62

До 82

преди 8 години

"Русия се бори да съществува, в смисъл да оцелее, още по-точно - да не бъде изядена!"---------------------------------Съжалявам, но г-н Путин изобщо не би се съгласил с вас!Според него Русия е световна сила, една от първите две държаеи в света и от тук следва (според г-н Путин), че Русия има право да решава съдбите на другите, по-слаби държави.

61

Анонимен

преди 8 години

Че какво я бърка Русия, че България контролира балканите? На останалите все тая ли им е какво става и кой контролира балканите?Задавам ти подсказващи въпроси та белким се светнеш.

60

До Въпрос 56

преди 8 години

Как да ти отговоря, като си събрал толкова противоречия в една кошница. Горе-долу като "Как се нарича човек, който слуша Моцарт и Форинърс, яде люти чушки, но и шоколад, обича коняк, по-стар, но обича и млади госпожици?".Хора разни! Аз се познах във въпроса ти, но без ЕС!Мнозина изобщо не искат да разберат, че Русия се бори да съществува, в смисъл да оцелее, още по-точно - да не бъде изядена! Затова драстично увеличи военната си мощ, остро сряза американските мераци за Севастопол, влезе в Сирия

59

Анонимен

преди 8 години

Ами,че няма да е Турция тук,ако трябва да ти отговарям,а който контролира територията на България контролира балканите.

58

Ауслендър

преди 8 години

Като сте толкова справедливи и братски настроени, защо ни накарахте да си платим за войната?????? И нашите заплеси русофилчета ви *** мъдити!!!

57

Анонимен

преди 8 години

До Анонимени къв е интереса на Русия?

56

Анонимен

преди 8 години

От великите сили единствено Русия има интерес да я има България,на другите сме им в графа,,все тая".

55

w

преди 8 години

До ВъпросНа 100% Ви подкрепям! И аз съм за силна и независима Европа без НАТО!

54

dn13

преди 8 години

До Обикновен родолюбецПрав си обаче мнозинството от спиващите тук са като чукчите -- писатели, а не читатели.

53

(-_-)

преди 8 години

Чудно, ако не бяха изритали руснаците *** от нашите земи, какво щеше да стане с нашето опълчение и въобще с България? ЕС върви на разпад и както винаги сме на губещата страна.. Дано не съм прав! Честит 3 ти март на всички!

52

С Путин напред!

преди 8 години

Всеки български патриот трябва да застреля по 56300 американци, по 9930 турци, по 7400 украинци и по една дивизия англичани, поляци (бе изобщо ееропейци).Само така ще можем да изкажем признателността си към братушките.

51

Анонимен

преди 8 години

Генетичният код на българина е:- Русия приятел, Турция враг. Всички останали не са българи !!!

50

rp

преди 8 години

Като свалите цената на газа за България и Лукойл като престане да ни гърби , ще ги преодолеем

49

Петър

преди 8 години

Опитите да ни хвърлят пак в лапите на русия, също. Да сведем глава пред тези, които умряха за България, и да не позволяваме на тези, които нямат заслуги за това да извличат дивиденти от Освобождението!

48

Обикновен родолюбец

преди 8 години

Моля! Уважаеми сънародници, чете книги, договори и изучавайте фактите преди да се кланяте и благодарите безприкословно на някого. Никой владетел не би пратил армията си да се бие единствено поради алтруизъм и съчувствие. Русия от векове води политика, целяща излаз на проливите - факт! Освен това бленувания и тачен от всички българи Санстефански договор е изначало невъзможен поради клаузите на т.нар. Райхщадско споразумение между Русия и Австро - Унгария! Четете и мислете!Прочети още на: http:/

47

56

преди 8 години

Отговорът на въпросът ти е много кратък и е с една дума. ***.Аз бих добавил турски.Андъстенд му ефенди?

46

До Въпрос

преди 8 години

Нарича се "объркал си заниманието".Що дириш в този форум в празнична вечер, бе синко, щом си нормален?

45

Анонимен

преди 8 години

Тука има един одисер на заплата от Анкара, но нещо липсва. ... и на него майка му.

44

Анонимен

преди 8 години

Не се гаси туй,що не гасне ! Сори русофобчета !

43

ля ля

преди 8 години

от мен дълбок поклон и едно голямо благодаря на Русия за това че ни помогна да се избавим от мъките и страданията ни 5 века на българския народ!