27

Анонимен

преди 8 години

Бежанците са шанс за утилизация на боеприпаси.

26

Анонимен

преди 8 години

"Виждам бежанската криза като възможност за медицинските грижи в Германия"---Ами, да! Началото на "медицинските грижи" от страна на мигрантите бе положено вече в Кьолн, за Коледа! Тоя Юрген Гралман е от тези, за които казват: Ти го е.еш, то п.рди.

25

Теди

преди 8 години

Мда с хирургическа точност ще режат главите на неверниците ,да не се мъчат много .

24

Румбо

преди 8 години

А,"бежанците" са голям шанс за медицинските грижи!Особено за евтаназията.Чувал съм,че отрязването на глава с добре наточена сабя било направо безболезнено!Е повечето "облагодетелствани" ще са здрави и прави,но толерантността го изисква!

23

Анонимен

преди 8 години

Василев, аз Мерцедеси и БМВ-та не карам. Аз поглеждам през прозореца и виждам празни улици и тъмни сгради, виждам празни градове и мъртви села.И затова искам да има хора, живот, оптимизъм. Затова искам България да приема тези хора, и те да я приемат като нова родина.И да остават тук, и да се сливат с нас, да правят много деца. А не като нас, яловите български ***.Не да ходят в Германия да паразитират, а да живеят тук.

22

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Избирайте по-бързо ново име на Европа:1. Еврабия2. Европистан3. други предложения ...

21

Анонимен

преди 8 години

Това е особено в сила за мъртви държави като България, населявани с прокажени народи като нас.Абсолютно трябва да приемаме и интегрираме имигранти и бежанци за да не изчезнем.Бежанците са повече от добре дошли, стига да работят, да се интегрират, да живеят като нормални хора. И дано и роднините си доведат.ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ!!!

20

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Не само за медицински сестри стават. И за монахини също ! :)

19

Анонимен

преди 8 години

"В тези хора няма хуманистични ценности, такива каквито медицинския персонал трябва да притежава"За съжаление, в медицинската индустрия няма място за хуманистични ценности по принцип, но поне има някакво пресяване на потенциални кадри и стандарт на обучение. Ако тези започнат да ги котират с привилегии и приемат по бързата процедура в програми, и малкото добри стандарти ще се сгромолясат.

18

Анонимен

преди 8 години

И в Англия на тази основа вече има вторичен колониализъм на много сфери и най-вече здравеопазването. Просто си нямат и на идея за какво иде реч - т.нар. "*** заобиколен с колониални усмивки".

17

Анонимен

преди 8 години

"Мигрантите могат да компенсират недостига на медицински сестри"Паралелните Вселени същестуват!

16

Анонимен

преди 8 години

Да ни пази Господ, Вселената, Йода или в каквото вярваме ако тези пълчища от необразовани мъже ще запълнят дупки в една от най-уязвимите и деликатни сфери за човеците като здравеопазването. Не че не могат да ги натирят с предимство пред други религии и раси в тия области. Виждали сме вече как селяните стават директори в един друг мммм режим.

15

Анонимен

преди 8 години

po dobre arabka ot kolkoto akusherkata ot bg proizhod bieshta bebeta

14

Анонимен

преди 8 години

Не вярвайте на официалната преса на РЕЖИМА на Меркел !!!Тук се нарича Лъжливата Преса, а АзГ я нарекоха Пинокио Преса.Аз се информирам от сайта Политическа Некоректност, pi-news дот нет.

13

s

преди 8 години

shte slagat kojeni injekcii na nemskite babi i ewrogeizerite, te vsashtnost za towa i gi pribirat, gaz glawa zatriwa

12

доктора

преди 8 години

Глупости.........могат само да компенсират персонала в моргите. Те друго освен да въртят ножа не могат......

11

Българин от Германия

преди 8 години

Пълна заблуда, не вярвайте ! Жените им не учат немски език, не работят, те са само мащини за деца и стоят в къщи с тях. Арабин НИКОГА няма да стане гледач на болни и стари хора, особено ако те са християни или жени. По скоро ще ги изколят по старческите домове.

10

Арнолд

преди 8 години

Това са пълни глупости. В тези хора няма хуманистични ценности, такива каквито медицинския персонал трябва да притежава. Как си представяте човек, който през целия си живот е възпитаван в "джихад" и първобитнообщинен строй, да положи Хипократова клетва и да помага на други хора? Та той е учен само на война, кръв и убийства. За него живота няма цена. Стига глупости, стига грешни милиарди за мижава интеграция!

9

А

преди 8 години

До сега за ЛЕКАРИ И ИНЖЕНЕРИ ги бяха нарочили ... сега пък за Медицински Сестри.Абе не виждате ли че тия са най-обикновенни престъпници или в най-добрият случай мързеливци.

8

Анонимен

преди 8 години

volen rodili ot nadareniq arabin