24

vsk

преди 8 години

Спрете поне на 3 март с тези злобни коментари за агенти и комунисти!Ние наистина май не заслужаваме свободата си както се изразява един български писател съвременник на царска България!

23

Анонимен

преди 8 години

Агент Гоце е гнусен комунист и чугунена кратуна! Силата му е в подмолното интигантство,*** на задниците в Кремал и браконерстване с пишман генерали.*** на прехода!

22

!

преди 8 години

България няма да се оправи, докато не измрат комунистическите ***!

21

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Президентска република да, ама Путин да ни е президент !Иначе, ако смятате да ни пробутате пак Боко Тиквата, много сте сбъркали.Народ се лъже един-два пъти. Вече не вЕрваме !

20

stoian79

преди 8 години

"България - президентска република? Ще е по-ефективна!".VIDIAHME NEDOSTATACITE NA PREZIDENTSKATA REPUBLIKA PO VREME NA SOCIALIZAMA,VIDIAHME I NEDOSTATACITE NA PARLAMENTARNATA REPUBLIKA PO VREMETO NA NESVARSHVASHTIA VECHE 25 GODISHEN PREHOD I ZA TOVA E VREME DA SE VARNEM KAM TARNOVSKATA KONSTITUCIA I MONARHIATA.

19

Анонимен

преди 8 години

Бля-бля-бля 25 години в политиката два президентски мандата и ще ми говори за промяна!?!?За чиста и свята Република!забравихте, ей забравихте

18

Ханко Брат

преди 8 години

Видиш ли Руснак, хвърли камък по него. България не може да е повече Руска лаборатория за социални експерименти. Гоце да си ходи при Мишо Бирата.

17

Анонимен

преди 8 години

"България - президентска република? Ще е по-ефективна!"По ефективана за кого? За обикновенния българин няма значение дали ще управлява министър прецедателя или президента. Явно това само има значение за тия дето дърпат конците.

16

Анонимен

преди 8 години

не знам,веднъж,преди около год го видях във Фантастико да пазарува и ми се видя съвсем спокоен и нормален (около 165 см ) с охраната си от 1 човек ,на касата.Изчака си човека опашката ,плати си и си замина.Нито имаше около него 20 горили,нито беше с тъмни очила,нито се педреди.Какъвто и да го наричате,аз знам какво видях и ми се стори нормален човек.

15

касандра

преди 8 години

Хейй предател скрий се. Твоята партия вчера единодушно гласува против приемането на декларацията че е имало турски геноцид спрямо спрямо българския народ по време та пет вековното турско робство. Ти пак искаш президент да ставаш. Може ама на кукуво лято да цъфнат налъмите.

14

Гергинов

преди 8 години

Като си на власт можеш да отстрелваш архари в чужбина, да се влачиш по ученички и да плещеш простотии от екрана. Лошо е обаче когато паднеш от високо.От власт само смърт отказва.

13

журналист

преди 8 години

Таззи, журналистката не е ли оная от БНТ...кокато говореше за мекици и двете с онази другата пък си говореха за прането си....уухххх...брррр... и тя сей та гльодай сега .... ИНТЕРВУ и то с това, което иска да прилича на Плевнелиев, както някой по-преди каза~ представяте ли си Плевнелиев обявява учения , а сега как да каже пък и ТОВА Е ЗАПОВЕД!

12

Пенсионер

преди 8 години

Тоя убиец на вълци и на дивия козел архар в Узбекистан няма право да дава акъл на народа ни! Такива продажници и псевдо демократи нямат място в политиката, а само в затвора!

11

Анонимен

преди 8 години

С тоя ялов парламент Гоце откри топлата вода. Общата отговорност е равна на колективна безотговорност. Оставки няма и всеки си бърще заника с другия за какво са ни 240 каинкикато може да е само една.

10

Анонимен

преди 8 години

Убиецът на архари - бракониера Гоце.

9

Тинев

преди 8 години

Ееееех Георги. А АЗ ви вярвах. Но какво излезе: Наиграхте се на комунизъм и сега сте бизнесмени. / Демократични разбира се /Кой да знаел, че другаря Луканов е бил прав като е казвал: Ако трябва да строим капитализъм другари, ще строим. Но ние ще сме капиталистите.А мислехме, че " врагът " клевети.Еееех, Георги. В този светъл ден, възпитанието ми не ми позволява искрено да се изкажа за теб и другарите ти.

8

Бранник

преди 8 години

Дали да е президентска или премиерска република ми звучи като избор между агент Буда е агент Гоце.

7

Анонимен

преди 8 години

Аве не ви ли е срам на 3-ти март да публикувате интервю с един предател с 3 пера.

6

тоя

преди 8 години

на коя планета живее ? много е опасно властта да се концентрира в по-голямата си част в един чивек ! какво означава , че той и екипа му носел по-ясна отговорност...т.е каква отговорност морална или наказателна ? тя и меркел носи отговорност но виждаме как разрушава ес и германия . путин и той носи отговорност но нищо не направи за народа си а за олигарсите. ако зависеше от плевнята щеше да обяви война на русия и т.н.

5

Деко

преди 8 години

Марш Гоце от България! Не ни е нужен червен, крадлив потурнак! Тоя *** има и наглостта, да се показва по телевизията?!