67

морски

преди 8 години

До МилчоИ тук на Слънчев (бетонен)град е пълно с крадци-собственици на обекти!За каква съвест говориш, като българския чорбаджия-изедник заплашва работника с пистолет?!

66

А1

преди 8 години

До 78: Прав си за всичко това. Обаче аз имах пред вид, че пенсионираният на 45 години як здрав милиционер ще взема пенсия още 40 години, а другите които (ако стигнат до пенсия) се пенсионират на 67 ще я ползват средно 5-10 години. Това тотално дебалансира цялата пенсионна система.

65

Анонимен

преди 8 години

България сега трябва да се изчисти от коминистите и агентита на Москва. Ето защо спешно е нужен закон за лустрацията както в Полша, Чехия и Унгария.

64

Анонимен

преди 8 години

ДО 94 А ТИКВАТА Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ - И СЛУГА НА САЩ

63

Анонимен

преди 8 години

Волен Сидеров е национален предател и слуга на интересите на Москва!

62

Анонимен

преди 8 години

Сидеров пак го помислихте за луд преди 2 години когато се откриваше НС и чужди гости бяха на горната трибуна и той се обърна към тях: Уважаеми гости от Европа, предайте на своите господари, че техните пионки в България ни докараха до просешка тояга, предайте на своите господари, че половината от българските пенсионери взимат 70 евро...НЕ на ДЕН, а на МЕСЕЦ! Предайте го това на господарите си!Глееедаха ГО като НАТРОВЕНИ ДОКАТО ИМ СЕ ПРЕВЕЖДАШЕ В СЛУШАЛКИТЕ.

61

Анонимен

преди 8 години

По времето на комунизма пенсионерите живееха много по-мизерно от сега, но комунизтическата власт криеше това от народа.

60

Анонимен

преди 8 години

Комунистите са виновни за всичко. За 45 години управление по времето на руската окупация ограбиха пенсионния фонд и го изнесоха в Москва, затова сега няма пари за пенсии.

59

Истината

преди 8 години

Богатите възрастни у нас под 2% от всички---Е това са бивши ченгета и дс-ейчици, т.е. хрантутници да държавна хранилка са били и преди, и сега. На жена ми майка и е такава (не мога да я понясям)- мързелива, лакома и прахосничка, не знаеща "цената на парите", щото никога не ги е изкарвала и е живяла на чужд гръб! Такива са всички "партийци", които обаче не са никакви комунисти в главата!

58

Анонимен

преди 8 години

До какво ни доведе 45 години комунизъм и руска окупация!

57

Анонимен

преди 8 години

Срам с най ниската пенсия в целия свят

56

Иконом

преди 8 години

Много пенсинери се събудиха и се опитват да дискутират по същество по въпроса. Решението е едно- като няма млади и никой не работи, взимай държ. кредити и плащай пенсии, за да върви оборотьт.

55

Banka - Payka

преди 8 години

90 000 ot tesi hora sa rabotili milicioneri i policai i sa na vazrast 51 - 55 godini....:-):-):-):-)poluchili sa i po 30 zaplati nakup...:-):-):-)

54

от 88

преди 8 години

Грешка баща ми и баба ми по 200 лева вземат - тоест 100 евро

53

Анонимен

преди 8 години

баща ми и баба ми с по 40 години стаж и вземат по 200 евро пенсия. Един приятел македонец, с 20 години стаж в Македония и сега работи в чужбина ми каза, че щял да взема към 300-400 евро - надявам се да лъже... не е истина ако е вярно. Сигурно и в Косово, Албания, Черна Гора и Босна ни бият по пенсии.

52

А1

преди 8 години

Една истина, която никой не казва официално - почти 80% от пенсионния фонд отива за пенсиите на ранно пенсионираните - милиционери и военни. Те се пенсионират на около 45 години с високи пенсии. Е, как да има за останалите поне прилични (500 лв) пенсии?!

51

дебелогъз депутат

преди 8 години

Какво толкова че вземате 80 евро пенсия то мързиливите гърце дето грам стаж нямат сега мизерстват с 500 евро , вие ми ревете че с 40 г. трудов стаж не можете да вържете двата края с 157 лв пенсия.

50

Българите са умни хо

преди 8 години

до 86"Българите са умни хора и сами могат да вдигнат държавата на крака."======================================================Да останаха на един умен се падат най-малко сто крадеца и мошеника!Най-малко!!!Защото умните българи избягаха през глава в бели уредени държави отдавна!Ти чЕкай да се оправим, като дори румънци и фалирали гърци не може да стигнем!

49

Васо

преди 8 години

взимат малко, щото последните години са си укривали доходите и са се осигурявали на минималка, или чорбаджиите са им правили това.Пък тези дето са роми не са и работили, и взимат за навършена възраст. Вината си е в тях и в държавката, щото вижда всичко това повече от 26г вече, и не прави нищо. Пък аз работих още 7г след пенсионирането и нищо не получавам за това въпреки, че съм осигуряван на реалния доход. Няма уж социализъм, ама в управлението на държавата и социалната политика си е същото.

48

ЕРД

преди 8 години

Ами то май наистина е вярно, че бугарите и укрите имад родствена връзка. По остри от тях няма, а и по търпеливи.