102

165

преди 8 години

опсссссссссс, до трола 163

101

Анонимен

преди 8 години

До 2 години Турция ще има по-голям БВП от Русия, която е в процес на "свободно падане".Русия няма икономика, ако не са оръжията, които продава на главорези като Асад и петрола, чиято цена непрекъснато пада,скоро ще ми ядат.....дедовия!

100

Анонимен

преди 8 години

До Атлас.Италия- БВП- 2.1 трильона долара.8.Русия- БВП- 2.2 трильона долара.7.Обединено Кралство- БВП- 2.4 трильона долара.6.Бразилия- БВП- 2.5 трильона долара.5.Франция- БВП- 2.7 трильона долара.4.Германия- БВП- 3.6 трильона долара.3.Япония- БВП- 5.1 трильона долара.2.Китай- БВП- 9 трильона долара.1.САЩ-

99

Атлас

преди 8 години

Няма да говоря за Германия, Франция, Англия........ Италианската "безгласна буква" има БВП по-голям от "великата Русия" . Мууууууууууууууууууууухахахаха! А са само 75 милиона!!.........Абе я отвори уйкипедия да видиш колко е БВП бе пич-1,100 000 000 000 vs 3 700 000 000 000 ( 1 срещу 3,7 трилиона за Русия )......мухахаха

98

обективен

преди 8 години

До дисагите,Ха добър ден! През 90-те години същите тези почти бяха превърнали и самата Русия в колония, само че руснаците сравнително бързо се уестиха!

97

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Сега вече зная ,че благосъстоянието на този запад се дължи не на това че са умни и работливи ,а за това че са ограбвали колониите си векове на ред !!!!!!!!!!!!!*** и крадливи са повече от нашата Мутра но подчиняват другите държави с коварство и шантажи !!!!!!!!!!!!!!!

96

Анонимен

преди 8 години

До Герчо с тамбуратаНяма да говоря за Германия, Франция, Англия........ Италианската "безгласна буква" има БВП по-голям от "великата Русия" . Мууууууууууууууууууууухахахаха! А са само 75 милиона!!

95

Бойко не Борисов

преди 8 години

Путин също им размахал най дългият си пръст и го преместел от десният си крачол в левия. Опонентите му са доволни.

94

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Ох Ох Оххххххххх размахали били маникюрче с плавно движение на китките!!!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 8 години

До обективенПроизвеждат те.........на "баба си хвърчилото". Да не употребявам други сравнения/на магарето............... , че 100% ще ме изтрият:))

92

Анонимен

преди 8 години

Войните на САЩ ги печелеше Рамбо и Холивуд!!

91

Анонимен

преди 8 години

Единствения проблем на НАТО е, че няма да има кой да подпише акта за пълната и безусловна капитулация на Русия. Путин и шайката му или ще се крият някъде в Северна Корея или ще бъдат обесени от самите руснаци на Червения площад.

90

прекрасна статия

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Владимир Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик и си го гледам и си го слушам по сто пъти на ден. Желая му успех! Моля, пишете по-често за Владимир Путин! Доставяте огромно удоволствие на цялата аудитория!

89

полит патолог

преди 8 години

Политтехнолозите още ли не са вдянали, че колкото им е по-т-ъ-п-а пропагандата срещу Путин, толкова повече симпатизанти на Русия създават?

88

Анонимен

преди 8 години

Вовата е голям пич!

87

обективен

преди 8 години

Ей, голям апетит за тези руските суровини, ей! А що не унищожите Норвежката държава и не вземете суровините на Норвегия? Поне оттам мигрантите ще са максимум 5 млн. А от и без това климатически неблагоприятната за живот Русия, вземети ли и суровините, без да избиете 145 милионнто и население, мигрантите ще са горе-долу толкова!

86

Анонимен

преди 8 години

Да, де, ама за някакви си 15 години сме свидетели на истинско чудо - от една почти прилапана и разорена от запада държава Путин направи отново фактор в политическото, икономическото и военното пространство. Шапка му свалям, грижи се за народа си, вдигна им жизненото равнище, нарича нещата с истинските им имена, и през ум не му минава да прави "евала" на противниците си и тези, които се опитват да му слагат динени кори.

85

Анонимен

преди 8 години

Абе, специалисте, преди 2 дни Обама заяви официално, че втората по сила армия в света е Руската армия.Твоят идол Обама. Ха сека, като истински почитател на САЩ и примата, вземи го послушай!Къде завираш кирливото НАТО - изтривалката на САЩ?!?Нали виждаш, как нашата "армия", която е в НАТО, не може да събере нормални хора за един мижав парат, а само трътлести дебелаци?Както с нашата "армия" САЩ се отриват отзад, така и с НАТО.Тази организация им служи за меко смрадливо седло, да яздят Европа.

84

страх ги е

преди 8 години

Западняците ги е страх, че руснаците нападнаха ИД. И скоро войната в Сирия ще приключи. Това не е в интерес на американските концерни. Които печелят по 10 милиона долара на ден от продажбата на оръжие на ИД!

83

обективен

преди 8 години

До анонимен 142,Ти не се грижи за руснаците какво ще ядат! Това да не ти са 90-те? те днес си произвеждат и хляб и месо, и млечни продукти, че и зеленчуци вече почнаха да си произвеждат в парници! Общо взето дефицит имат единствено на мухлясали френски сирена и може би маслини и цитрусови плодове!