68

Анонимен

преди 8 години

Благодаря г-н Борисов , честет празник и на вас . Оставете злобните и просташки приказки по вас .Народа иска Вие да сте Премиер и нямате проблем . Всички ще гласуваме за Вас . БСП с техните 3 % подкрепа са без значение , както и червения *** , който пише от името на 10 трола .

67

Анонимен

преди 8 години

До ИгорьА мой прапрадед лежит на Шипке. Турка в гости позвали, а Русского освободителя нет! Не стыдно, братушки?...песню болгары теперь будут петь иначе "СТОИТ НАД ГОРОЮ РЕДЖЕЕЕП, РЕДЖЕЕЕП, РЕДЖЕЕЕП СТОИТ НАД ГОРОЮ РЕДЖЕП, В БОЛГАРИИ ТУРЕЦКИЙ СОЛДАТ"...

66

Анонимен

преди 8 години

Честит 3-ти март на всички българи, независимо къде се намират! :)

65

ПреЦедента

преди 8 години

Слава на Русия и непобедимият руски народ !

64

Анонимен

преди 8 години

Ако бяха смели и горди българите тикво отдавна нямаше да си във властта а някъде другаде 2 метра под земята. Така че не давай такива пожелания . Добре е овцете да си зададат въпроса, кой е умрял те да са "свободни" сега и защо спят зимен сън докато *** като тоя ги омайва.

63

игорь

преди 8 години

до 100 АнонименСпасибо братушка! Есть ещ в Болгарии честные люди!

62

Шматко фон Хамбурски

преди 8 години

Премиерът Борисов как се е охилил като внучето си кога е напълнилнило памперса ! Щаслив като селски И на който са му дали студена лимонада да пие в кръчмата за това че преди това със свалени *** е правил кълбета и е вирил ...... пред бабичките на мегдана . ПРОСТИ МУ ГОСПОДИ МНОГО Е *** И АЛЧЕН ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ

61

Смешници

преди 8 години

Много е грозен и противен !

60

Анонимен

преди 8 години

Г-н Борисов поздравява всички Българи , а не комунисти-социалисти или интернационалисти . Те искаха да предадат България на ССССР като 16 република . Това не са Българи и за тях не се отнася .

59

Анонимен

преди 8 години

Няма ли и Местан да ни поздрави? Или идеите на новата му партия противоречат на подобно нещо?А тия от ДПС няма ли да ни поздравят?

58

Гном Тиквоний

преди 8 години

Борисов когато го видя или чуя да ме поздравява получавам кисилини и ми се гади ! По-добре да си трае заедно с оня мишок дето ще се скъса да плюска агнешко на вечерите ифтар но няма да има поне едно благородно дело към християните за 3 МАРТ . Ако дедите ни бяха избили и прогонили мюсомниите и бяха пратили евреите в лагерите нямаше да имаме сега проблеми от сорта на Пеевски и ДПС .

57

Карин

преди 8 години

Кои точно българи визираш Бойко? Белите българи чиито предци са се сражавали за свободата на България или "българските граждани" които се ползват от социяла и като, че ли имат повече права от другите и чиито предци както и те не са се били за а са "брали" от България?

56

Анонимен

преди 8 години

Благодаря г-н Борисов , честит празник и на вас . Ще бъдете Премиер още дълги години , защото народа ви иска . Благодаря Ви , че завряхте комунистите-социалисти-терористи в миша дупка .

55

избягалия от казарма

преди 8 години

Чсетит празни скъпи съратници,бъдете горди и достойни българи .С поздрави от Варадеро

54

ПреЦедента

преди 8 години

Наднорменият министър-предател знае ли какво празнува ме днес?

53

ROSS

преди 8 години

От какво по-точно да съм горд? Че за 26 години ни превърнахте в територия с население ? (Няма да продължавам че листът е твърде дълъг)

52

АНТИ

преди 8 години

Как да празнува българина, като днес е по-лошо от вчера, а утре ще е по-лошо от днес?!

51

БРАТЯ БЪЛГАРИ

преди 8 години

Честит Празник .Празника днес 3 МАРТ е заради Освобождението на България от ТУРСКО РОБСТВО ПРЕЗ 1878 година с ВОЙНА между РУСИЯ и ТУРЦИЯ .Това е ИСТОРИЯТА . Другото е Плевнелиев и Временното Правителство на България през 2016 година .

50

Анонимен

преди 8 години

Разбрах,че Русия и Турция са воювали за да на освободят от османско робство,нещо такова се анонсира по всички новини.Как на трети март се сложило край на руско турската война като тогава е нямало Турция?Последно със кого е воювала Русия ,със османската империя или със република Турция?От опитите да са толерантни и да не обидят някого съсвсем се омазаха

49

Анонимен

преди 8 години

Бойко от кой сме се освободили?Не си написал!