 години велкият Левски го каза.

37

Анонимен

преди 8 години

Защото Турция предизвика бежанската криза, затова!

36

Анонимен

преди 8 години

Време е да заговорят картечниците на бреговата охрана и граничните полицаи в ЕС.

35

Анонимен

преди 8 години

А защо Турция трябва да плаща за всичко?Нека ги пусни 3 милиона и 6 милиарда ще ви плати защото има и се оправяйте...

34

Анонимен

преди 8 години

Одисей предлагам работещо решение - специални лагери ( за 6 милярда много може да се направи), който прониква нелегално - да се регистрира там и да е без право за легализиране на статуса му в Европа. Като приключи конфликта се извозват обратно. Като знаят какво ги чака потокът ще секне. А Турция ако продължава да си разиграва коня и да ги тика към Гърция - едни хубави санкции и затваряне на границите за техните стоки..но няма желание да се реши проблемът

33

Анонимен

преди 8 години

Като са с други нрави,традиции,култури да им пратят машини и да произвеждат,продават нали разбират,а щом са измежду си различни и се не разбират още на сборния пункт в Турция един на друг да си ги разпродадат и по живо по здраво да ходят да копат с мотиките за сполука,че ще скъпне лука и за цената няма да се разберат кой на кого друг легално да им го прекара с големите кораби,а ще чакат някой друг кат ония Оазиса биич я се появи,я хвърлил котва,я отпрашил към други брегове и тогаз они след него

32

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно вярно! Обърнахме гръб на руснаците, да се поклоним на турците. Ей това е, което направи марионетката Меркел, по давления на САЩ.

31

Анонимен

преди 8 години

Има лесно - всеки европеец има номер - било ЕГН, НИФ,матичен номер, номер на социално осигурен и т.н. Тесзи които влизат нелегално, да не им се издават такива номера. Без номер ни наем има,ни помощи, ни телефон, ни работа, нищо..ти си извън системата. Хванат ли такъв - с лагер и без право на легализиране, като не му харесва да си ходи откъдето е дошъл. Като видят, че няма хлабаво, сами ще се откажат... В Австралия ако си в страната не можеш да кандидатсваш за виза...

30

Анонимен

преди 8 години

КОГАТО ЕВРОПА ВМЕСТО ДА СЕ СЪЮЗИ С БЯЛА ХРИСТИЯНСКА РУСИЯ ПО ЗАПОВЕД НА ЕВРЕИТЕ ОТ САЩ СИ ПРАВИ АЛЪШ-ВЕРИШ С ТУРСКИТЕ ИСЛЯМИСТИ НАЧЕЛО С НЕНОРМАЛНИКА ЕРДОГАН ТАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА ЗА ЕВРОПА- ЖАЛЪК И ТРАГИЧЕН,ЗАЩОТО С ТЕЗИ ЦИОНИСТКИ МАРИОНЕТКИ КОИТИО СЕГА УПРАВЛЯВАТ ГОЛЕМИТЕ СТРАНИ В ЕС И В БРЮКСЕЛ БЯЛА ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА НЯМА БЪДЕЩЕ