104

Анонимен

преди 8 години

хахаах, одисейката забавлява. Изпаднал евдив оргазъм заради предстоящото членство на ЕС и изпитва стокхолмски синдром от побоя и рекета, който една ислямистка държава му упражнява:)). С три милона бежанеца турция размаза ЕС и получава каквото си поиска:)) +великият" ЕС се оказа недоносче, което се наа.ква от някакъв псих.опат, който си фантазира, че е султан:))

103

Анонимен

преди 8 години

одисейчо, единствените които са бити като "мачете" са българите и германците. Справка ньойския и версайския договор.хахахахахахах:)). Трябва да си много специален ***.от, за да броиш някеакъв преходен договор, при опложение че няколко месеца по-късно следва тотален погром:)))). хахаха,

102

Анонимен

преди 8 години

турция доказа едно нещо - че за европа принципите не значат нищо:)).Толкова се плюнчиха за демокрацията, за свободата на словото, за равноправието, а сега пиремат държава която никога в последните 100 години не е била толкова далеч от тези принципи.Затова и ЕС ще умре преди Турция да влезе в него:))

101

Анонимен

преди 8 години

ленин изважда русия от войната, за да даде мир на хората! Това което иска народът навсякъде по онова време в европа! Русия нищо не губи. Ленин им хвърля част от западните територии, защото НАЙ-ВАЖНОТО в онзи момент е МИРА. А одисей си брои територии:)). То се вижда за какво са им териториите на "победителите" от Брестлитовск - за да си парвят гавра няколко месеца по-късно с тя истинските победители:)))ама това не е важно за одисей:))

100

Анонимен

преди 8 години

русия ако искаше да остане в ПСВ до края й, щеше да остане. Защото един емски пробив на източния фронт не значи нищо - руснаците могат да изградят втора защитна линия на 300 км. източно, при това със свежи сили срещу уморените германци. А германците дори няма да имат интерес от по-широка офанзива заради прииждащите подкрепления на англия и франция на западния фронт.За всички е ясно че войната приключва до няколко месеца.

99

Анонимен

преди 8 години

231, ти по-добре се научи на анализ! Всеки може да прочете един текст. Но ти явно не си надхвърлил тази способност и да подлагаш на поне елементарна критичност прочетеното:)). Турция била победител в Кримската война:)). Да, зад гърба на франция и англия:)). И сега се опитаха да станат победители зад гърба на Щатите,ама Щатите им се изплюха в су.ратя и турците се покриха в миша дупка:))

98

Анонимен

преди 8 години

революцията в русия е най-нормалното нещо с оглед на антивоенните настроения в обществото - както и навсякъде в Европа. Ленин обещава като първа точка да извади страната от войната! И го изпълнява! Без да се интересува от дребнотемия като "капитулации", загуби на територии и др. Важно ебило народът да получи мир! Другото са комплекси на разни народи, които се добутват до Германия при подписването на Брестлитовския договор,за да си начешат дребното нац. его, което скоро е напълно смачкано

97

Анонимен

преди 8 години

турците са страхливци - чакаха Щатите да ги подкрепят, за да вкарат войски в сирия. Щатите ги пратиха на май.ната им и турците се наа.каха:)). Хвърлят по някой снаряд иззад дувара и дори не смеят да погледнат какво са улучили - собствените си хора ли, болница ли:)))Няма такива страхливци в новата история:)))

96

Анонимен

преди 8 години

на турция бъдещето й е като на панама - и тя заема възлово място:))))))))хахахахаха:))

95

Анонимен

преди 8 години

путин направи туй, че турция не смее да се покаже иззад дувара, а ердоган хиляда пъти моли за среща с путин, че и Алиев и Назърбаев занимава за посредничество:))). А тюркоманските му сатрапи са вече терминирани, ваккуумирани и унищожени:))А ЕС си плаща така както се плаща на рекетьор. Сега 3 млн., после 3, след това 30 - пробита работа:))

94

Анонимен

преди 8 години

208, какви победи на Турция в Кримската война и ПСВ, бе? В Кримската война русия воюва с франция и англия, а турция има някакво символично участие. В ПСВ ленин си изпълнява обещанието и изкарва русия от войната, за да даде мир на народа без да прави тънки сметки и да се интересува от комплексарските националистически капризи на разни държавички. А пък кой е победител от ПСВ, то си има договори и се знае много добре кой капитулира:))

93

Анонимен

преди 8 години

смятайте колко смотан е ЕС. Една държава, която путин с 40 самолета натика в миша дупка, си прави гаргара с ЕС:)). И вие чакате нещо от този пробит съюз:))

92

Анонимен

преди 8 години

клю.не, какво има да му се учи на тоя про.ст език - турския, който прилича на пиянска кръчраска нечленоразделна реч?

91

еделвайс

преди 8 години

Интересна ситуация! Я вижте Турция как смело настъпва, и никой не смее гък да й каже. За сметка на това пък по адрес на Гърция се сипят доста критики. Аршинът е двоен, и не прави чест никому. Гърция ще намери начин да реши уравнението, с колкото и неизвестни да е то. Елините са математици. Доста търпеливи, но не безкрайно търпеливи. Защо се получи такава концентрация на " бежанци" именно в западните балкани?! Чии сметки ще излезнат криви?! Млъкнахте за Украйна, кротнахте се и за Сирия. Следваща?

90

Анонимен

преди 8 години

Ха ха ха! Нормално е, когато се срещнат ан.ал.ноподатливи и трет.ополови да няма консенсус! Ако присъстваше Путин, нещата щяха да се развият в положителна посока!

89

Анонимен

преди 8 години

Май цяла Европа ще дойде на нашия ум...Като не са патили от ислям и нищо не знаят, сега най после ще им се отпушат ушите!

88

Анонимен

преди 8 години

Алоууу, гьлабарката и ястреба! Не се карайте бийте се..... Хихихиххахахи....

87

Анонимен

преди 8 години

Америка и Русия какво чакат още, да поделят вече Тюркие!

86

Пена - гълъбицата

преди 8 години

До АнонименПравилно!гълъбица

85

Пена- гълабицата

преди 8 години

До Анонимен 159Е как да имаш страх? Ти да не си Рада-дълбоката дето отвсякъде и се стича турски евтин лубрикант ***?