64

Честито Освобождение

преди 8 години

Младите трябва да знаят и предават ИСТОРИЯТА: Ние българите сме отвоювали сами свободата си с помоща на Щатите и нейната армия НАТО, която и сега ни пази като трупа все повече танкове у нас. Воени кораби на Турция веят гордо знамената край Бургас, а изтребители на САЩ и Турция зорко следят в небето ни за нагло НЛО или пиян руски самолет. Всъщтност не е имало нужда да се освобождаваме, защото сме си съжителствали щастливо с братята турци, както пише в новите учебници по история. Не вярвайте на п

63

ха има все още умни

преди 8 години

българи,които си мислят,че руснаците са ни освободили ей така---ха ха напротив на народа му е излязло през носа това(освобождение)платено е с тонове злато и по-лошото,хиляди документи и човешки потенциал са взели със себе си. ДА вие честито

62

Anonimen

преди 8 години

Tryabva da sme bditelni .Robovladelscheakia obtschenstben stroy otsche ne e prikliuschil . Savre -mennite robi bivat narischani rabotnizi ,bezrabotni ,sozialno slabi - pod obtscho nazvanie BEDNI .A inasche vsischki znaem ,sche vseki kkoyito atapi na teritoriata na Bulgariya , ako e ROB stava SVOBODEN .

61

Анонимен

преди 8 години

До Анониментуй злато кой го е платил?от трезора на БНБ ли е дошло?

60

Анонимен

преди 8 години

поробителят не се е промениля вижте как драпат кюрдите за свободалуд късмет сме извадилино за разлика от сърби,румънци,маджари не сме ги прогонилиот земите си и сега ни "радват" е евроатлантическите си партиибългарска работачестита свобода!

59

С Празником вас!!!!!

преди 8 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ......И помнете едно---Знамето -светиня е от Самара--а не от Ню Йорк!!!!-------изводите си ги правете сами.

58

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Разликата между Русия и САЩ за нас българите е много проста:Руснаците винаги са били наши приятели и съюзници. Наши братя !В много редки случаи от историята руските интереси не са съвпадали с българските.Обратно - САЩ и западните и партньори от Европа винаги са били против България и врагове на България.Американците дори са бомбардирали София, а Великобритания, Франция и Австро-Унгарската империя са смалили България на картата с позорния Берлински договор.

57

ние, вие, те.

преди 8 години

МНОГО ЗНАЯТ ХАМЕРИКАНЦИТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА БЪЛГАРИЯ...ГОЛЯМ ПРАЗ КАТО, Е ИДВАЛ ОНЗИ ДЪРТИЯ ИЗКУКУРИГАЛ ДЯДКА. РОБ НА ОБАМИЦА... ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ. РУСИЯ ЗНАЕ И ПОМНИ...

56

Анонимен

преди 8 години

До ТервелАйде стига си се напъвал бе предател, много повече българи са загинали отколкото руснаци,. Войната е изнесена на гърба на българите!

55

САЩ

преди 8 години

Към България ! Гледайте на Турция като ваш падишах, а на Русия като ваш враг ! Ще станете хора ако ни подгъзувате ........ще ще :) А и ще ви пратим 5 танка за да ви пазят от Русия !

54

Тервел

преди 8 години

1878г РУСИЯ освободи България и създаде САНСТЕФАНСКА България-на две морета и огромна територия.Тя остана неосъществена заради яростната съпротива на Англия,Франция и Австро-Унгария.После в 1912 отново Русия създаде Балканския съюз,който разгроми Турската Империя и завинаги я измете от Европа.България полу4и империя от 160хил.км2,призната от вси4ки Велики Сили.Тогава Фердинанд нападна Гърция за да й вземе Солун и загуби вси4ко завоювано дотогава.Това са фактите и който ги преина4ава е ***!

53

Анонимен

преди 8 години

Най-добрте дни на България тепърва пестоят

52

Аз съм прост но ...

преди 8 години

До Анонимен 221 А какво е цивилизация, за тебе?

51

Анонимен

преди 8 години

Проклети да са всички държави бъркащи се в нашата политика. България ще преуспее рано, или късно . Това е неминуемо.

50

Анонимен

преди 8 години

1878 г. Руско-турска война (1877-1878): Русия и Османската империя подписват прелиминарния (предварителен) Санстефански мирен договор, с който се слага край на войната и де факто се създава Третата българска държава но не е Освобождение

49

FBI

преди 8 години

Кой Празник , Санстефанския мирен договор не е Празник е един Мирен Договор

48

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПо последни данни, даже прогресират и повечето са без основно.

47

Аз съм прост но ...

преди 8 години

До Въпрос До преди четири месеца и мен да ме беше проверил, същото щеше да ти излезне има много хора от България, където ходиме там по работа и т.н. криза криза, ама там за четири месеца си взех годишната заплата тука!

46

глас от народа

преди 8 години

Българския народ знае за Руските домогвания на Балканите.

45

Русланд

преди 8 години

Българите са наши хора, ла йн а да им предложим и да кажем, че е руско, ще купят!